צריך את עזרתכם

• פותח הנושא royx
  • פורסם בתאריך

royx

New member
צריך את עזרתכם

לכל חברי הפורום שלום וחג שמח צריך את עזרתכם וניסיונכם לגבי פאזל מסיום ראיתי באחד מאתרי הפאזלים באינטרנט פאזל 5000 חלקים פאזל המזלות שאני בטוח שכולכם מכירים נתתי את מספר הדגם לחבר שיקנה אותו בשבילי כי לא היה לי זמן ללכת בעצמי לפני החג הבעיה היא שרקע של התמונה שונה ממה שראיתיי ורציתי . ולפי מספר הדגם זה אותו דגם בדיוק השאלה היא האם נתקלתם במקרה כזה כבר בעבר ומה יש באמת בתוך האריזה כי אני מאמין שמה שיהייה בפנים זה מה שמודבק על האריזה ולא מה שראיתי באינטרנט , וחבל כי מה שמפורסף באינטרנט יותר יפה לפי דעתי , אני לא רוצה לפתוח את האריזה כדי שאוכל לשמור על זכות ההחלפה .בקיצור לא יודע מה לעשות ודיי מבואס מכל העניין שלא קיבלתי את מה שציפיתי לו מה לדעתכם אני צריך לעשות(לשמור ולהרכיב או להחליף)? והאם אפשר להשיג את הפאזל עם התמונה והרקע כמו שמפורסם באינטרנט ? והאם מישהוא כאן כבר הרכיב את הפאזל הזה ואיך היתה התמונה ? בתודה מראש ומצטער מראש על ההודעה הארוכה רועי

royx

New member
אותה תמונה מקרוב יותר

מצטער מראש על האכות הגרועה של הצילום

123נעמי

New member
חג שמח

קרה לי כזה מקרה לא מזמן הזמנתי פאזל דרך קטלוג וגווני התמונה שונים מגווני הפאזל התמונה בקטלוג היא עם צבעים כהים יותר מהפאזל עצמו. מבחינתי זה לא היה כל כך נורא מפני ששניהם יפים. בקשר לפאזל שלך. ראיתי את הפאזל הזה בחנות הצבעים שלו זה תכלת סגול - יפיפה מאוד מאוד דומה לתמונה באינטרנט אני במקומך הייתי חוזרת לחנות ושואלת או נגשת לחנות אחרת ובודקת את הגוונים שלו שם. אל תפתח את האריזה הפאזל הזה יקר וקשה מבחינת הרכבה - 5000 חלקים זה לא קל וחבל שלא תהיה מרוצה ממנו. הפאזל הזה חדש בארץ כך שאני לא בטוחה שמישהו כבר שם עליו יד כדי לומר לך מה התוצאה המורכבת. תבדוק קודם לפני שאתה פותח אותו. ספר לנו מה בסוף עשית. לא לפתוח את האריזה - תחזור מהר לחנות!!!!!!!! חג שמח

ssyוM

New member
להחליף ../images/Emo70.gif

מצטרפת לנעמי , אל תרכיב פאזל שלא התכוונת להרכיב . אם זה לא בדיוק מה שציפית לו לך להחליף, אל תתפשר .

royx

New member
עדכונים ! ! ! ! !

לאחר הרבה מחשבות החלטתי לחזור לחנות , בחנות לא הכירו את התמונה שראיתי באינטרנט והיא גם לא מופיעה באף קטלוג של ראבנס (אין לי מושג איך האתר מפרסם תמונה שלא קימת ) בכל אופן החלטתי לרדת מהפאזל הזה כי די התבאסתי ממנו וחלטתי להחליף ולשדרג אותו בפאזל אחר דומה גם מזלות אבל 9000 חלקים אני עובד עליו כבר שבוע בערך והולך ממש ממש טוב הייתי בטוח שיהייה הרבה יותר קשה יאללה ביי בנתיים וחג שמח לכולם

royx

New member
כמעט חצי דרך

זהו לבנתיים וכמובן שזה רק חצי פאזל ברגע שנסיים את זה מחכה עוד שקית של 4500 חלקים והכל מתחיל מהתחלה מה שבטוח שהפאזל לא ימשיך בקצב הזה כי לצערי פסח נגמר וחוזרים לעבודה מחר באסה ..... ביי בנתיים

למעלה