צריך המלצה

yanivtr

New member
צריך המלצה

יש לי עודף כסף
ואני פשוט רוצה לבזבז אותו על דיסק אחד... אני צריך שתמליצו לי מה הכי כדאי, זה מה שחשבתי עד עכשיו ג'סטין טימברלייק מיס דינמייט נורה ג'ונס מיסי אליוט תאמת יש כל כך הרבה , אז בקשה אם יש לכם המלצות.... ואל תסבכו אותי עוד יותר עם זמרים חדשים, אלא אם יש להם מש דיסק טוב...

M ShadY

New member
תלך על מיסי אליוט

אגב, במוסף התרבות במעריב הוא נבחר לאלבום ה-4 הטוב של השנה! אני נהנתי ונהנת ממנו מ--א--ו--ד!!!!!!!!!!!

היום שמעתי ת'דיסק של נורה גו'נס

וזה דווקא דיסק יפה
גם ג'סטין הוא אחלה זמר...

i love gina

New member
אז ככה:

מיס דיינמייט - לאאאאא! יש לי את הדיסק, ואתה מוזמן לקנות אותו ממני אם אתה כל כך רוצה במחיר יותר סביר... אני אישית לא אוהב אותו.... נורה ג'ונס- נחמד, אבל אם אתה לא אוהב ג'ז, ומוזיקה ממש אבל ממש שקטה ורגועה אז אל תטרח... ג'סטין- פוסיבל... נשמע דיסק נחמד מיסי אליוט- הבחירה המנצחת!!!!! גם זול יחסית (60 ש"ח עלה לי...) וגם ראפרית מעולה, הכי טובה בעולם, ואלבום פשוט נהדר!!!! ממש יפה... אני במקומך הייתי הולך על מיסי. (המלכה...) אגב, אני מכיר את ההרגשה שלך... פעם בשבוע שבועיים גם לי מתחיל לגרד בכיס ובא לי להוציא כסף על דיסק חדש.. איזה כיף זה, נכון?

LoRi Lu

New member
לדעתי....

כדאי לך את הדיסק של ג'סטין טימברלייק שמעתי אותו אצל חברה שלי והוא פשוט דיסק מעולה! גם אני רוצה לקנות אותו...

בחירה ק-ל-ה!

אבריל לווין (אם אין לך עדיין, חוצפה!) ואם לא אז בדיסק החדש של כריסטינה ששווה את הכסף! או של פינק! אבל חדש- הכי שוה זה של קלי רואלנד! דיסק מ-ד-ה-י-ם! יש בו את STOLE ואת DILLEMA ועוד מלאן שירים ממש ממש יפים!

yanivtr

New member
אבריל יש צרוב...

אני לא יוציא עליה כסף, היא מעצבנת אותי.... כריסטינה יש לי בינתיים בהשאלה מידידה שלי, אצלי להשאיל זה נקרא להביא מתנה
פינק יש לי , כאילו דהההההה, אני המעריץ מס]ר 1# שלה!!! ושל קלי לא דחוף בינתיים עכשיו יש לי התלבטות בין ג'סטין, מיסי ליוט, והדיסק החדש שייצא של מלאני סי.... אני ישמח לשמוע עוד המלצות, אבל להתייחס לדיסקים שכתבתי בבקשה, כי אני לא רוצה להסתבך עכשיו עם עוד דיסקים, תאמינו לי רק אם היה כסף ... הייתי קונה הכל..

i love gina

New member
אז ככה, חלק שתיים:

של כריסטינה באמת דיסק יפה, אבל ... "השאלת" אותו...
אבריל נחמד, ועם צרוב, אז יאללה, גם טוב. קלי- באמת לא משהו, ואני אומר את זה בתור מעריץ של הלהקה שלה (שלה?!) לשעבר... כאילו, הסינגלים מאד חמודים, אבל לא משהו מיוחד- ושמעתי גם כמה סמפלים של השירים שלה, והם לא משהו... קיצר, לא שווה. עכשיו תראה, לג'סטין יש סינגלים יפים, קול נחמד, ואחלה מפיקים, ובכלל הדיסק שלו מקבל הרבה ביקורות טובות, ובתחלס זה מעין פופ- ארנבי. מיסי, גם קיבלה מלא ביקורות טובות, אבל זה יותר היפ הופ, ראפ, ואולדסקול, אז צפה לקצת פחות פופיות... אבל מילה שלי- דיסק יפה! (הייתי הולך עליו...) מל סי- אין לך מה לדאוג בינתיים, הוא לא יצא עדיין באירופה ועד שהוא יגיע לכאן... תכניס את זה לרשימת המבוקשים לעתיד... ולמרות בקשתך, אולי תשקול את הדיסק החדש של שאניה?
ובאותה הזדמנות גם להכנס לפורום של שאניה!

yanivtr

New member
אבל לא אמרת לי שהדיסק של מל סי

יוצא ביום שני
???? אם ככה, אין סיכוי שאני יחכה אז ההתלבטות בין ג'סטין למיסי אליוט או שאני יגיד לאמא שלי שתעשה לי הפתעה ותקנה לי את שתיהם

Chandler Rulz

New member
אני אומר את זה רק פעם אחת...

Darren Hayes שם הדיסק Spin והוא דיסק ממש טוב! ועכשיו נראה לי שמצורף גם דיסק של ההופעה החיה באיטליה אם אני לא טועה בארץ.. שורה תחתונה: דיסק מ-ע-ו-ל-ה

למעלה