אם תוכלי לתת לי את האיי סיי קיו?
B breier878 New member 14/1/03 #1 צריך טוב גדולה אני עושה עבודה על המסע לפולין ולכן אני צריך ממי שקורא את ההודעה הזאת מה הוא חושב על המסע לפולין ואם הוא היה שם כבר איך הוא מרגיש אחרי החזרה משם תודה
צריך טוב גדולה אני עושה עבודה על המסע לפולין ולכן אני צריך ממי שקורא את ההודעה הזאת מה הוא חושב על המסע לפולין ואם הוא היה שם כבר איך הוא מרגיש אחרי החזרה משם תודה
H hadasbaril New member 15/1/03 #4 באופן עקרוני זאת התכונת בחיבור שלי(מיוחדת)אפשר להוציא מזה דברים רבים)
B breier878 New member 16/1/03 #5 תודה רבה הדס רק רציתי להגיד תודה רבה על הקובץ שהוות לי לעבודה רציתי להוסיף שבמקרה גם אני עשיתי את אותו החיבור בנוסח שונה כמובן אבל את אותו הנושא תודה שוב ואם תוכלי לאסוף לי עוד אני ישמח.
תודה רבה הדס רק רציתי להגיד תודה רבה על הקובץ שהוות לי לעבודה רציתי להוסיף שבמקרה גם אני עשיתי את אותו החיבור בנוסח שונה כמובן אבל את אותו הנושא תודה שוב ואם תוכלי לאסוף לי עוד אני ישמח.
B breier878 New member 16/1/03 #7 אם תוכלי לתת לי.... אם תוכלי לתת לי איזה מקום שנוכל לדבר בינינו (איי מייל, איי סיי קיו) אני ישמח ואת האמת יש לי כמה דברים לשאול אותך.
אם תוכלי לתת לי.... אם תוכלי לתת לי איזה מקום שנוכל לדבר בינינו (איי מייל, איי סיי קיו) אני ישמח ואת האמת יש לי כמה דברים לשאול אותך.
ש שרונה המשצית הגאה New member 17/1/03 #10 אם אתם רוצים לשלוח הודעות פרטיות אז פשוט תשתמשו בתא דואר שיש לכם בתפוז! ההודעות בפורום הן ציבוריות, אין מה לעשות, ואם אתם רוצים לשלוח דברים שלא יפורסמו ברבים אז אל תכתבו פה...
אם אתם רוצים לשלוח הודעות פרטיות אז פשוט תשתמשו בתא דואר שיש לכם בתפוז! ההודעות בפורום הן ציבוריות, אין מה לעשות, ואם אתם רוצים לשלוח דברים שלא יפורסמו ברבים אז אל תכתבו פה...
א אחות של אורן New member 20/1/03 #17 דיי עם זה כבררררר!!! stop with this fucking STIMOT PE!!! נמאסססס!!! "זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד....." (שהמין יבין!!)
דיי עם זה כבררררר!!! stop with this fucking STIMOT PE!!! נמאסססס!!! "זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד....." (שהמין יבין!!)
B breier878 New member 18/1/03 #13 שאלון למי שבא לו לענות-כיתה י´א ישנם פה שני שאלונים אחד לאנשים מכיתה י´א שיוצאים למסע אם תוכלו לענות עליהם ולשלוח לי חזרה אני ישמח את השאלונים ניתן לשלוח לאיי מייל: [email protected]
שאלון למי שבא לו לענות-כיתה י´א ישנם פה שני שאלונים אחד לאנשים מכיתה י´א שיוצאים למסע אם תוכלו לענות עליהם ולשלוח לי חזרה אני ישמח את השאלונים ניתן לשלוח לאיי מייל: [email protected]
B breier878 New member 18/1/03 #14 ../images/Emo92.gifשאלון לחברה מכיתה י´ב השאלון הזה הוא לחברה מכיתה י´ב שהיו במסע במסע גם את התשובות לשאלון הזה נא לשלוח לאיי מייל [email protected]
../images/Emo92.gifשאלון לחברה מכיתה י´ב השאלון הזה הוא לחברה מכיתה י´ב שהיו במסע במסע גם את התשובות לשאלון הזה נא לשלוח לאיי מייל [email protected]