צריך יעוץ בבקשה

• פותח הנושא qolo
  • פורסם בתאריך

qolo

New member
צריך יעוץ בבקשה

קודם כל בוקר טוב ושיהיה שבוע טוב לכולנו. אוקיי,אני בקשר עם בחורה שהיא גדולה ממני ,23 ואני בן 21. מה שקורה שהקשר שלנו התבסס בעיקר על סקס ומידי פעם בילויים.אני ידעתי מראש שהיא כמובן לא הבחורה של חיי. הכרנו כשהיא נדקלה עליי.היא בנתה המון ציפיות בקשר,כמו לקנות רכב וכו'. הקשר שלנו היה כשאני לא מתקשר הרבה בגלל בעיות תקציב שלי עם הסלולרי. היה לה טסט השבוע ושלחתי לה הודעה בבוקר בהצלחה.מה שקרה שבאותו יום היא הייתה אמרוה לבוא אליי והיא הבריזה לי ! היא שלחה לי אתמול הודעה אחרי 3 ימים שלא דיברנו,שהיא רוצה את השרשרת שלה,שהייתה אצלי. עכשיו,אני מאוד נהנתי בקשר ,איתה וגם עם הסקס.הבעיה היא שהיא ככה פגעה בי והבריזה לי ,משהו שמראה על זלזול מצידה. מה עושים עכשיו? להמשיך בקשר(כמה שאפשר) או להפסיק אותו כמו שהוא כרגע מופסק.חשוב להדגיש שהיא לא אמרה לי כלום בנוגע לקשר,שהיא מפסיקה רוצה להיפרד אלא רק שלחה תהודעה אחרי 3 ימים שלא דיברנו.

הקם לעזבך, השכם לעזבו.

גם אתה זילזלת בה, ונתת לה לפתח ציפיות לא ריאליות סביב הקשר. בקיצור, כנראה היא הבינה מה עומד מאחורי התנהגותך, ולא מתאים לה. גם אם אין תקציב לדיבורים, לפחות מסמסים לשמוע האם היא עברה את הטסט? (לא דיברתם 3 ימים, אתה מספר על כך כאילו זה החלטה שמימית שלא תדברו, גם אתה תרמת לזה? ניסית לסמס או משהו?)

qolo

New member
תראי

אני כן ניסיתי לסמסמס לה אבל מה שקורה שהיא אומרת שלא אכפת לי ממנה. הבעיה היא שאני לא מתכוון להיות איתה בקשר רציני לאורך תקופה,ואני התכוונתי שאנחנו ניפרד. אאבל עכשיו כשזה הגיע קשה לי להפרד ואני כן רוצה לחזור אליה. היא בת 23 חשוב לציין

אז מה אתה רוצה?

לא התכוונת, ולא אמרת לה את זה, כנראה היא קראה את זה בין השורות וקיבלת בדיוק את מה שמגיע לך (בעצם בעיטה בתחת לא קיבלת, כנראה היא זה שמור לך בעתיד). קשה לך? יופי. תזכור את זה להמשך ותדע לא להקשות על הבחורה הבאה שתפתיע בנטישה, אחרי קשר בו אתה לא אומר את כוונותיך האמיתיות. גם לה יהיה קשה, אולי אפילו יותר, אז להבא תזכור לשמור על שקיפות כוונות, בעיקר אם בחורה שאיתך מפתחת ציפיות. תחשוב שאם היא לא קוראת שאתה תעזוב אותה, וזה היה נוחת עליה כרעם ביום בהיר...זה היה הרבה יותר קשה (לה). ככה זה נגמר במעט קשיים (לך). לדעתי זה הסתדר על הצד הטוב ביותר שהיה יכול להסתדר, אל תנסה להחזיר את הגלגל חזרה.

qolo

New member
תודה

קיבלתי את דעתך בעניין. אני לא הבנתי למה התכוונת כשרשמת מעט קשיים לי?

סתם אינטואציה שלי...

אני מניחה שאם לא היו לך כוונות רציניות, זה פחות כואב להנטש מאשר לה, שכוונותיה היו רציניות...

qolo

New member
לא

אני לא מסכים איתך. זה תלוי רק בדבר 1 - בבן אדם . כולנו בני אדם ויש בני אדם הנפגעים מהר,יש כאלו שפחות. יכול להיות אדם שיודע מראש שהוא יוצא בקשר בקרוב ולבכות על כך כל אותה שנה,לעומתו,אדם שלא ידע כי יינטש בקרוב מגלה זאת ,נדהם לכמה ימים וממשיך ככל יום בחייו. בכל אופן תודה. יש מזג אויר מציון בחוץ,אני יוצא בחוץ.

offנועה

New member
שים לב ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

..."היא אומרת שלא אכפת לי ממנה. הבעיה היא שאני לא מתכוון להיות איתה בקשר רציני לאורך תקופה"... ציטוט ישיר מדבריך...

qolo

New member
נו

אני לא מכחיש שלא אכפת לי ממנה. אבל כמובן כל עוד היא איתי היה לה הכי אושר שבעולם. דאגתי לה להכל ! רק ביום שהיה לה טסט לא שאלתי אותה איך היה לה,וכאן הבעיה שלה הייתה איתי. אפילו הסקס היה משובח!

אל תספר סיפורי פוגי...../images/Emo140.gif

לדאוג למישהו זה להגיד לו "אל תפתח ציפיות, אני לא רציני בקשר". ככה זה מותק. אפילו לוותר על הקשר אם הוא מסכן ריגשית את הצד השני, שבונה מגדלים לשמיים...

qolo

New member
../images/Emo176.gifלא.

אני לא מסכים איתך. גם כשהקשר איתו אני נמצא עם בחורה הוא קשר של שלושה ימים,יש עדיין קנה מידה של אכפתיות מצד בן הזוג. גם אם מדובר על קשר שמוביל לשום מקום! אני חייב לזוז . תודה דובשנית

offנועה

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo206.gif

לכל הגולשים בפורום. לאור המתרחש בדף האחרון, נא לקרוא את מה שכתבתם לפני שאתם לוחצים על "שלח". דבר זה נוגע במיוחד לכל אלו המשתמשים במשפט אחד, בסדרת הניגודים היוצרת דיסוננסים קוגניטיבים בלתי הפיכים לציבור הקוראים התמימים. רופאים מזהירים מפני ההשלכות החמורות על הקורא והכותב כאחד. אנא - היו אחראים כלפי חבריכם. דבר זה מיועד גם לאלו המבקשים לגרד בחורות ביישניות!

נו?!../images/Emo12.gif

ומה הוא קנה מידה לאכפתיות אם לא לתאם ציפיות ולעדכן את הצד השני במידת רצינותך לגבי הקשר?! אני מתחילה לחשוד...

prodigy45

New member
קודם כל ..

לא עוזבים קשר בלי לדבר..לא משנה מה היה טיב הקשר ולא כמה זמן.. דבר איתה, שאל מה קרה , למה היא התנתקה, תבהיר לה את הדעה שלך בנושא.. למרות שהיא זו שהתנתקה בפיתאומיות, תהיה אתה זה שיזום את השיחה, גם אם היא זאת תהיה השיחה האחרונה חייבים להבהיר את העניינים

למעלה