צריך המלצה

צריך המלצה

צרכים: אינטרנט, אופיס, גרפיקה photo shop - זכרון 2GB, דיסק 120-160GB, מסך רחב "15.4. הדגמים שנראים לי באים בחשבון: Dell Inspiron 1525 15.4" 2.0GHz 160GB - מחיר 4445-4570 ש"ח (ללא מערכת הפעלה - צריך להוסיף) Dell Vostro 1500 15.4" 2.0Ghz 160GB - מחיר 4350-4380 ש"ח (ללא מערכת הפעלה - צריך להוסיף) LENOVO 3000 N200 TY2BNIV INTEL 2 DUO 2.0GHZ - מחיר 5000 ש"ח (בא עם 1GB בלבד - צריך להוסיף זכרון). HP DV6660 2Ghz 1GB - מחיר 4480-4500 ש"ח (עם זכרון 1GB בלבד) (בא עם 1GB בלבד - צריך להוסיף זכרון). האם יש בעיה להתקין XP על ה-DELL? מי נותן תמורה מכסימלית למחיר? מבקש המלצות על אחד מהדגמים הנ"ל (או על דגם אחר מתאים ובטווח המחירים הזה).

זקוק לעזרת מומחי הפורום

מראש על עצות וטיפים

kobi 23

New member
ממה שכתבת

אני מתחבר יותר לדל ווסטרו. מבחינת מפרט אני חושב שכולם אמורים להספיק (למרות שלא הסתכלתי במפרטים של כולם). הייתרון של הדל הוא שהוא עמיד מעט יותר מהשלושה. אם אני יכול להמליץ לך על עוד מחשב , הדל לטיטיוד 531. הוא גם עמיד יותר מהווסטרו ואיכותי יותר, החיסרון היחיד שלו זה שהוא עם מעבד AMD אך לדעתי הוא מספיק טוב לשימושים שהזכרת ,כמו כן הוא כולל 3 שנות אחריות

LiranTheWizard

New member
תשמע, AMD זה לא חסרון. אני חושב

ש-AMD צריכים למתג עצמם בתור החברה המשתלמת ביותר. בעוד שרוב המשתמשים לא מנצלים באמת את המעבדים המהירים של Intel אבל Intel כן מנצלת את עומק הכיס, AMD באה ונותנת לך מעבד מהיר שאולי מתעכב בכמה שניות גג כמה דקות במטלות שונות אבל לרוב האנשים זה לא משנה הרבה. מה שאותי מעצבן זה שאני קורא בקטלוגים כל מיני מפרטם של מחשב ותמי מדגישים את עוצמתו המפלצתית של המעבד האינטלי מדגם כזה וכזה אבל אתה מגלה שהמחשב מצוייד רק ב-1 GB זכרון וכרטיס X3100 (וחש חברה שלא חששה להוסיף את הכיתוב: לביצועים גרפיים מדהימים - אפשר למצוא את המודעה ב"קופון של המדינה" שצורך לידיעות של יום שישי). חבר'ה! על מי אתם באים לעבוד? תנו לימעבד יותר "חלש" ב-200-500 מג"צ אבל כרטיס מסך מפלצתי וכמובן הרבה זכרון!

kobi 23

New member
תשמע ,תראה

אם נעמיד את הAMD והאינטל אחד מול השני , האינטל חזק , מהיר וטוב יותר. ולכן החיסרון של הAMD. למרות החיסרון הזה , המחיר של הAMD הרבה יותר אטקטיבי ולשימושים רגילים הוא יותר מיספיק. ובמקרים אלו הAMD מנצח אגב , גם אתה עובד של נוטבוקקלאב ? גם עלי מישהי אמרה שאני סוכן שלהם.....אם זה נכון יש להם לפחות 30 מוכרים/סוכנים , לא רע לחנות כ"כ קטנה

LiranTheWizard

New member
חחח... אני לא סוכן שלהם אבל הם החנות

הכי טובה שאני מכיר עם התצוגה הכי נורמלית שיש וכך צריך להיות (Big Box במקום השני). בקשר ל-AMD: שמע, אני לא מוכן להוסיף עוד 1,000 ש"ח פלוס-מינוס כדי לקבל Intel. אני בדעה שכרטיס מסך איכותי מפצה על מעבד "חלש".

למעלה