צריך טרמפ

נכון, הניק לא על שם הספר....

לפני שנתיים בערך, חיפשתי שם שיתאים לעסק שלי. שאלתי את עצמי: "איזה שם ישקף הכי טוב את מה שאני רוצה שהעסק שלי ישקף?" והיגעתי לשם "קסם אמיתי". באותו היום שהחלטתי על שם זה, ומבלי לדעת בכלל שקיים ספר שכזה, במקרה היגעתי לאתר של AMAZON.COM מתוך חיפוש אחרי ספרים אחרים, אך לפתע בא לי הרעיון לבדוק שמא קיים ספר בשם זה "REAL MAGIC" ולהפתעתי הרבה מצאתי שקיים. היה זה באותו הערב או בערב סמוך (אינני זוכר) שיצאתי לשוטט בחנות הספרים בבית האופרה, ושוב עינייני היה בספרים אחרים, אך "במקרה" נחו עיני וגילו את הספר הזה בעברית. היה זה אישור מבחינתי לקרוא לעסק שלי "קסם אמיתי". בפורום זה הופעתי בעבר תחת "ניק" אחר, אך כאשר הרגשתי שה"ניק" שלי מיצה את עצמו, וחיפשתי לעצמי "ניק" חדש החלטתי לתת צ´אנס נוסף לשם הזה שאני מרגיש מחובר אליו "קסם אמיתי".... זהו שם שמהלך עליי קסם ואני חש את העוצמה שבו

בן אני יכול להגיע לשיעור!!!!! ../images/Emo13.gif

יש עדיין מקום להירשם????????. אתה יכול לשלוח לי פרטים לאי מייל????????. בסוף הבגרות שלי היא רק ב9 בבוקר ולא אחר הצהריים! שלך, עידו

MsPiggy

New member
ובהצלחה בבגרות בלשון

שאני לשמחתי לא צריכה לעשות
ואם יש לך שאלות - יש שרשור ענקקקקי בפורום לימודים ושיעורי בית בלשון.

time to fly

New member
קצת יותר פרטים בן, אני אולי אגיע../images/Emo13.gif

אני מבין שזה מחר, אולי תשלח לי SMS או תתקשר אלי, אם לא אוכל לראות את התשובה שלך כי אני טס לעבודה היום ורק מחר אוכל לראות את התשובה
טל אצל מיכל
שלומי

הזדמנות אחרונה ../images/Emo6.gif להיום לפחות

אם מישהו מגיע למיפגש ועובר דרך צומת רעננה / הדו השרון ומחפש טרמפיסט
אז הוא מוזמן להתקשר אלי ל 052457438

למעלה