צריך את עזרתכם!

צריך את עזרתכם!

אני יודע שאני אדם מוזר, אבל אני רוצה יותר להבין את עצמי ובמה אני מוזר, בעזרת התשובות לשאלון תעזרו לי מאד, תודה ענקית. ובבקשה המנעו מהערות פוגעניות. השאלון מיד בהודעה הבאה. (אני כותב מסלולרי)

השאלון (קצר)

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח *זה לא יעניין אתכם בכלל. 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? *תעמדו במקום ותצפו *תתערבו ותפרידו ביניהם *תעודדו את המנצח ‎*‎תמשיכו ללכת הלאה. 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה *תעמדו לצפות בקרב. 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? אשמח לפירוט קצר, תודה לעונים וחג שמח לכולם:)

I am IRiTooSH

New member
ממ. עונה../images/Emo40.gif

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? ‎*‎תמשיכו ללכת הלאה. 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *תעמדו לצפות בקרב. 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? אשמח לפירוט קצר, תודה לעונים וחג שמח לכולם:) ברור שכן. אם זה מישהו מוכר, אני אבוא לעזרתו. ואם לא.. אז רוב הסיכויים שלא. אני נשמעת פה אגואיסטיתXS

~עונה~

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? *תתערבו ותפרידו ביניהם 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? אשמח לפירוט קצר, תודה לעונים וחג שמח לכולם:) לא יודעת, אני חושבת שלא :S חג שמח

Retama

New member
...

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? לא יודעת :p 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? אשמח לפירוט קצר, תודה לעונים וחג שמח לכולם:) יש הבדל גדול. אם זה אנשים שאני מכירה, אני ארגיש יותר בנוח ויותר מחויבות להפריד ביניהם. אם לא, אז לא נעים לי להתערב, כי אני לא יודעת אם זה באמת רציני, אם זה ענייני, ומה תהיה התגובה שלהם.

[:

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? ‎*‎תמשיכו ללכת הלאה. -אין לי מה לעשות נגדם, אפילו שזה מפריע לי. 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? ברור. אם אלה אנשים שאני מכירה אני אנסה לעשות משהו. אשמח לפירוט קצר, תודה לעונים וחג שמח לכולם:) חג שמח!

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif עונה לחרדי!!

1.אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? *תתערבו ותפרידו ביניהם 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? אשמח לפירוט קצר-כן,כי אם אנשים שאני כמירה רבים,אז אני אנסה להפריד ואני אדבר איתם קצת..

דנטל

New member
סלולרי

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכו' ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח. 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? *‎תמשיכו ללכת הלאה. (הייתי מתה להתערב, אבל אני מתביישת) 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה. 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? כן, אם הם מוכרים לי, בשאלה 2 אפריד ביניהם וב- 3 השאר להסתכל.

../images/Emo205.gif../images/Emo173.gifעונה לחרדי הביישן..

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? זה לא יעניין אתכם בכלל. ואם אפשר להוסיף אני אחשוב- 'איזה גייז!' 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? ‎*‎תמשיכו ללכת הלאה. 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה.כן כל הזמן, הגייז מהכיתה שלי. 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? לא הבנתי תשאלה. אבל אם אתה יושב על מישהו אחר כשאתה הולך איתו מכות, אתה מוזר. מספיק? ^_______________^

shaharrr53

New member
עונה.

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? *תתערבו ותפרידו ביניהם 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *תעמדו לצפות בקרב. 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? אשמח לפירוט קצר, תודה לעונים וחג שמח לכולם:)-כן,יש הרבה בבצפר שמנצלים ילדים קטנים וחלשים ומרביצים להם.וגם לך חג שמח וכשר

1AnastaciA1

New member
עונה.

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח. 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? ‎*‎תמשיכו ללכת הלאה 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה. 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? אם זה מישהו שאני מכירה אז אני יעזור לו..XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה לך :)

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? *תעמדו במקום ותצפו ‎*‎תמשיכו ללכת הלאה. |הייתי מתה להתערב, אבל אני פשוט לא יכולה, זה גם תלוי אם זה אנשים שאני מכירה או לא| 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? יש הבדל. אם זה אנשים שאני לא מכירה ואיזה 3 בריונים עומדים ומרביצים לילד אחד, אני אל אתערב כי אני לא מכירה אותם, והם יכולים להרביץ גם לי. אם זה אנשים שאני מכירה, בטח שאני אכנס להפריד, כי מהם אני לא מפחדת. חג שמח :)

../images/Emo185.gifעונה ~

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח. 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? ‎*‎תמשיכו ללכת הלאה. 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה. 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? אשמח לפירוט קצר, תודה לעונים וחג שמח לכולם:) בהחלט יש הבדל, אם אלו היו אנשים שאני מכירה הייתי מנסה לעשות משהו בנידון.

עונה

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? ‎*‎תמשיכו ללכת הלאה. 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? ברור שיש הבדל .. אם אני מכירה אני יעזור אבל אם לא אז לא ..

עדן גפן

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס|

1.אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? אני ארחם גם על המנוצח וגם על המנצח. שניהם התנהגהו בצורה מזעזעת ובאמת שלא מעניין אותי מי התחיל, שניהם אשמים, שניהם התנהגו באלימות! זה גועל נפש ושניהם אשמים באותה מידה, אני ארחם על שניהם בגלל ששניהם בעיניי הם אנשים מסכנים שלא יודעים להשתמש במילים טובות[!] ובמקום זה משתמשים בפה למטרות רעות ובידיים\רגליים\כל דבר אחר שאפשר להשתמש איתו.. הם בעיניי ממש מסכנים, ואני מרחמת עליהם בשל כך. 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? ברור שאני אנסה להפריד, ואז להגיד להם את מה שכתבתי למעלה.. או פשוט לנסות לדבר איתם, ליישר את ההדורים.. אלימות זה לא הדרך. 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. אני אגיד להם שבשביל לצחוק אפשר לעשות דברים אחרים, ואלימות לא גוררת אחריה שום דבר טוב.. וזה רציני.. שום דבר טוב לא יוצא מאלימות אפילו אם היא "בצחוק". 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? אני מכירה אנשים כאלה [אם זו השאלה], ואני לא סתם מחרטטת אתכם במה שאמרתי, אני באמת עוצרת ואומרת את כל מה שכתבתי למעלה, מתי שזה בצחוק ומתי שזה ברצינות.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? ‎*‎תמשיכו ללכת הלאה. 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה. כשזה מגיע למכות רציניות זה כבר לא מצחיק. 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? אשמח לפירוט קצר, תודה לעונים וחג שמח לכולם:) כן, כי אם אנשים מוכרים לי יעמדו וילכו מכות יכול להיות שאסתכל.

-עו-נה-

. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? אני ארחם על המנוצח. 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? אם זה מישהו שאני מכירה אז אני אתערב ואנסה להפריד ביניהם ואם זה מישהו לא מוכר אז אני אמישך ללכת... 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. זה לא יעניין אותי ואני אמשיך ללכת הלאה... 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? יש הבדל גדול! כי אם זה מישהו מוכר אני אתערב ואעזור לו ואים זה מישהו לא מוכר לא ממש יהיה איכפת לי.. יהיה איכפת לי אבל אני לא אתערב!

../images/Emo42.gifאני ^^

1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? ‎*‎תמשיכו ללכת הלאה. 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? ממ כן, יש הבדל. אם אני מכירה את האנשים אני יפריד ביניהם אם זה ברצינות. ואם זה בצחוק אני יצטרף
ואם אני לא מכירה אותם אני פשוט ימשיך ללכת ולא ממש יתייחס לזה. תודה לעונים וחג שמח לכולם:)

MushrooMush

New member
אני!

השאלון (קצר) תוכן: 1. אתם רואים בבי"ס או בפארק או בשכונה וכ"ו ילדים/נערים הולכים מכות ברצינות ואחד יושב על השני, מה תהיה ההרגשה שלכם? *תרחמו על המנוצח *זה לא יעניין אתכם בכלל. אממ תלוי אם זה ממש מכות רצח אניי יעשה משהוו [לא יודעת מה} אם זה סתם מכות של ילדים קטנים אז אני יצחק עליהם 2. במקרה הנ"ל מה תעשו? *תעמדו במקום ותצפו *תתערבו ותפרידו ביניהם *תעודדו את המנצח ‎*‎תמשיכו ללכת הלאה.אממ לא יודעתת תלוי אם זה היה בדרך שלי למשהו אז אני ימשיך ללכת עם סתםם ישבנו שםם אז אני יצחק קצתת... ואם זה ממש ממש מכות אניי ילך ליראות מה קרה ואם הם הורגים אחד את השני אז אני ישעה משהו 3. אתם רואים ילדים הולכים מכות כמו בשאלה 1 אבל זה לא ברצינות אלא רק בצחוק/משחק. *זה לא יעניין אתכם ותמשיכו הלאה *תעמדו לצפות בקרב.ימשיךך הלאה 4. בכל השאלות שלמעלה, האם יש הבדל אם זה אנשים המוכרים לך או לא? אשמח לפירוט קצר, תודה לעונים וחג שמח לכולם:) כןן זה מאוד משנהה..! אם ילד שאני מכירה יריב מכות אני ילך לישאול אותוו מקרהה.. ווזהה ואם זה ילד שאני לא מכירה סתם אני יסתכלל אבל לא מעניין אותי... אבלל אם זה ילד שאני לא מכירה ויש כל מיני ילדים שמציקים לו אני יבעטט בילדים אני שונאת שעושים את זה ...

למעלה