צריך חווד על מתקיני בלגי ברזל

צריך חווד על מתקיני בלגי ברזל

אני מעוניין להתקין חלונות פרופיל בלגי ברזל וקיבלתי שמות של 5 בעלי מקצוע האם יש למישהו נסיון/המלצות לגביאחד או יותר מהחמישה שלום יהב סמיר פארח הפיסטוס תובל פי 100

רשר

Well-known member
מנהל
אני ממליץ על ארטפרו

נכון אני עובד בחברה (לא כדאי להפגש) כנס לקישור וקבע פגישה עם הבעלים - לא תפסיד מכל הרשימה ראיתי רק עבודות של סמיר - מומלץ מאוד

Amir1903

New member
לא להתקרב!

ארטיפרו הם חבורה של חובבנים!
עבודה באיכות נמוכה, פרופילים לא ישרים, רווח בסגירות,
זגגות ברמה נמוכה, עיכובים ואיחורים של חודשים והכי גרוע אנשים ושירות נוראיים!!
לא להתקרב!!
&nbsp

איריסג

New member
אנחנו לקוחות מאד מרוצים של סמיר פארח

עשינו אצלו את כל הבית - כולל דלתות חוץ (דלת כניסה ועוד כמה דלתות) - העבודה שלו מעולה, מדוייקת מאד, ראינו בית שהוא עשה לפני כמה שנים והחלונות נראים מעולה, ובעיקר - הוא איש אמין, עומד בלוחות הזמנים (לרוב אפילו מקדים) ואיש מקצוע מעולה.

שאלה לאיריס ג

תודה על התשובה. תוכלי לצרף תמונות נוספות של עבודה שעשה לך?? כגון: חלונות לפני כמה זמן עשית אצלו והאםהיו בעיות חלודה או איטום?? אני מתלבט מאוד בין האלומיניום לברזל - מה היתרונות שהחלטת לעשות את כל הבית

איריסג

New member
הנה תמונה של חלון בחדר שינה

את העבודה סמיר ביצע לדעתי לפני שנה ומשהו - אנחנו נכנסנו לגור בבית ביולי האחרון. עברנו פה את כל החורף האחרון, כולל ימי הסערה שהיו פה עם הגשמים העזים - וטפו טפו - החלונות אטומים יופי יופי, ואין שום בעיות של חלודה. (יש לנו את הפרופילים החדשים עם פסי הגומי לאיטום) הסיבה העיקרית שהעדפנו את הברזל על פני האלומיניום היא בראש ובראשונה אסטתית - אין שום אלומיניום - לא קליל בלגי, ולא פ.א כוכב ולא שום דבר שיכול להגיע אפילו לקרסוליים של העדינות של הברזל האמיתי. שנית, בזמנו כשעשינו את סיבוב בדיקת המחירים הראשוני - הופתענו לגלות שהברזל הבלגי לא רק שאינו יותר יקר מהאלומיניום - אלא שמול כמה וכמה הצעות מחיר שקיבלנו (על קליל על ידי מתקין מורשה) הברזל היה יותר זול (וההשוואה היתה עם הצעת מחיר של אחד מאומני הברזל הבלגי הידועים והיקרים בארץ....) כך שגם תקציבית - זה התאים לנו. חלון האלומיניום היחידי שיש אצלנו הוא (בלית ברירה כמובן) חלון הממ"ד

avi5199

New member
../images/Emo45.gifגם אני לקוח מרוצה של סמיר פרח

עשה אצלי גם מעקות למדרגות ולמרפסות, עבודה מעולה . אמינות יוצאת מהכלל.

רשר

Well-known member
מנהל
מחיר רק לאחר החלטה על דגם וגימור

דגם לפי תקן (יש לקוחות שלא רוצים מעקה תקני), דוגמה מיוחדת, גימור: חלודה עם לכה, גלוון וצבע, גלוון וצבע "שבי-שיק", אם תקבל מחיר בדוק תמיד מה הוא כולל, גם חלון יכול להכיל כל כמות של זכוכיות, כמה סוגי פרופיל, גומי לאטימה, ידיות,,, והמחיר בהתאם, זה כמובן חל על כל מוצר שתקנה

avi5199

New member
לי עלה 700 ש"ח למטר מעקה תיקני כולל התקנה

המעקה שבתמונה. סמיר פרח רח יגיע כפיים 5 חיפה טלפון: 04-8401320

rd2310

New member
המלצת מתקים לחלון בלגי

פי 100 מצויין בקיבוץ בחן יש מתקין מצויין,פעם קראו לו יאלו יטש בכפר סבא את חלון אחר אבל פי 100 וקיבוץ בחן הם מעולים

yuvalbe2

New member
ברזל בלגי - גילוון

אני קבלתי הצעות מחיר מתובל, סמיר פארח, 100+ וארטפרו. ראיתי עבודות של כולם ודברתי עם לקוחות שלהם. קשה מאוד להחליט - כולם טובים ועושים עבודה מקצועית ואיכותית. עדיין לא החלטתי עם מי ללכת והעניין יוכרע לאחר שאגיע למסקנה סופית לגבי שיטת הגילוון. כולם עושים גילוון קר בשיטה אלקטרוליטיתחשמלית מלבד תובל שעושה גילוון בשיטה שונה - הוא עושה ניקוי חול ואח"כ מרסס אבץ חם על הפרופיל. לטענתו שיטה זו טובה עשרות מונים מהשיטה האלקטרוליטית. זה הזמן והמקום לשאול האם משהו יכול לחוות דעתו איזה שיטה טובה יותר ?

רשר

Well-known member
מנהל
כולם טועים ורק אחד צודק?

לא מכיר את ה"שיטה" שלו ולכן לא אתן דעה עליה, גלוון קר אלקטרוליטית הנו גלוון מעולה המגן היטב על המתכת ללא תוספת חומר מיותר הגורמת לשינוי מידות, יש גם גלוון חם בטבילה שהוא הטוב ביותר כהגנה אך משנה את מידות הפרופיל (בגלל עובי האבץ גש לעמוד חשמל קרוב ותראה!) ולכן לא מומלץ לפריטים עדינים, מאחר ואני עוסק בעיקר בשרות לקוחות לאחר ביצוע אני פוגש הרבה פריטים בני 10 שנים ומעלה ולא רואה תופעות חלודה כבעיה כללית של פרופילים אלא מקרים פרטיים של נזקים קלים לתיקון עם ממיר חלודה וצבע מתאים למקור,

rd2310

New member
גילוון

גילוון אלקטליטי איננו גילוון רע ,הוא מאוד מקובל. וגם השיטה שתובל מבצע טובה ומקובלת בענף המתכת כבר שנים רבות ולא רק לחלונות. מה שקובע הוא עובי הגילוון שנמדד במקרונים ולאחריו הצבע ואיך מבוצע הצבע זאת אומרת שיטת הייבוש שלו והעובי שלו. אתמול המלצתי שתפנה גם ליצרן שבקיבוץ בחן לחברת יאלו שהיום שמה הוא אל דר תיכנס לאתר שלו ותוכל ללמוד

איריסג

New member
יאלו נתנו לנו על אותו מפרט

הצעת מחיר שהיתה גבוהה בלמעלה מ 30 אחוז מההצעה של סמיר. ולמרות שמאד ביקשנו - לא נתנו לנו טלפונים של לקוחות שלהם. סמיר היה היחידי שיחד עם הצעת המחיר צירף טלפונים של 3 לקוחות.

rd2310

New member
יאלו \ סמיר

מצויין אני חושב שקיבלתם הצעה טובה וגם טלפונים להמלצות אשמח לקבל את הפרטים שלו כי אני מתכנן לעשות אצלי בבית חלון גדול של בסביבות 10 מ"ר שפונה לצד מערב

למעלה