צריך את עזרתכן

roylan19

New member
צריך את עזרתכן

טוב יש לי ידידה טובה מאוד שאומרת שאני לא מתאים לה בגלל שהיא מחפשת את הבחור המאצ'ו הכוונה היא לבחור שהתייחס אל בנות כאל קלות להשגה ושיראה שהוא הגבר במשחק! תמיד הייתי איתה בקשר טוב והקשבתי למה שהיא אמרה והתקשרתי אליה כל שניה ועכשיו גיליתי שזה לא מה שהיא מחפשת ושבגלל זה היא לא נמשכת אליי! ישר שלפתי מהכיס תשובה ואמרתי לה שאני חשבתי שהדרך להשיג אותה היא הדרך שאני עשיתי אבל בעצם אני לא כזה... איך אני צריך להתייחס אליה מעכשיו? בבקשה תענו בכינות כי זה חשוב לי תודה!

Roniii

New member
אז ככה...../images/Emo140.gif

קודם כל, אתה חמוד. זה מקסים בעיני שאתה לא משחק משחקים, ואני חושבת שלא כדאי לך להתחיל. נגיד שתנסה לשחק אותה מאצ'ו כדי להרשים אותה ותצליח. מה אז? תצטרך להמשיך עם ההצגה הזאת כל החיים, כדי שהיא לא תעזוב? אני חושבת שאתה צריך להישאר נאמן לעצמך ולאמת שלך. אולי לא תשיג את הבחורה הזאת, אבל לפחות לא תצטרך לשחק תפקיד כל הזמן. וחוץ מזה, אני מבטיחה לך שיש לא מעט בחורות שיתאהבו באני האמיתי שלך, הכן והרגיש.

roylan19

New member
רוני...

אני פשוט מסכים עם כל מילה שלך תודה רבה לך!!!!!!

honeyy16

New member
היי../images/Emo6.gif

רק רציתי להגיד שזה מזכיר לי את גריז... ראית? איך הוא היה כזה מקסים וחמוד בהתחלה ואז פתאום בבית ספר הוא התחיל לעשות פוזות וזה הרס הכל! היא יודעת שאתה מרגיש אליה דברים או שהיא חושבת שאתם פשוט ידידים?

roylan19

New member
אהלן!

היא יודעת שאני רוצה אותה פעם אמתי לה שאני רוצה שנהיה יחד והיא אמרה שזה יהרוס לידידות שלנו ושאני מתאים להיות לה לידיד... והיא לא חושבת היא רוצה שנמשיך להיות ידידים! והוכחה היינו אמורים לנסוע לאילת אז היא שאלה אותי לפניי כדיי שלא יהיה שם אי נעימות כי נישן שם יחד (אין בנינו כלום) היא שאלה אותי אם אני עדיין רוצה אותה ועניתי לה שכן...

honeyy16

New member
לדעתי...

אם אתה באמת באמת אוהב אותה ולא תוכל להתגבר עליה אז אל תדאג בסוף היא תבין שגם היא אוהבת אותך כי לדעתי אם זאת אהבה גדולה זה משהו שאתה לא יכול להרגיש לבד... ואם לא אז תהיו ידידים אבל רק אל תשתנה!

למעלה