צריך המלצה

צריך המלצה

על להקות דומות לאייר ספליי אני אוהב תסגנון אבל לא מכיר כל כך להקות דומות גם להקות מפורסמות וגם להקות לא מפורסמות לא אכפת לי העיקר משהו עם סגנון שירים כמו של אייר ספליי

NoKiA2003

New member
המממ שאלה מעניינת

נסה את בי ג'יז, ברברה סטרייסנד... כל הרכבי הקיטש של התקופה

דווקא חשבתי על אמנים פחות מוכרים

כי בי ג'יז אני מכיר הם הלהקה האהובה עליי וברברה סטרייסנטד גם מכיר וגם בארי מנילו וכול אלה שבסגנון אני דווקא חשבתי בכיוון של כאלה פחות מוכרים

Modium

New member
אם כבר שמאלץ, אז למה לא MeatLoaf?

ובכלל, כל היצירות של האיש שמאחוריו, Jim Steinman, שכבר שנים רוצים לעשות לו שרשור כבוד כאן בפורום, אבל לא יוצא? לדוגמא, האלבום Bat out of hell, או השיר מתוך הסרט Streets of Fire, בעל השם חסר ההיגיון "Tonight is what it means to be young" - הלילה זה המשמעות של להיות צעיר (וברשת ג' לא היו יכולים לנסח את זה יותר טוב).

MeatLoaf זה הזמר שחיפשתי אותו מלא זמן

זה הזמר שעושה לבוני טיילור תקולות בשיר Total Eclipse of The Heart ואני אוהב אותו וגם את הזמר מישל קרשו בעלה של סנדרה שעושה לה קולות בשיר מריה מנדולינה אני אוהב זמרי רקע מוכשרים

יש לי עוד שתי שאלות אבל הם ממש קשות

היה איזה סרט פעם שאני רק זוכר ציטוט ממנו שאמרו מי המסטר ואז אמרו אני המסטר והוא משנות ה80 ולאחד הדמויות בסררט קראו שוגון וכנראה שלסרט לא קוראים שוגון כי זה סרט מלחמה יפני הסרט שוגון זה כנראה סרט אחר הסרט הוא אמריקאי דרך אגב ועוד שאלה היה בשנות ה90 זה לא כל מתאים לפורום כי זה משנות ה90 קליפ עם כושים גנסטרים ומנגינה מפחידה ובקליפ רואים כושים יושבים סביב שולחן משהו כזה ואולי שם הסרט זה קווין אני לא בטוח אני יודע שזה שאלות ממש קשות אבל מי שיוכל לעזור לי הוא תותח על במוזיקה ותודה רבה מראש פורום נחמד אני נורא נהנה פה מכיר הרבה שירי אייטיז שלא הכרתי תודה לכולם מראש אם מישהו יצליח לדעת את שני שמות השירים האלה אני מאוד ישמח תודה

s998

New member
לגבי השאלה הראשונה....

נראה לי שאתה מדבר על סרט בשם The Last Dragon וקצת בלבלת את השם כי לדמות קראו Sho'nuff ולא Shogun (שהייתה מיני סדרה ששודרה ב 1980 בכיכובו של ריצ'רד ציימברליין ומבוססת על ספר באותו שם) ציטוט מתוך הסרט:
Sho'nuff: Who is the master? Leroy Green: I am.​
לגבי השאלה בשניה, קצת הגזמת לא...... כמעט בכל קליפ שיש בו כמה כושים רואים אותם סביב שולחן....
אולי אם תתן יותר פרטים נוכל לעזור.

sandbird4

New member
Jim Steinman, הבטחתי לפני הרבה זמן פרוייקט

עליו אבל לצערי אין לי זמן.

למעלה