צריך את עזרתכם!!

dudy555

New member
צריך את עזרתכם!!

טוב אז עד לפני 4 חודשים היתה לי חברה. יצאנו ביחד חצי שנה אהבנו אחד את השניה מאוד והקשר היה מדהים. אבל בגלל שהיא בוכרית ההורים שלה התנגדו לקשר כי אני צעיר מידי. ולכן אחריי כל כך הרבה לחץ מההורים היא החליטה להיפרד כי היא לא היתה מסוגלת לסבול את היחס שלהם כלפיה יותר. היום 4 חודשים אחריי היא אמרה לי לבוא אליה. אז ניפגשנו ואמרתי לה שאני אוהב אותה ושאני רוצה רוצה שנחזור והיא אמרה שהיא אוהבת אותי ורוצה לחזור אבל הבעיה שלה זה ההורים היא פוחדת להגיע שוב לאותו מצב איתם. אני חייב לציין שב-4 חודשים האלה ניסיתי להמשיך הלאה עם כמה בחורות אבל פשוט לא הייתי מסוגל וגם היא ניסתה אבל לא יכלה תמיד אני היית בראש שלה והיא היתה בשלי. אני באמת אוהב אותה אני מוכן לעשות הכול בישבילה אבל במצב הזה אני לא יודע מה לעשות . מה הייתם עושים במקומי אין לי מושג האם להמשיך להתעקש ולמצוא לזה פיתרון או פשוט לנטוש את זה (שזה כמעט בלתי אפשרי כי אני באמת אוהב אותה וקשה לי להמשיך בלעדיה) מה לעשות?

נ ט ע 9 1

New member
לנסות להתעקש

אבל לא במובן של ראש בראש, כי ההורים עלולים להגיב בחריפות, אלא בצורה של פיוס, אחרת גם הסיכוי האחרון אל מול הוריה אבוד.. (אני פשוט מכירה כמה חברות בוכריות ואת ייחסן ו'הגנתן' על הילדים)

ליצור דיאלוג עם הוריה של חברתך לשעבר

לנסות להסביר להם את מה שיש בניכם ולשכנע אותם. אין דרך אחרת. אין טעם ביחסים בהם הורי אחד הצדדים מתנגדים. זה רק מקשה, מעיק ומקלקל את הזוגיות.

תגובה

נסה לשמור אתה לפחות ידידות. אם תהיו רק ידידים, ההורים לא יצטרכו לפחד. כך בעתיד אולי תעברו לחברות, כשההורים יתרגלו אליכם או כשתתבגרו ולא תהיו תלויים בהם.

למעלה