צריך ייעוץ..

אריפש

New member
תכלס זה מעולה

אבל לא חשבתי על העניין שזה קצת לא פרקטי לבן אדם שמקבל 350 שקל בחודש :\ הצבא הזה סיוט. בכל אופן אני חושב שאני אשבור את הקרח איכשהו איתה... אחת הידידות הכי טובות שלי התחברה איתה ממש טוב, ו... זה מאוד עוזר.:) במיוחד כשידידה שלי חושבת שאנחנו הכי מתאימים בעולם.

ארי

לא צריך כסף כדי להיות ביחד. אני מניחה שהיא מבינה טוב מאוד שאתה בצבא ומצבא לא מתעשרים
גם כשאני הייתי בשירות לאומי והחבר שלי היה בצבא היינו יוצאים למקומות שלא דורשים כסף. נכון, זה מבאס שאתה לא יכול להזמין את החברה שלך לכלום כי אין לך כסף אפילו למסטיק
אבל המצב שלך ידוע. אתה חייל
לשבת ולדבר זה הכי כיף בעולם. וכמובן שבעז"ה תוך זמן קצר אתה כבר תבוא אליה והיא אליך ואז ממש לא צריך שום כסף. לשבת בכיף עם המשפחה שלך\שלה ולדבר. הכי כיף בעולם. גם היום, כשאני והחבר שלי מרוויחים הרבה יותר מתקופת הצבא (ב"ה...) - הביולוי המועדף עלינו זה להיות אחד אצל השני, עם המשפחה. לעשות דברים במחשב, לאכול עם כולם ולהיות ביחד. טוב אולי אנחנו מוזרים

זה שני חברים שונים, כן?

זה מתקופת השירות הלאומי שלי וזה הנוכחי זה לא אותו אחד... אבל זה לא משנה, זה היה בשביל הרעיון

אריפש

New member
זה ברור :)

הכסף ממש לא העניין פה... פשוט אני אומר, שאת הרעיון של הערב דרינקים, כרגע אני לא יכול ליישם :) מה גם שהיא גם בצבא.. אני אמנם משתחרר עוד 5 חודשים(שזה יותר מהזמן שהיא משרתת חח), ויש לי עבודה מעולה כשאני משתחרר, אז אני הכי לא דואג מהבחינה הזאת בכלל!(חוץ מזה ששנינו מבתים טובים טפו טפו טפו) והאמת שגם אני מהטיפוסים היותר ביתיים... העיקר להיות ביחד, מה זה משנה איפה? דווקא בבית יותר כיף :) (למרות שחייבים לצאת פעם בשבוע ככה לפחות)

../images/Emo13.gif

גם אנחנו מבתים טובים, זה לא קשור - פשוט כשאתה בצבא אפשר בהחלט להבין שהבילויים שלך יוקצבו, נכון? גם אני יצאתי (גם הרווחתי יותר ממך בש"ל - 850 שקל נא נא בננה
) - יצאתי מלא בש"ל, אבל בטעם. לא נעים לבקש מאבאמא יותר מדי, נכון?
חחח וזה שמצאת עבודה כבר מעכשיו - סחתיין. זה מראה המון על בגרות. אני מכירה מליון חיילים שמחפשים את עצמם אפילו שנה אחרי השחרור. כל הכבוד לך!

אריפש

New member
../images/Emo13.gif

אפשר באמת להבין את זה :) והיא באמת אחת הבחורות החכמות שהכרתי... ואני שונא לבקש כסף מההורים שלי, זה גורם לי להרגיש פשוט חסר עצמאות. בע"ה עוד 5 חודשים אני אתחיל לעמוד על הרגלים בזכות עצמי. והאמת שבתחום שלי רוב האנשים מסתדרים (הייטק...) תודה =)

על זה נאמר -

אתה תעשה מיליונים ואני אעשה מיליון סיבובים בקניון
חחחח או - "אשה יכולה להפוך גבר למיליונר. בתנאי שלפני כן הוא היה מליארדר" חיחי

אריפש

New member
חחחחח עזבי

נראה לי היא תרוויח יותר כסף ממני... she has genious written all over her face.

מעולה!

אז תעשה אתה מיליון סיבובים בקניון
בהצלחה לשניכם! די, איך עושה אותי מאושרת לשמוע על אנשים אוהבים...חבל"ז!!

הבנתי .... טוב יש עוד אופציה ..

אפשר פשוט לקנות בקבוק וללכת לשבת באיזה מקום נחמד ושקט עם אוויר טוב ולשים מוזיקה ככה מהאוטו ...זה אילטור מאוד יפה ולפעמים גם יותר טוב מפאב אבל בכל אופן הערב דרינקים סובל דיחויי כרגע כי לפי איך שהכל נשמע עד עכשיו נראה לי שהולך חלק גם הידידה זה מעולה רק צריך להיזהר בעניין הזה שבנות מתחילות להתחבר ביחד זה מסוכן הידידה יכולה להעביר גם סוגי אינפורמציה שלא הייתה רוצה שתעבור ולא בקטע רע בקטע טוב ומתוך כוונות טובות וזה יכול גם להרוס לפעמים אז תהיה זהיר בעניין (אגב זה לא משנה כמה הידידה היא טובה וכמה אתה בוטח בה דברים כאלה יכולים לקרות בטעות ומתוך כוונות טובות )ובלי לשים לב להרוס לך תהיה זהיר תדע להשתמש בעניין לטובתך ותפיק מזה את הדברים הטובים ואת הפלוסים שיש ידידה משותפת שתומכת בזיווג הזה

כל עוד השירשור שלך קופץ,נא לא לפתוח חדש.

בדף הראשי יש מקום מוגבל ואנחנו רוצים לאפשר לכמה שיותר כותבים "זמן מסך".

למעלה