צריך המלצה ל...

זאביקDR

New member
למוסך קוראים אנדורו

וארנון הוא אחד המשפרים הטובים בארץ אני לא חושב שהוא יותר טוב מעידו אבל הוא בהחלט מתקרב לרמה כמו כן ארנון מחזיק כיום במקום שני מליגת יוקוהמה יחד עם אמיר בקטגורית אדוונצ´ר ובשנה שעברה הם היו במקום הראשון עד להוספת המערכת מיתלים החדשה אצל אמיר ברכב שני הרכבים הורכבו ושופרו ע"י ארנון כך שאפילו תוצעות יש לעבודה שלו ...

teen17

New member
אולי מישהו יעשה לי סדר בנושא הגבהות

מה האופציות כדי להגביהה רכב 4X4 מאחורה וכדי להגביהה רכב 4X4 מקדימה? הרי כאשר רוצים להגביהה את הרכב אז מחליפים לו את הקפיצים מקדימה ומאחורה ואת הבולמים, לא ככה? תודה.

-רוני-

New member
אופציות להגבהת רכב

1 השקלים או המשולשים בחיבור בין הקפיצים לגוף הרכב ישנו משולש שמחבר ניתן להחליף את המשולש ליותר גדול זה נותן עוד 7-10 ס"מ 2 ניתן להוסיף עלה חמישי ולמתוח את הקימים נותן עוד 5-7 ס"מ 3 ניתן להחליף את כל הקפיצים זה יקר 4 ישנם היום בוכנות מחליפים את הבולמים ושמים את הבוכנות ישנם בוכנות על לחץ שמן עם בקר בתוך הרכב שממנו אתה יכול לשלות על גובה הרכב יש את זה לחבר שי יקר אשששששש הוא שילם מעל 20000 ש"ח ישנו אחד עם איפון כמו שלי שהגביה את הרכב באיזה 35 סמ ממש פירק את הרכב האריך תושבות מנוע ים עבודה היום הגלגלים של הרכב הזה נותים פנימה והוא מצטער על הרגע שעשה זאת לגבי דבלים ההגבה האידאלית היא-10 ס"מ לא יותר מעל זאת אתה מזמין עליך צרות.

hagail

New member
תיקון קטן .

מלפנים אין קפיצים (לא עלים ולא סלילים) . מלפנים יש מוט פיתול !! נתן למתוח אותו עד גבול מסויים אבל זה מקשה את הרכב. לאומת זאת נתן להחליף את המוט למוט משופר של חברה ידועה (כמו OME) יקר אבל שווה (למי שיש כננת או רוצה רכב נוח יותר). אני שמח שבחרת במתלם :) חברה ברמה . בהצלחה . חגי.

-רוני-

New member
אם היתה קורא היתה מבין שמדובר

רק בחלק האחורי של הרכב ולא בכדמי על פי שניתן להגביה גם את החלק הקדמי לא רק בעזרת מוטות הפיטול

hagail

New member
ציטוט לרוני לגבי הבנת הנקרא

"מה האופציות כדי להגביהה רכב 4X4 מאחורה וכדי להגביהה רכב 4X4 מקדימה?"

למעלה