צריך את עזרתכם...

alef04

New member
צריך את עזרתכם...

היי לכם, אני יוצא להדריך הקיץ במחנה יהודי בארה"ב ואני צריך שיהיו לי בשלוף כל מיני משחקים נחמדים/הפעלות כלשהן, אשמח אם תוכלו לתת לי רעינות או כיוונים כלשהם לכך/מסרים חשובים שכדאי להעביר וכו'. גם רעיונות לכל מיני שירים כיפיים שכדאי ללמד אותם. אשמח לכל עזרה מכם, תודה!

ליחנוש 1

New member
שלום..

אממ לא עולה לי שום רעיון לראש שיכול להתאים,אם אני ימצא אני יגיד לךך.. שיהיה לךך בהצלחה!!

isilme

New member
../images/Emo205.gif

סתם הפעלות חסרות פואנטה? המשחק עם הגזר/מלפפון אמבה אמבה עיניים רגליים פלונטר מעגל כוח הקזומבה זומבה.. (יאללה... נוסטלגיה...) טבעת המשחק עם השמות והחוט צמר אויי שירים!! "כל ישראל ערבים זה בזה.. עם אחד בלב אחד.. אני יהודי (ודרוזי!) מדינת ישראל היא הבית שלי..." לדודה טובה יש תרנגולות... אנשים קופצים וואיי.. כשיהיו לי עוד אני אכתוב... אני עושה בייביסיטר והילדה תתעורר כל שניה...

alef04

New member
השמות של ההפעלות שנתת נחמדים אבל אין לי מושג

איך משחקים אותם. אם תוכלי לפרט זה יהיה נהדר!!!

isilme

New member
../images/Emo205.gif אנסה לפרט...

המשחק עם הגזר/מלפפון- עומדים צפוף במעגל, ויש מישהו באמצע ומלפפון/גזר שנמצא אצל האנשים במעגל, הם צריכים להעביר אותו מאחורי הגב ותוך כדי לתת בו ביסים עד שייגמר, וזה שבאמצע צריך לגלות אצל מי המלפפון... אמבה אמבה- זה משחק מסובך, ואני אצטרך להראות לך את התנועות.. אז אי אפשר להסביר... עיניים רגליים- עומדים במעגל, כשאומרים רגליים כל אחד מסתכל על הרגליים של מישהו אחר, כשאומרים עיניים כל אחד מרים את הראש ומסתכל על מי שהוא הסתכל לו על הרגליים קודם. אם שניים הסתכלו אחד על השני הם נפסלים ויוצאים מהמשחק, ממשיכים עד שנשאר מנצח. פלונטר- עושים צורה מוזרה, ואז מחזיקים ידיים, וצריך לשחרר את האנשים בלי שייעזבו ידיים. מעגל כוח- כל אחד מחזיק במרפק של השני, ומושכים לכל מיני כיוונים, ואסור שהמעגל ייתפרק. הקזומבה זומבה.. (יאללה... נוסטלגיה...) גם את זה צריך להראות... טבעת עושים שתי קבוצות ויש טבעת אחת, כל קבוצה צריכה להעביר את הטבעת מיד ליד ואח"כ מניחים את הידיים על הברכיים, הקבוצה השנייה צריה להרים את כל הידיים שאין בהם את הטבעת, אם היא מצליחה התור עובר אליהם. המשחק עם השמות והחוט צמר לוקחים חוט צמר וזורקים אותו מאחד ואחד, כל אחד שזורק חייב להשאיר אצלו קצה של החוט, ואז יוצאת דוגמא כזאת... אויי שירים!! "כל ישראל ערבים זה בזה.. עם אחד בלב אחד.. אני יהודי (ודרוזי!) מדינת ישראל היא הבית שלי..." לדודה טובה יש תרנגולות... אנשים קופצים את המנגינות של השירים אני לא יכולה לכתוב..

למעלה