צריך את פקודת האווי לסקריפט שלי

Dj Africa

New member
צריך את פקודת האווי לסקריפט שלי

שלום, קוראים לי טום, ואני צריך בדחיפות רבה את הפקודה של האווי הכתובה: לא צריך דיאלוג, בפקודה אני צריך שיהיה כלול: שאני הולך זה רשום בהודעה רגילה: הלכתי... ואת הסיבה שאני מכניס כ- $$?=" בטיימר אני צריך את ה"סטיל" אווי, שיגיד כל 3 דקות שהלכתי, ומה הסיבה, וממתי הלכתי שאני חוזר: חזרתי מ: הסיבה, כמה זמן הייתי באווי.. אני מקווה שתחזירו לי תשובה.. אם לא נח לכם פה או כל סיבה, תוכלו לימצוא אותו בסרבר של בום, בכינוי: ^Dj_A-fric-A^, תודה טום. ..או לאיי מייל..

saaron

New member
OK

לא ממש הבנתי אבל אולי כן... בפופאפס תשים: Away .on:/naway .off:/caway עכשיו, ברימוט תכתוב את הדבר הבא: alias naway { set %reason $$?="Reason" away %reason timeraway 0 600 /ame Is away! -- $+ %reason $+ -- } alias caway { away timeraway off ame is back! from %reason } זהו אני חושב......

Dj Africa

New member
לא הבנת טוב..

מה שעשית עד עכשיו היה בסדר... חוץ מדבר אחד, אני עשיתי מה שאמרת... : יש טיימר יש סיבה אבל מה? : שאני מפעיל את זה אין הודעה בערוץ שאני באווי, (אותו דבר גם כשאני חוזר) ואין שינוי ניק... ואין גם סטיל אווי אני מקווה שתחזיר לי את התיקון הנכון ואני יוכל לשים את זה, בתודה שוב, טום

Dj Africa

New member
עוד דבר..

אתה צודק בחלק, טעות שלי, אבל מה, ישר שאני לוחץ על אווי אני רוצה שישתנה לי הניק לאיזה ניק שאני רוצה כ-$$?=, וישר במקום אני רוצה שיכתוב לי שעכשיו אני אווי: מה הסיבה... ומה ה- since בסטיל אווי אני רוצה שיעשה לי אותו בטיימר כל פעם אני נכנסתי לאווי כל 3 דקות... יגיד שאני סטיל אווי ושאני חוזר אני רוצה שזה יכתוב בערוץ שחזרתי מ-"הסיבה" ומה-Since... אני מעדיף שזה לא יהיה כתוב בצורה של /notice אלה בצורה של "מסג´" הודעה רגילה בערוץ אני מקווה שתחזיר לי תשובה מהר, בתודה שוב... טום, אם אתה לא מבין משהו וזה בסדר אתה יכול להיכנס לסרבר שנתתי לך בהודעה למעלה.. אם אתה לא יודע מה הסרבר, כנס לצ´אט של בננה-בום וזה יהיה כתוב למטה בצ´אט...

havlaz

New member
הסרבר הוא

/server irc.bool.co.il או /server main.boom.co.il והאם יש לך ידע בסיסי במירק? הפורום הזה הוא גם ללמוד, לא להגיש הכל על מגש כסף כתוב /ame מה הבעיה שלך לשנות ל /amsg ?

havlaz

New member
לא בדיוק

imeraway 0 600 /ame Is away! -- $+ %reason $+ -- יש.. זה פשוט פועל כל 10 דקות אתה יכול להתאים לבד, כתוב שם את מספר השניות אם אתה רוצה לשנות ניקים, אין בעיה כתוב בראשון nick $nick $+ -Away בשני nick $remove$($nick,-Away) אם אתה רוצה מתי שאתה עובר לאווי שישר ישלח הודעה, אז תוסיף גם /ame Is away! -- $+ %reason

Dj Africa

New member
תודה!! אבל..

תודה רבה...!!! אבל אם אתה יכול ליכתוב את כל הפקודה ואיה כותבים כל שורה בדיוק כמו שהוא רשם לי בהתחלה אני יודה לך

havlaz

New member
נסה להוסיף לבד

אם תתיקל בבעיות, תחזור כמו שאמרתי, הפורום הזה הוא ללמוד..

Dj Africa

New member
בבקשהה....

אתם חייבים לתת לי את הפקודה עם כל התיקונים שהוספתי...!!! בבקשה, אף-פעם לא הייתי טוב בפקודה של האווי, ניסיתי עכשיו כמו שאתה אמרת לי לנסות, אבל לא הצלחתי.... כי זה עכשיו דרך חדשה לי.. דרך אגב: כל מי שכתב בקשה החזירו לו תשובה, אין לי מה לעזור עד שלא יתקבלו לפורום בקשות חדשות, אם כן, אני ישר ירוץ על הבקשה, ואני ינסה לעזור לאותו אדם.... אבל בבקשה תעזרו לי...

Dj Africa

New member
עוד דבר אחד אחרון

איך אני עושה סיינס: אני לא בטוח אבל אני חושב שזה ככה: אבל משום מה אני עושה את זה אבל זה לא רושם לי טוב: $Since אם אתה יכול להגיד לי איך עושים כדי שזה ירשום לי כמה זמן: דקות שעות ואולי שניות אני יודה לך שוב....

Dj Africa

New member
לא משנה, תודה!!!!

לא משנה, הלחתי ליצור בעצמי... תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dj Africa

New member
"זמן"????...?

עוד משהו אחד, יש דבר כזה : קוראים לו "סיינס" נידמה לי כותבים אותו ככה: $Since זה אומר מתי אני נכנסתי לאווי, מאיזה שעה ואיזה תאריך אני "נעדר" אבל מישום מה זה לא עובד לי, אשמח אם תעזרו לי, ותגידו איך רושמים ואיפה רושמים... (יכול להיות שרשמתי טוב אבל לא רשמתי את זה במקום).... תודה, טום

havlaz

New member
אני לא חושב שיש דבר כזה

בכל מקרה שאתה עובר לאווי, תוסיף set %ctime $ctime בחזרה איפה שאתה רוצה לכתוב כמה זמן נעדרת, תכתוב $duration($calc($ctime - %ctime))

למעלה