צריך המלצות..

Sum41xGiRL

New member
זה מונח של מבקרי-מוזיקה.

אין ספק שמבקרי מוזיקה זה אסון...

Sum41xGiRL

New member
בהחלט

Critic\brutal assault ********************** תסכול עמוק, חוסר תועלת, אינטוזיאזם מטומטם הם התנאים שיוצרים מבקר מוזיקה מושלם אז מה אם לפני שנים אכלת כאפות ברוקסן זה לא מרשים אותי, אתה יכול ללכת להזדיין לא רוצה להיות שעשוע לסוף השבוע או לעורר נוסטלגיות לימי פינגווין העליזים פעם שמו עליך זין, עכשיו אתה יכול להגיד המון בפינה של 50 מילים באיזה מקומון שום דבר ממה שאתה כותב לא מעניין כשאתה משווה הכל לפליפר, האסקר דו וקורט קוביין לא רוצה להיות שעשוע לסוף השבוע או לעורר נוסטלגיות לימי פינגווין העליזים

Sum41xGiRL

New member
נתנו באמא של הראש.

להקה מדהימה, ג'ניה הוא אולי ה"Songwriter" הכי טוב מאז פדריקו.. להקה גדולה..

sharzoe

New member
למרות שההופעה הכי בתזונה בשישי

הייתה של זמן פציעות, מזל שלא הלכתי אחרי ברוטל.

Sum41xGiRL

New member
בטח. זמן פציעות גדולים.

ראיתי אותם(שנה שעברה נירא לי)בגדה השמלאית, והם היו בסדר, אז בשישי, הם נתנו חזק בראש.. גם בהופעה בקריית-אונו הקודמת(בדצמבר 2005), שעת מרד, הלהקה של אלמוג "הקראסטי" ניגנו, הם היו מעולים, אנארכו פאנק "לפנים!"

מבקר מוזיקה ומבקר קולנוע

הכי טוב מקבלים דיסקים חינם והולכים להופעות אנד שייסה ומבקר קולנוע הולכת לבכורות של סרטים בחינם אז כיף. מבקר מסעדות... בסדר אני מניחה אבל יש מסעדות חרא ואתה חייב לאכול את רוב התפריט נדמה לי זה משמין :O

The PeaceKeeper

New member
טוב לכי על זה אם את טוענת כך...

אבל אני עדיין טוען שיש..
ובטח שיש~! טוב בואי ניתן מדד השוואתי תשמעי קולטיב סול ותשמעי אחרי זה אני יודע?... נירוונה.. או גרין ריוור.. משהו דומה?

The PeaceKeeper

New member
מי דיבר על המוסיקה?

דיברתי על המילים... זה שלהקות כותבות חלקן בטקסט ולחקן בסאבטקסט זה משהו אחר...

Paper Cuts

New member
לא מתים פה על נירוונה,אבל אני

ימליץ לך על כמה school breed blew all apologies rape me frances farmer will have her revenge on seattle paper cuts negtive creep aneurysm son of a gun big long now lithium polly drain you אממ זה רק כמה טובים.

למעלה