צריך המלצה

Crazy Midget

New member
צריך המלצה

אני עוד יומיים בסין ורוצה לקנות שם נגן חדש. דרישות: עדיף דיסק קשיח (נפח גדול). מסך גדול לסרטים. מה ההבדלים בין IPHONE לIAUDIO A3 ולARCHOS 605? בקיצור, המלצות לנגנים בסדר גודל הזה.

O

omerdav

Guest
באת למקום הנכון

בעיקרון סין זה מקום שהייתי מאוד נזהר בו בכל הנוגע לקנייה של נגנים.... החיקויים בטח משתוללים שם (המפעלים של המדבקות קרובים...) וקל מאוד ליפול בפח. ובכל זאת: הנגנים שציינת הם פחות או יותר הנגנים היחידים,להוציא אולי את ה-Q5,שהוא כבר מתחרה ב-705 של ארכוס. *האייפון הוא טלפון סלולרי ולא נגן,אני מניח שהתייחסת לאייפוד טאץ'. בעיקרון אני יכול להגיד לך רק מנתונים טכנים יבשים את הדברים הבאים: -ניידות זה אייפוד טאץ' -אינטרנט אמיתי זה 605 (בתוספת תשלום) -ספיקר זה A3 ו-605 -USB סטנדרטי זה A3 -תיקיות זה 605 ו-A3 -לשלם הכי פחות על אביזרים זה A3 -הקלטה ממגון מקורות זה A3 -בטריה למוזיקה זה טאץ' ובטריה לסרטים זה A3 -מגוון פורמטים זה A3 -המסכים העדיפים הם של ה-A3 וה-605 כמו שאתה רואה זה יותר A3 מול 605 ואני הייתי מכריע את הכף לטובת ה-A3,זאת בתנאי שאתה מוכן לוותר על גודל ומשקל,אינטרנט ועוד 0.3 אינץ' למסך.

יאיר B

New member
אני לא בטוח שתוכל לקנות את האיפון החדש

יש את כל נושא האקטיבציה וההתחייבות למפעיל. תשאל בפורום איפוד על זה (מה גם שהקיבולת שלו קטנה בהרבה מאוד מאשר השניים האחרים שציינת - הוא מבוסס פלאש).

stardust19

New member
כמה דברים שכדאי לדעת לגבי האייפון החדש

מחיר : 8GB - *199$ (*רק בארה"ב בהתחייבות לשנתיים לחברה סלולארית), 599$ רגיל. 16GB - *299$ ו- 699$ רגיל. עיצוב : מעטפת מחומר פלסטיק מבריק (בזכות עיצוב מחודש של פינות המכשיר יש אשלייה של מכשיר דק יותר). כפתורי הפעלה : כפתורים מוכספים על רקע שחור. צבע מעטפת : שחור למכשירי 8GB ואפשרות ללבן למכשירי 16GB . GPS : שימוש ברכיב פנימי (עדיין אין תוכנת ניווט לישראל שתתאים למכשיר) . BLUETOOTH : EDR+2.0 תמיכה בדור 3 : כן (עבור גלישה בלבד ולא עבור שיחות וידאו). תמיכה ב- microsoft exchange server : כן. חיבור אוזנייה : סטנדרטי, 3.5MM . בסיס עגינה וטעינה : יש לרכוש בנפרד (ע"מ להוזיל 40$ מהעלות). זמן סוללה בדיבור 2G : 10 שעות . זמן סוללה בדיבור 3G : 5 שעות . זמן סוללה בהמתנה : 300 שעות . גודל : 115.5*62.1*12.3 MM . משקל : 133 גרם . פתיחת SIM : עדיין לא ידוע האם ניתן ובאיזו דרך אם בכלל. jailbreak: עדיין לא ידוע האם ניתן ובאיזו דרך אם בכלל .

יאיר B

New member
כן, יש הרבה הייפ בארץ סביב הסיפור של

פריצת האיפון החדש (ואם וכמה יעלה). בעיקרון היום זה היום הראשון לשיווק שלו בארה"ב (אאל"ט).

O

omerdav

Guest
תמיד רציתי לדעת מה זה אאל"ט

והתביישתי לשאול.....

יאיר B

New member
נראה לי שכשיכריזו על יצירת איקונים חדשים

אני אבקש שיעשו לו איקון (כמו שעשו עם
)

or121210

New member
../images/Emo207.gif זה צל"ש או נצל"ש?

ואם זה נצל"ש, מה זה אומר? סליחה על הבורות

מושו 21

New member
../images/Emo207.gif - ניצול שירשור

לנצל שרשור שפתח משתמש אחר כדי לשאול שאלה נוספת.

למעלה