צריך יעוץ!

• פותח הנושא fuzzz
  • פורסם בתאריך

fuzzz

New member
צריך יעוץ!

זה רישמי - נידבקתי בשדרגת. נו, המחלה הזאת של רוכבי כביש ורוכבי הרים כאחד, והסימפטום הבולט - הרצון לרכוב על ציוד טוב יותר (ובעיקר יקר יותר) ממה שיש כרגע.. בהמשך לעצות הנדיבות שקיבלתי בפורום בנושא גלגלי תחרות, אני מנסה את מזלי שוב.. המטרה העיקרית כרגע היא להוריד משקל מחלקים יחסית נחותים ברמתם במפרט הכולל של האופניים, ואלו הם: 1. מוט כיסא (הנוכחי - אלומיניום פשוט של 3T) 2. סטם (שוב 3T, אלומיניום פשוט וכבד ) 3. כידון (ניחשתם..? 3T - אלומיניום) הבעיה העיקרית היא שאין לי מושג מה המשקל שאני מחפש בכל אחד מהחלקים, ואיזו חברה מומלצת. לגבי מוט כיסא, מה ההבדל בין סגירה של בורג אחד לשניים? הבדל בין הזוויות השונות? איך מודדים אורך של סטם? האם כדאי בכלל להשקיע בכידון קרבון? הבנתי שהחומר לא מומלץ דווקא לכידון.. אני די קלולס, אהה...? כל עזרה תתקבל בברכה - כמו שאני מכיר אתכם לא תאכזבו - תודה והמשך שבוע מצויין !~!

odorito

New member
לא מומלץ כידון מקרבון

לפי דעתי עדיף ללכת על כידון מאלומיניום קל משקל מאשר כידון מקרבון וזה מטעמי קשיחות. ניתן למצוא כידון קל מאוד גם מאלומיניום - עובדה שרוב הרוכבים המקצועניים שתראה (לדוגמה בטור בקרוב) לא רוכבים עם כידון מקרבון, אלא אלומיניום. לגבי סטם - החברה המובילה בשוק היא דדה. ולחברה מספר סטמים ברמות שונות.

dl08

New member
סטם ריצי wcs זול,קל מ-דדה ומעולה

גם לגבי כידון, זה ענין של מה מתאים לך יש רוכבי פרוטור שרוכבים עם כידון קרבון wing ואז גם לך מותר... דבר עם כספי, איש ישר, ולא אין לי מניות בחנות שלו וחבל :) 037419534

fuzzz

New member
תודה על התשובות, אבל

בכל זאת - מה נחשב למשקל טוב בתחום ה - מוט כיסא וסטם? אחרי הכל הסיבה לשידרוג היא קיזוז במשקל...

למעלה