צריך המלצה לנגן MP4

eyal5005

New member
צריך המלצה לנגן MP4

ראיתי דברים נחמדים אבל הכל זה ג'אנרי.. תכונות חשובות: 4GB לפחות. מסך: בסביבות ה2.8 אינץ' אבל שלא יהיה גדול מידי. כמובן שתומך בסוגי וידאו מוזיקה ותמונות.. רמקול חיצוני (יתרון לא חובה). תפריט לא צריך עברית יעזור לי אם תיהיה גם הפניה לאתר מסויים כי אני לא רוצה ליפול בפח של חיקוי עלוב. טווח מחירים - עד 1500 ש"ח

יאיר B

New member

eyal5005

New member
תודה רבה על העזרה

אני עכשיו חושב קצת בכיוון של אייפוד טאצ' אבל אני מנסה להבין גם את חומרת הבאגים שלו... אם לא הטאצ' זו תיהיה האופציה השנייה. תפריט קצת מכוער אבל לא משנה לי כל עוד זה ברור.

uriler

New member
יפה, יש לך ניסיון עם ה D2.

למה אתה חושב שהוא יפסיד אם הוא ייקח טאץ'? אשמח לחוו"ד מושכלת, ולא שליפה מהשרוול של "רק תרוויח, מניסיון".

or121210

New member
מספר דברים בהם ה-D2 כופל את הטאץ':

איכות השמע הגבוהה, המחיר, הפשטות, Jet Audio, אפשרויות בלתי נגמרות ועוד גם לטאץ' יש יתרונות, וגם חסרונות: WI-FI, עיצוב, מצלמה, קישקושים נחמדים, עובי, מסך גדול. איכות שמע גרועה (בדיקות הוכיחו את זה), iTunes (יש כאלה שיאמרו שזה יתרון, לדעתי לא. 90% מהאנשים מעדיפים לא לסנכרן!), המרת וידאו איטית בטירוף!, מחיר גבוה, התעסקות יותר מדי גדולה עם כל דבר קטן, safari

uriler

New member
תסלח לי - אבל אני משועשע...

אתה רואה את Jet Audio כיתרון, ואת אייטונס כחיסרון... המממ... עבדת פעם עם אייטונס? לגבי איכות שמע - אני חייב לדעת על אילו "בדיקות" אתה מדבר! אני קראתי מספיק סיקורים שאמרו שאיכות השמע זהה לזו של האייפון ושל אייפודים מדורות קודמים. אתה רוצה להגיד שלכולם איכות שמע גרועה? (ואני מדבר למשל על הסיקור של Engadget, על זה של ilounge ואחרים). מעבר לזה - מה קשורה המרת וידאו לטאץ'? אני ממיר עם וידאורה / jodix - במהירות ובקלות. למק יש אפילו תוכנות יעילות עוד יותר. ומה לכל הרוחות חיסרון ב Safari? אחלה דפדפן שבעולם. אה, אגב - אין מצלמה בטאץ'. רק באייפון.

or121210

New member
להתווכח עם אוהב איפוד זה ויכוח שלא יגמר

uriler

New member
נכון, אני אוהב אייפוד - אבל אני לא שולל נגנים

אחרים. אני פשוט משועשע מהטיעונים שלך, שחלקם - פשוט לא נכונים.

stardust19

New member
|נצל"ש|לא אוהב ITUNES ולא אוהב את ג'ט

תנו וינאמפ וזהו בממשק הכי בסיסי שלו. לא אוהב סנכרון- לדעתי סתם מיותר.ולמה דווקא ספארי? אני אוהב יותר את השועל

or121210

New member
אני לא מסנכרן עם JET AUDIO

רק ממיר בעזרתו וידאו, ומשתמש בו כתוכנת המדיה של המחשב. אני אוהב את FF אבל מעדיף את OPERA

eyal5005

New member
אל תייעץ לי סתם אחי

ההתלבטות שלי היא פשוט אם להשקיע או לא. אם אני יחליט להשקיע קצת יותר כסף הבחירה החד משמעית היא הטאצ'. אם לא אני אתפשר על הD2 , שאני לא משמיץ אותו, אבל בהשוואה לחוויה של הטאצ' הוא באמת לא ליגה

למעלה