צריך את תשומת לבכם....

Chomp on this

New member
צריך את תשומת לבכם....

תשמעו, אני ממטולה ואנחנו חבר´ה של איזה 6-7 סקייטרים. הקטע הוא שהעיפו אותנו מהספוט שנסענו אז פנינו למועצה שתבנה לנו סקייטפארק. אז ככה, לא רק שהמועצה הסכימה לבנות לנו סקייטפארק (ויש כבר מקום וכל זה) היא גם נתנה לנו את הזכות להחליט מה יהיה שם, ומוכנה לבנות לנו שני דברים קטנים עד שהסקייטפארק יהיה מוכן. עכשיו, כדי שהסקטפארק יהיה פיצוץ של דבר אני רוצה שכל אחד יחזיר לי תשובה ויגיד איך הוא היה מתכנן את הסקייטפארק (תקחו בחשבון שבתקציב של מטולה הוא לא התקציב של תל-אביב), ולפי התשובות שלכם נגיד לראש המועצה שלנו מה לעשות שם... אם יש לכם גם תכנונים לרמפות שאתם רוצים שנראה או רעיונות לשני דברים קטנים זמניים, אתם מוזמנים להציע.........

Raz muska

New member
לא חשוב איזה חברה רק לא אלאמנט

כי ה 101A שלהם זה כמו 95-97 בקיצר הם רכים לאללה ולא כאדי לך כי הם נהרסים מהר מהר

elgu

New member
שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

element ה הגלגלים הכי טובים! בליינד זה זבל

coolll

New member
יש באתר תכנונים לרמפות....איזה כייף

לכם:) מזל"ט

Chomp on this

New member
אה.......

אני יודע אתרים לתכנוני רמפות אבל זה לא מה שאני צריך, אני צריך שתגידו איך שאתם רוצים שזה יהיה כי סוף סוף יש לכם כאן הזדמנות נדירה להחליט.

coolll

New member
יש הרבה רעיונות צריך לשבת לתכנן זה.

לא סתם ככה@! צריך לראות איזה גודל ולנצל את כל המקום! אי אפשר סתם ככה להגיד לך... וחוץ מזה ליד איזה עיר זה מטולה?(אני מכיר תמקום אבל לא יודע איפה הוא)

Chomp on this

New member
מטולה זה....

מטולה זה ליד קריית שמונה. בקשר לגודל הוא סביר, אני רק רוצה לדעת בכללי ואחר כך נשב ונקבץ את הרעיונות.

Chomp on this

New member
מטולה זה....

מטולה זה ליד קריית שמונה. בקשר לגודל הוא סביר, אני רק רוצה לדעת בכללי ואחר כך נשב ונקבץ את הרעיונות.

Ultra-Skater

New member
מממ

לא יודע בידיוק מה התקציב, מה המחירים לקנות או לבנות כל מיני דברים לסקייטפארק אבל בכללי ככה כדאי שבאמת יהיו שם ריילים ארוכים ונמוכים אוגבוהים (גם למתחילים וגם למי שמחפש קצת אתגר) ואיזה מיני ראמפ כמה quarter pipes + funbox כל מיני קופסאות כאלה ופירמידה עדניות... ובקשר ל 2 דברים הזמניים תבקשו משהו שיהיה לרמה שלכם איזה רייל טוב ככה ופאנבוקס אתר של סקייטפארקים כנסו אולי תקבלו השראה http://www.skateboardparks.com/newlinks.html

Element 4 Life

New member
תבנו ככה...

תבנו משהו בסגנון הזה... ויש עוד כל מני דוגמאות כמו זה באתר http://www.sk8parks.com/index.htm

למעלה