צריך טרמפ

avshalomat

New member
צריך טרמפ

לשיעור אומנות היכולת של בן ב28.06יום שישי הקרוב מצומת רעננה מרכז או הוד השרון. ניתן ליצור איתי קשר ב 052457438 אחרי 1900 או במסרים של תפוז

זאת ההזדמנות להזכיר...

לכל מי שעדיין רוצה להשתתף בחניכה לאוּמנות היכולת, ליצור איתי קשר. החניכה הקרובה תתקיים ביום שישי הקרוב, בשעה 15:45, במרכז תל-אביב. אפשר גם בלי כל קשר לחניכה לשאול כאן שאלות על אוּמנות היכולת ואני אענה כמיטב יכולתי (ובעצם, כל מי שמבין בזה מוזמן להשיב לשאלות).

deep ocean

New member
אגב, מנסיון אישי

זה מומלץ!!!!

deep ocean

New member
לא האבטיח מומלץ ../images/Emo6.gif

אלא השיעור!!!!
טוב, גם מומלץ לאכול אבטיח
אבל למה להקשיב לי? תקשיבו לתחושות הפנימיות שלכם!!

הכוונה לא הייתה ל ../images/Emo8.gif אלא ל-../images/Emo7.gif

קסם למה אתה לא בודק לפני שאתה כותב? איזה פזיז אתה? תבדוק את עצמך לפני שאתה שולח! אידיוט!

deep ocean

New member
קסם קסום!

הבנתי שהתכוונת לתחושות הפנימיות... בלי קשר למה שכתבת הצעתי לך ללכת לשם
אבל כמו שאמרתי...תתחברו למה שאתם מרגישים, ותעשו רק מה שעושה לכם טוב, ומרגיש לכם נכון

time to fly

New member
בן אדם, ראיתי אתמול את הספר שלפיו

הבנתי מהיכן הבאת את הכינוי שלך
האם זה נכון? שהספר "קסם אמיתי" יצא אצלך את המוזה לכינוייך ?

........איך זה

שתוך 10 ימים, לא פחות מ-3(
) אנשים מפורום "דרך הלוחמים" גילו את הספר "קסם אמיתי" וכולם שאלו אותי את אותה שאלה?
והרי אני משתתף בפורום הזה לפחות 4-5-6 חודשים
אז מה קרה דווקא בימים האחרונים
מה עומד באויר העולם שדחף בו זמנית שלושה אנשים מן הפורום הזה לגלות את הספר הזה באותו הזמן(!) ולשאול אותי את אותה השאלה
מבחינתי, התופעה הזאת (צירוף המקרים) היא היא ה
הקסם האמיתי!!!

../images/Emo28.gifקסם אמיתי../images/Emo28.gif

קסם אמיתי הוא תופעת טבע המתרחשת ממש ברגע זה מתחת לאף. האם אתם מסוגלים להבחין?

time to fly

New member
מדהים הא? בואו כולנו, אני ואתה

ושאר חברינו לפורום ונהנה לנו מצירופי המיקרים היפים של מציאותנו, צירוף זה וכל שאר הצירופים ויותר מזה, מהיקום בכלל
אני מעדיף בעת זאת לראות כל התרחשות זאת כמו שהיא בלי לנסות להבין למה קרתה היא או לפתח תיאורייה מעבר לתיאוריית "ראיית הדברים כפי שהם- פשוטים, מקריים וכאלה שאנו צריכים רק לנצלם לטובתינו ולא לרעתינו" אמרתי תיאורייה גם על תפישתי כי כל תפישה היא הזוית בה אנו בוחרים לצפות בתמונה.
טוף, לא באתי לפתוח שולחן על נושא זה כי לא יודע מתי אוכל להגיב לך קסם
אולי מחר
ובסוף צדקתי הא
רואה חכמה16, רואה ???

wisdom16

New member
הניק הוא לא על שם הספר

ושוב אחזור ואומר זאת. זכרתי שקסם בחר את הניק שלו לא על פי הספר, לא על שמו של הספר אלא כאישור אבל לא הייתי בטוחה ולא היה לי כוח לחפש אז פשוט אמרתי "לא" וזהו. just say no

wisdom16

New member
וכשאני חושבת על זה...

זה מאד הגיוני שעם ישראל ירוץ לחנויות הספרים בחודש\שבוע הספר (תלוי באיזו חנות), ינצל את ההנחות לטובתו, יפגוש בספר בטעות ויחשוב עליך

למעלה