צריך הכוונה

bilbobagginz

New member
צריך הכוונה

שלום! אני ממש חדש בדוט נט. הבנתי שזה מאין מכונה וירטואלית של ג'אבה בשם אחר. עד כמה אני טועה... אז יש לי 2 שאלות: 1) אני צריך לכתוב 2 תוכניות שתעברנה נתונים ברשת בעזרת טכנולוגית דוטנט. איזה כיוונים יש לי? אני מכיר sockets וכו' 2) יש לי class של C++ רגיל שמתעסק עם COM1 ואני רוצה להשתמש בו בתוכניות אלה. איך אני מחשבר קוד לא של טוט נט עם קוד של דוט נט בצורה הטובה ביותר ? הבנתי שהדוט נט אמור להכיל דברים כאלה. רצוי שזה יהיה בר מימוש ב C++ תודה

gilad g

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

קודם כל, ברוך הבא
דוט נט היא ממש לא "מכונה וירטואלית של ג'אווה בשם אחר". אמנם הרעיון הוא דומה עד דומה מאוד, אבל המימוש שונה, ולא תוכל להריץ bytecode של ג'אווה בדוט נט (לדעתי, לפחות, דוט נט היא יותר טובה, כי היא באה לפתור כמה בעיות שהיו עם Java...
אם אני לא טועה, דוט נט יותר מהירה מ-J2EE - לא שממש בדקתי...) 1) בדוט נט, השימוש ב-Sockets הוא פחות נפוץ. יש את System.Net, שמאפשרת עבודה ב-Low Level (יחסית, כלומר אין עבודה עם Sockets). יש כמובן את ASP.NET, אם אתה מעוניין לעבוד עם Web כדי להעביר קבצים, אבל לדעתי הכיוון הטוב ביותר שלך הוא System.Net. 2) קרא על COM Interop.

nattygur

New member
אם הקוד ב C++

ניתן להדר אותו בגרסה 7 ולהוסיף מחלקה Managed אשר תהווה Facade בין אפליקציות DotNet לקוד ה Unmanaged.

למעלה