צריך את עצתכם

צריך את עצתכם

כתבתי משהו שגרם לבלבול ואי הבנה מחקתי, התנצלתי, הסברתי ובכל זאת הצד השני הוא וירטואלי ואינני בטוח שלמרות שהוא כותב שזה בסדר ונגמר אינני בטוח שהוא ירד לסוף דעתי מה עושים?

וי10

New member
אם הצד השני וירטואלי אני לא מבינה

היכן כאן הבעיה....

מאחורי הוירטואל נמצא אדם

שאני קורא אצלו והוא אצלי ונוצרה סימפטיה מיוחדת והוא חשוב לי

siv30

New member
לפעמים צריך לוותר

ואם הצד השני אומר שזה נגמר, אז לשחרר ולהמשיך הלאה. למרות שאני מאוד מבינה אותך ואת הרצון להמשיך ולוודא שבאמת הכל בסדר וזה לא רק מהחוץ לפנים, להמשיך לנסות ולהסביר יכול לעשות בדיוק את ההפך.

גאמי

New member
תרשה לי לחשוף

אני לא יודעת אם אתה זוכר אבל פעם אני ככה הרמתי קול וירטואלי עליך ואני יודעת שנפגעת ולא ידעתי מה לעשות בכדי שתקבל את התנצלותי, כי גם אם זה רק וירטואלי, יש אנשים שככה כבר ממזמן לא עוד איזו דמות פיקטיבית....מה עוד יכולתי לעשות חוץ מאשר להתנצל....לא היית מקבל את התנצלותי, היה לי קשה אבל זהו, לא היה לי יותר מה לעשות, הרי לא הייתי מזמינה לך זר פרחים הביתה
. אני חושבת שעניתי נכון? איזה בן אדם רגיש אתה, מעריכה אותך מאוד מאוד. גלית

TaxiMedia

New member
יאללה סולחה

אני מת על סולחה. אין כמוה בעולם. הדבר הכי יפה זה לבקש סליחה. לסלוח זה הדבר הכי מרשים. הייתי חייב להגיב, בער לי, כל הכבוד למטר וכל הכבוד לך על החשיפה. כולם ביחד לאבו גוש, אבו שוקרי המקורי שמר לנו כמה שולחנות.

גאמי

New member
קולולולולו אה אנחנו כבר ממזמן

מסולחנים. טקסי תעשה לי טובה כתבתי לך כמה שורות כאן למטה, לא זוכרת באיזה שרשור, אבל החמאתי לך על כישוריך בשלוש לפנות בוקר, אנא ת'יחס.

TaxiMedia

New member
ראיתי את זה, תודה ../images/Emo140.gif

האמת, ממש לא בסדר שלא התיחסתי, מז'תומרת לא התייחסתי, התלהבתי והתענגתי הן מילים קלות וקלישאתיות למה שהרגשתי באותו רגע, פשוט לא הרגשתי נעים להגיב על המחמאה, לא יודע למה. בכל מקרה, לגבי העניין עצמו אין לי ממש הסבר זו עובדה שהאגו מדבר לפעמים שטויות. במקרה הזה זה זניח, אני מאמין שאת יודעת כמה הוא יכול להיות הרסני בחיים. כמו כן את צודקת בגדול, כשאני בראש טוב עולים לי רעיונות הרבה יותר טובים. נדמה לי שלכולנו! מה שבאמת מדאיג אותי בימים האחרונים,הוא פרויקט (סוג של פרנסה) חדש שאני מתחיל ביום ראשון ויקשה עליי מאוד לעדכן את הבלוג כפי שעשיתי בחודשיים האחרונים. ממש התאהבתי בו ולצערי אני אאלץ להצטמצם במרחב הוירטואלי הנפלא הזה, מה שיותר גרוע, אני אאלץ לצמצם גם במנות של הראש הטוב... הצילו!!!!!!!

גאמי

New member
אז הנה עוד בעיה. אתה ודאי לא הבחנת

אבל הצחקת אותי לגמרי כאן. ענק. ופרט לצחוק ולכל אות שקראתי אני רוצה לאחל לך הצלחה, גם בשל הפרוייקט הגדול וגם בשל העובדה שזה אתגר להפחית שעות התמכרות פעילות שכאלה. אני כל כך מבינה את הקושי הזה, יותר קשה להפרד מבלוג, גם אם בהפחתה, או שזמני מאשר מבן/בת זוג.

TaxiMedia

New member
ברשותך, כדי שזה יראה כמו משחק טניס

אני ארשה לעצמי לפרגן לך גם. מגיע לך. את מצליחה להוריד לי הרבה אסימונים מבלי שאת שמה לב לכך, זה בא לך בטבעיות באמצעות הערות תמציתיות שנלוות לתגובות שלך, ראי מקרה הפוסט ההוא... ואת כותבת על נושאים מאוד מעניינים בבלוג שלך ואת עושה את בכישרון רב. אני מודה לך מאוד שאת מודה שאני מצליח להצחיק אותך. תודה. לגבי פרידה מהבלוג, זה בדיוק מסוג הנושאים שיכולים לגרום לשרשור ארוך...

גאמי

New member
טניס או לא, אני חייבת...

אתה בכלל לא מתאר לעצמך כמה זה מרגש לומר לאדם שהוא הצליח להזיז לך משהו באופן החשיבה, או בהתנהלות שלך, אתה בכלל לא יודע עד כמה ההערה שלך עשתה לי את היום, אז חשוב לכתוב, כי לעיתים יש לי תחושה, שבחברה הקשה שלנו, אנחנו ממזמן זנחנו את האמפטיה האחד לשני ואת הצורך להחמיא לפעמים ולתפוח על השכם, אני חושבת שאתה בן אדם גדול בזה שאתה יכול לומר כאלו דברים, לא מכל אחד אני מוחמאת כך, אבל אנשים שאני מעריכה את כתיבתם ואתה נמנה איתם בהחלט נוגעים במקומות עמוקים, אז אני מודה לך. ומבטיחה לא להתמסר עוד. הראשים של האנשים כבר נתפסים מחמת הסיבובים מן הימין אל השמאל וחזרה. תודה, תודה שהזזתי לך וקצת "בקטנה" השפעתי.

למעלה