צריך המלצות...

צריך המלצות...

לשירים שיתאימו לריקוד בסגנון הפאנק-לוקינג-פופינג... מזיקה בסגנון ההיפ הופ או משהו שיהיה נח לרקוד איתה את הסגנון הזה... אולי משולב בביט בוקסינג וכאלה! תודה

amitush26

New member
../images/Emo187.gifשיר שתפור על הסגנון-

Believe me של Mike Shinoda.

את יכולה לשלוח לי את השיר?

אני לא מוצא אותו... האייסי שלי: 225556 ואשמח לעוד המלצות!

חח שאלה עמיתה

ביליב מי השיר שיש עכשיו כל הזמן ברדיו? אם כן אז זה של FORT MINOR
אם זה לאא אז יצאתי טיפשה ותשלחי לי את השיר גם:]

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo127.gif

לא יצאת טיפשה
פשוט אם מורידים אותו אז זה מוצא יותר תוצאות על מייק שינודה... לפחות אצלי... אבל את צודקת:]

לי גםם יש!

השיר GET LOW של ה YING YANG TWINS שזה קלאסיקה או השיר הנטחן והמדהים LOSE CONTROL של MISSY ELLIOT ממ אלה יותר היפהופ אבל נראה לי שהם גם יכולים להתאים...והשיר שעמית הציעה מאוווד מתאים ממ וזהו

אמממ גם לי יש ../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif

michael jakson-Scream Michael Jakson-Thiller אמממ אני אישית מאוד אוהבת את שתי השירים זה קצת יותר היפ הופ Thiller ההתחלה שלו יםה כזאת אפקטים ו-Scream זה שיר מהמם שממש מתאים לדעתי ו...גמני ממליצה על Lose Control החרוש

תודה אבל ניראה לי לא ממש הבנתם...

השירים שנתם, כמו סקרים וטרילר של מייקל ג'קסון, וגם באליב מי של מייק שינודה, הם שירים יותר לסגנון היפ הופ-מודרני כזה... מה שאני מחפש שירים בסגנון של LOSE CONTROL של מיסי אליוט... שיהיה נח לעשות ברייקים וכאלה...

אמממ

אז אין לי ממש מה לעזור לך... אני חושבת ש סקרים זה מאוד יכול להיות בריקים בעיקר ההתחלה.. טוב אולי בגלל שאני חולה על מייקל
אולי ?!!? Freestyler או..Space jam remix בכוונה הרמיקס כי הוא יותר יפה.. ואולי?!?! sean paul-well b burnin ?!?!? למרות שאני לא ממש מתחברת אלייהם הם קצת מעפנים וישנים לא?!? אבל ניראה לי שזה מה שאתה מחפש.. Freestyler זה מאוד ברייקים ו..מממ זהו קמווה שעזרתי
אם לא
..אז ממש אין לי הצעות..יש לי מלא היפ הופ אם אתה רוצה

תודה מותק!!!../images/Emo24.gif

Freestyler ו-We'll Be Burning הם מעולים! אשמח אם תתני גם היפ הופ... לא מפריע!

../images/Emo8.gif../images/Emo24.gifאין בעד מה ...

אמממ אוקיי אז... my humps כמובן?!!? איך לא?!! שיר שאני מאוד אוהבת...אולי יכול להתאים לריקוד..לא'דעתת אבל שווה לשמוע
get your number-mariah carey-מממ פחות יפה אבל יש באמצע איזה קטע חמודי כזה
ever blazin-sean paul ול-sean יש כול מיני שירים יפים .. gold digger (ניראה לי רושמים ככה \= ) אמממ שיר יפה
וההתחלה מאוד מאוד יפהה שהוא מדבר כזה
pon de replay-rihanha לא בטוחה שהשם של הזמרת נכון..אבל השם של השיר כן
שיר נחמדד YING YANG TWINS-SAY I YI YI בכלל כול השירים שלהם יפיםם אני אוהבת אותםם
hung up- שיר יפה
ו..אחרוןןן can't get you out of head ו....זהוו בהצלחה בריקוד שלך מקווה שעזרתי

למעלה