צריך לאחד אותם ועכשיו

the use

New member
צריך לאחד אותם ועכשיו

שמישהו יגיד למיינארד שיקח את קריס קורנל לפרוייקט צד. נו כבר! הסלסולים האלה.. אה, לעזאזל.. אני אביא את שניהם לעבוד איתי וזהו..

the use

New member
זהו אני מקים ארגון

או עמותה. הם חייבים לעבוד ביחד שני אלה. תחשבו אם tool היו עושים את האלבום down on the upsid ואם soundgarden היו עושים את aenima...

vespertine

New member
מתניקום אינטרקום..

אני מעדיף שיחתכו למיינרד את מיתרי הקול וישפדו את כריס קורנל לפני ששתי האמנים הדגולים האלה ישתפו פעולה. תאוות בצעת, זה מה שיש לי להגיד לך יא רכושני. או כמו שחברי לעדות המזרח אומרים: פרה, פרה.

the use

New member
אתם מטורפים

ולא בצורה שאני אוהב. מה תאוות בצע? שונא כשעונים שטויות

vespertine

New member
...

ואני שונא שמדברים שטויות. זה המטרה של כל תעשיית המוסיקה המזוויה הזאת, להפוך משהו אינדיבידואלי, לעלות אותו לרמת המודעות הבינלאומית ולהפוך אותו למותג. זה כמו מה ימכור יותר....: בריטני ספירס או קריסטינה אגיולרה.. או אולי.. שתיהן במכה!!!. תן לאנשים לזרום עם מוסיקה ולזרום עם האומנות. והכוונה שלי לתאוות בצע הייתה זה שאתה מבקש יותר מדי. טול נותנים לך אצבע וגם כריס קורנל נותן לך אצבע אבל אתה רוצה את כל היד (חרא דימוי, סילחו לי אם פגעתי באינטיליגנציה שלכם..). תראה את אדיוסלייב עכשיו, נשמע אותו דבר כמו רייג´ רק עם הקול של כריס קורנל. לא שיש לי משהו נגד רייג´ או כריס קורנל (אמנים אהודים עלי במיוחד!) אבל ביחד זה נשמע לא טבעי. כמו איזה סינטזה מכוערת. אבל היופי הוא בעיניי המתבונן כמו שאנשים גדולים ממני אמרו.

the use

New member
שיפיצו חינם באינטרנט

למה אתה מדבר על למכור. אדיו סלייב נשמעים דווקא כמו שילוב של superunknown ורייג´. שזה דווקא בכלל לא רע. לא הכי חדשני אבל בכלל לא רע לדעתי כריס קורנל ומינארד יכולים לעשות אחלה דברים ביחד. לא סאונדגארדן ולא טול. ליצור צד שלישי. הייתי רוצה לשמוע את זה.

למעלה