צריך לדעת לגמור

צריך לדעת לגמור

שלום לכולן! אני יודעת שזה לא פורום מומחים, אבל רציתי לשתף אתכן במצב כלשהו (קצת מביך), כדי לקבל מושג אם אני היחידה שחווה את זה (לא סביר) או אני היחידה המודאגת (אני וכל הפולניות בסביבה....) בכל אופן! שמתי לב לאחרונה שיש לי שני סוגים שונים של אורגזמות.. בשני הסוגים מדובר באורגזמות "דגדגניות" (כלומר, לא מחדירה. בחנתי את הנושא לבד....;)... בכל אופן, האורגזמה ה"טובה" היא זאת שמגיעה ושולחת פולסים וזרמים מתגברים מתוך הנרתיק שלי החוצה, לפעמים עד קצות האצבעות, והעורף. אחריה אני מאוד רגועה ה"רעה" (פחות טובה?) מתחילה אותו דבר, אבל אז יש כיווץ של הנרתיק והאורזמה כאילו "פנימית" יותר, בלי הזרמים. אחרי אורגזמה כזאת אני מרגישה לפעמים שממש כואב לי בנרתיק. לא כאב של חתך או פצע, אלא כמו כאב של שריר תפוס.. בשני המקרים יש התכווצויות בנרתיק אחר כך. כדי להגיע ל"טובה", אגב, אני צריכה להיות מאוד מאוד מרוכזת, ואני מגלה שאני מגיעה לכאלה רק לבד. האם נידונתי לכך שאהיה הפרטנרית הכי טובה של עצמי? מכירות את המצב הזה, או שאין מושג על מה אני מדברת וכל אחת מעווה את פרצופה מול ההודעה שלי....?... הממ, בכל אופן, לקח לי זמן להביא את עצמי לשתף בזה, אז אני מקווה שתהיו נחמדים.....

כולם פה נחמדים\ות

מוכר מוכר.............. :) מכירה את שתי האורגזמות... ויש עוד יותר משתיים..
האמת שגם אני מצאתי אותן לבד.. אני לא חושבת שנידונת להיות הפרטרנית הכי טובה של עצמך....... את פשוט צריכה למצוא את הבן זוג המתאים שלך, אני חושבת שאם זה מישהו שבאמת מרגיש אותך אז גם איתו תוכלי להגיע לאורגזמות המיוחלות.. :) אל דאגה...

yarrin

New member
את לא מבינה כמה סוגים יש

ומעולם לא היתה לי אורגזמה שדומה אחת לשניה. לעיתים אני אפילו משתוקקת לחוות אחת כזו טובה שהיתה לי ולא מצליחה לשחזר אותה, ולעיתים מופתעת מכך שיש טובה ממנה או רעה ביחס אליה. אני אמנם לא חקרתי בנושא, אך ככל שאני מתבגרת אני מגלה דברים חדשים. אני חושבת שעם פרטנר מתאים וקבוע, שאת בוטחת בו ואוהבת אותו תוכלי לחוות את "הטובה" וטובה ממנה.

kingnothing1

New member
חייב להידחף...?!

ובאמת מרגיש ככה אבל... לחברה שלי יש את אותה הבעיה שליפעמים אחרי שהיא גומר פעם ראשונה היא לא מסוגלת לגמור פעם שניה... לרוב היא מסוגלת אבל יותר מציק או פחות כיף...! אני בעצמי לא תמיד מצליח לגמור יותר מפעם אחת ..{אני מאלה שבעברם יכלו אבל היזדקנו ובגיל צעיר... אני מאשים את צהל והדאגות שהוא העמיס עליי- תאוריה מעניינת אם תישאלו אותי שככל שהפרט פחות טרוד זה משליך על האקט המיני} בכל אופן לעניננו- אני ישאל אותה אם אכן האורגזמות שלה פנימיות ומזה זה נובע... יהיה לה מביך לענות אבל היא תענה {היא לא יכולה עליי} מה גם היא יודעת שאני מצידי שהיא תיגמור עד אור הבוקר הייתה לי אקסית נימפומנית שמצצה ממני את החיים ונאמר "חינכה" אותי טוב. הבעיה היא שבלשכב אני לא כמו פעם אבל היא לא נותנת לי לענג אותה אותה אחרי שגמרנו.. אני אומר לה ללכת להיתקלח ושתחזור אני ירד לה והיא לא מסוגלת.. וגם ידנית היא לא מסוגלת {יותר גרועה ממני} אז האפשרות היחידה היא להמתין חצי שעה ואז להתחיל משחק ממקדים והופ.... בכל אופן אני שואל אם יש משו שאני יכול לשלוט באמצעותו על האורגזמות שלה כי כהה היא בחיים לא תשפריץ אני ממש מפנטז על להביא אותה לשם...!

kingnothing1

New member
חייב להידחף...?!

ובאמת מרגיש ככה אבל... לחברה שלי יש את אותה הבעיה שליפעמים אחרי שהיא גומר פעם ראשונה היא לא מסוגלת לגמור פעם שניה... לרוב היא מסוגלת אבל יותר מציק או פחות כיף...! אני בעצמי לא תמיד מצליח לגמור יותר מפעם אחת ..{אני מאלה שבעברם יכלו אבל היזדקנו ובגיל צעיר... אני מאשים את צהל והדאגות שהוא העמיס עליי- תאוריה מעניינת אם תישאלו אותי שככל שהפרט פחות טרוד זה משליך על האקט המיני} בכל אופן לעניננו- אני ישאל אותה אם אכן האורגזמות שלה פנימיות ומזה זה נובע... יהיה לה מביך לענות אבל היא תענה {היא לא יכולה עליי} מה גם היא יודעת שאני מצידי שהיא תיגמור עד אור הבוקר הייתה לי אקסית נימפומנית שמצצה ממני את החיים ונאמר "חינכה" אותי טוב. הבעיה היא שבלשכב אני לא כמו פעם אבל היא לא נותנת לי לענג אותה אותה אחרי שגמרנו.. אני אומר לה ללכת להיתקלח ושתחזור אני ירד לה והיא לא מסוגלת.. וגם ידנית היא לא מסוגלת {יותר גרועה ממני} אז האפשרות היחידה היא להמתין חצי שעה ואז להתחיל משחק ממקדים והופ.... בכל אופן אני שואל אם יש משו שאני יכול לשלוט באמצעותו על האורגזמות שלה כי כהה היא בחיים לא תשפריץ אני ממש מפנטז על להביא אותה לשם...!

kingnothing1

New member
לא סגור על עצמי

לפעמים כן אבל ממש לפעמים לא... היא לא כל כך מכירה משו אחר חסרת ניסיון עד שאני זכיתי לקבל אותה...

למעלה