צריך את עצתכםםםם

צריך את עצתכםםםם

לחבר שלי יש שבוע הבא יומלדת 18. אין לי מושג מה לקנות לו.. עם כל מה שאני מכיר אותו.. וואלה אין לי מושג מה אני קונה לו ליומלדת.. מה אתם חושבים יהיה טוב לקנות לנער בן 18? ואל תישאלו אותי שאלות כמו.."מה הוא אוהב .." וכ'ו.. פשוט תיהיו יצירתיים ותנו לי מהראש שלכם, מה אתם הייתם קונים למישהו בן 18 מתנה ליומלדת??? אני חייב את העזרה יש עוד יומיים עד שאני קונה לו את המתנה, היומלדת כבר שבוע הבא בראשוןןןןןן ! תדה מראש לכולם

M KO

New member
../images/Emo15.gif "נשמה" -?! יא ערס! ../images/Emo3.gif

ואי כמה נכנס רק בכותרת חיחי

../images/Emo88.gifבקרוב....

.בקרוב............................................................ ב קרוב אני אענה.........................................................................

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אני יותר מדי פרקטי בעניינים כאלה..

אני בודק האם יש משו שחסר לאותו חבר קודם? נגיד לחבר אחד קנינו פוף ענק לחדר, כי הוא חיפש משו לשבת עליו, לאחר קנינו צורב DVD, לעוד אחד ספר שיכול לעזור לו. לי אישית קנו נגן MP3, וכמה פעמים שעון. אולי אתה יכול לרחרח מה חסר לו? ואז זה הכי טוב, אם לא יש לך כמה מתנות אולטימטיביות, כמו בושם או ספר. הא ויוני, אל תשכח לחבר שיר לכבודו:) זה יהיה ה-דובדבן שבקצפת!

עזבו כמה השקעה...

קודם תגידו מה ותנו הצעות... בסופו של דבר אני עושה לי את הסדר... אני צריך בגדול רעיון מה לקנות לו... אין לי המון כסף.. התקציב הוא מוגבל...

כבר קניתי לו היום ../images/Emo13.gif

הוא מזל גדי. וקניתי לו מן אבן קריסטל מסתובבת על מתקן מואר והאבן קריסטל היא בצורת יהלום כשבתוכה בצורת תלת מימד יש גדי מסתובב וזז. זה כמובן חשמלי מכניסים את התקע לשקע. זה ממש טוב כמנורת לילה זה דבר נורא נורא יפה כי זה מחליף צבעים [5 צבעים] זוהרים והכל.. זה כזה דבר יפה.. איך שראיתי את זה נדלקתי על זה

Substantial

New member
מי אמר שאתה חייב לקנות?

יש תמיד דברים נחמדים שאתה יכול לעשות. למשל מישהו שאני מכיר התכתב עם החברה שלו המון זמן במיילים כשהוא היה בדרום אמריקה. וליום ההולדת שלה, הוא כרך את כל המיילים בספר. אם הוא אוהב מכוניות אתה יכול ללכת על קבוצה של מתנות סמליות ומשעשעות בתחום הזה - דוגמאות: בתוך קופסה שאתה יכול להדביק עליה תמונות של מכוניות/גלגלים אתה יכול לשים גליון של מגזין רכב, כמה רכבי צעצוע קטנים וריחנים לאוטו. גיל 18? אפשר לשתות? קנה לו 18 בקבוקונים קטנים של משקאות חריפים (או פחות, פשוט 18 נותן אפקט משעשע). על אותו עיקרון יש משחקי שתיה. אם יש משהו שהוא עושה שהוא נורא עסוק בו לאחרונה, אתה יכול להתייחס לזה במתנה. ידידה שלי חגגה יום הולדת אחרי שהיא התחילה ללמוד משפטים, קניתי לה כמה דברים, ביניהם עט שחרוט עליו (כבר מעכשיו) "בהצלחה במבחני הלשכה". הוא אוהב לאפות? גש לשווארמיה האהובה עליו ותבקש לקנות לו מראש 5 לאפות, תעשה לו כרטיס נחמד, וככה יהיו לו חמש לאפות בחינם :)

hatale

New member
אני יודע שבאיחור, ואני לא מגיב פה הרבה.. אבל

לאפות?? עזוב שזה לקנות לאפה ליום הולדת אבל גאד, הבחור הומו!!! כמה כבר יצא לך לראות גיי "תוקע" לאפה?? :-S הטלה

למעלה