צריך טיפים/עצות...

claimbing

New member
צריך טיפים/עצות...

יכול להיות שיש כאלה שזוכרים אותי מההודעה הזו... בכל מקרה, מאז יש ממש טיפה התקדמות, התוכי נושך פחות חזק, הוא עדיין חושב שיש לו חבר במראה, כרגע הנשיכה החזקה והכואבת היא שאני מכניס אצבע לכלוב - הוא כנראה חושב שאני מנסה לתקוף את ה"חבר" שלו במראה והוא מגונן עליו...כאשר אני מכניס את היד עם הכפפה, הוא נושך פעם אחת, רואה שאני לא מזיק, ואני יכול לשחק איתו..אבל ללא כפפה קשה נורא, כי הנשיכה הראשונית כואבת...כל פעם שאני מוציא את היד מהכלוב הוא כאילו עושה RESET ובפעם הבאה שאני אכניס - אפילו אם אחרי 3-5 דקות הוא ינשוך עוד פעם וזהו... שמעתי שאני חייב לנסות להאכיל אותו מהיד, כי זה נורא יעזור...אבל אני פשוט לא מצליח...אני לוקח אוכל , שם על הכפפה, מכניס את היד עם הכפפה לתוכו, הוא פשוט בורח מהאוכל[אולי הוא חושב שאני מנסה להרעיל אותו
- אבל הוא לא נראה לי כזה חכם שיכול להסיק מסקנות כאלו]...יש לציין שככה סתם בלי אוכל על היד אפשר לשחק איתו בתוך הכלוב... למישהו יש טיפים/עצות לתת לי בקשר להאכלה מהיד?
תודה מראש!...

hoolon

New member
נשמע מאוד מוזר

דבר ראשון איזה תוכי יש לך? מה שיש לך הוא לא האכלת יד, וחות מזה איך אתה אומר שהוא נושך אותך אבל אתה אחר כך יכול לשחק איתו, השאלה היא מה זה משחק? בשבילך רק או גם בשבילו?

claimbing

New member
האמת שאני לא יודע איך לשחק איתו...

אני מכניס את היד עם הכפפה...ואני מלטף אותו ונותן לו ללכת לי על היד...ויש לו נדנדה שהוא עולה וקופץ ממנה אלי...וזהו...איך עוד אני יכול לשחק איתו?

hoolon

New member
לדעתי לשחק איתו זה

לשחק איתו זה ללטף אותו להפוך אותו אם הוא רוצה, העיקר להיות בחברתו.

claimbing

New member
../images/Emo105.gifאיך מאכילים מהיד?

הוא רק בורח מהאוכל...מישהו יכול לעזור לי?

למעלה