../images/Emo32.gif שאלה על הליגה הישראלית במשחק
(פשוט לא בא לפתוח הודעה חדשה כי יש לי שאלה סתמית, אז אני מנצל את מה שקיים) אני בדרך כלל לא משחק בליגה הישראלית, וגם כשאני כן מנסה אני לא מסיים עונה (או חודשיים) ומתייאש מהר מאוד. הפעם החלטתי לשם שינוי לקחת את הליגה הזאת ברצינות. לקחתי את מכבי תל אביב והתקדמתי איתה. ודבר אחד ממש מוזר לי, מעבר לזה שניצן שירזי וגיא לוזון הצליחו בכשרון רב לזכות בתואר מנג'ר החודש בחודשים יוני ויולי (בהתאמה) כשאין בכלל משחקי ליגה בחודשים האלה. בחודש אוגוסט, כל קבוצה שיחקה משחק ליגה אחד, ומנג'ר החודש היה יוסי מזרחי, שהצליח באומץ ובנחישות להוביל את הקבוצה שלו להפסד להרצליה (אני ניצחתי את בני יהודה 3-0), אל זה אמרתי לעצמי ניחא. אבל בחודש ספטמבר, כל קבוצה שחקה 4 משחקים, מנג'ר החודש הוא גיא לוזון, אחרי שהקבוצה המדהימה שלו הצליחה להוציא 2 תוצאות תיקו, הפסד וניצחון אחד במהלך החודש, ושולטים להם עם המקום ה7 (אני עשיתי שלוש ניצחונות ותיקו ואני במקום הראשון, מאזן שערים 9-2). אומנם זה לא משהו גדול שמפריע לי, זה סתם ממש מצחיק אותי שכל מה שצריך כדי לזכות במנג'ר החודש זה לא להצליח. יכול להיות שיש קשר לזה שאני לא ישראלי במשחק? אפילו במשחק עושים אנטי למאמנים זרים?