Critic\brutal assault ********************** תסכול עמוק, חוסר תועלת, אינטוזיאזם מטומטם הם התנאים שיוצרים מבקר מוזיקה מושלם אז מה אם לפני שנים אכלת כאפות ברוקסן זה לא מרשים אותי, אתה יכול ללכת להזדיין לא רוצה להיות שעשוע לסוף השבוע או לעורר נוסטלגיות לימי פינגווין העליזים פעם שמו עליך זין, עכשיו אתה יכול להגיד המון בפינה של 50 מילים באיזה מקומון שום דבר ממה שאתה כותב לא מעניין כשאתה משווה הכל לפליפר, האסקר דו וקורט קוביין לא רוצה להיות שעשוע לסוף השבוע או לעורר נוסטלגיות לימי פינגווין העליזים
ראיתי אותם(שנה שעברה נירא לי)בגדה השמלאית, והם היו בסדר, אז בשישי, הם נתנו חזק בראש.. גם בהופעה בקריית-אונו הקודמת(בדצמבר 2005), שעת מרד, הלהקה של אלמוג "הקראסטי" ניגנו, הם היו מעולים, אנארכו פאנק "לפנים!"
הכי טוב מקבלים דיסקים חינם והולכים להופעות אנד שייסה ומבקר קולנוע הולכת לבכורות של סרטים בחינם אז כיף. מבקר מסעדות... בסדר אני מניחה אבל יש מסעדות חרא ואתה חייב לאכול את רוב התפריט נדמה לי זה משמין :O
ימליץ לך על כמה school breed blew all apologies rape me frances farmer will have her revenge on seattle paper cuts negtive creep aneurysm son of a gun big long now lithium polly drain you אממ זה רק כמה טובים.