צריך את עזרתכם...

צריך את עזרתכם...

אני נימצא בפלוגה חדשה שהוקמה ליפני חודש וחצי, ואנחנו ממש חייבים סמל לפלוגה רק שאין לנו אף אחד כישרוני בפלוגה שיודע לצייר או לעצב,
ולכן אני פונה אליכם. לפלוגה שלנו קוראים "פלוגת אייל" ולכן אנחנו רוצים סמל עם ציור מעניין של אייל ואם אפשר לשלב בו גם ציור של כנפצ (כנפי צניחה). צירפתי משהו שמישהו עשה לי אבל לא סיים עד הסוף ולכן אשמח אם מישהו כאן כן יעזור לי לסיים את הפרוויקט הזה. אני מאוד אודה לבנאדם שכן יעזור לנו לבנות סמל נורמלי לפלוגה ומבטיח שאם אכן הסמל יודפס אז אותו בנאדם יקבל גם חולצה עם הסמל, כובע ודגל של הפלוגה תודה מראש ניר.

iX

New member
יהיה מעניין לחבר לו את הכנפיים

לקרניים.. (בשלב זה יש בעיה רצינית של פרופורציה בינו לבינן)

SCaToPHaG

New member
תמיד אני מתבלבל

אייל זה moose או deer או ram או reindeer או buck או stag או מה?

ophler

New member
איילים

אייל (אַַיַל) בכללי, עונה פחות או יותר על כל השמות שכתבת. החבר'ה האלה עם הקרניים המתפצלות והמסתעפות (יש כל מיני גירסאות). בארץ אין כל-כך הרבה מינים שעונים על השמות האה. כולם אגב משירים את הקרניים במהלך השנה ומגדלים חדשות (יותר גדולות ויותר מסועפות בשנה שאח"כ. איל (אֶָיִל) המקראי, אאל"ט, הוא יותר בכיוון של כבש: קרניים חלקות מעוגלות לא נושרות וממשיכות לגדול כל הזמן. שבת שלום, אופלר

את תותחית על

זה כל כך יפה וכל כך מושקע. לא תיארתי לעצמי שזה יכול לצאת כל כך יפה. רק יש לי בעיה טיפה עם הקרניים הם לא כל מסורטטות במדויק. אני אשמח אם תשלחי לי את הקובץ בפורמט ווקטורי כדי שאני יוכל לבדוק איך זה יוצא בהדפסה גדולה.

*GormE*

New member
יש יחידה כזאת, לא?

שמתעסקת בעיצוב תווי יחידות, הם יושבים בתל השומר

saarshai

New member
אייל מעופף. מה הלאה?

ותרו על הקונספט המפוקפק. זה מזכיר את סמלי המשטרה, שכולם מכונפים למרות ששוטרים הם מאוד מחוברים לאדמה (I shit you not - הייתה כתבה בעיתון). הצעות: סנאי עם עיניים של חתול. כריש עם רגליים של תרנגולת. אריה עם תסרוקת גרועה. קיצר - אמא טבע ואבא כלי מלחמה מציעים מספיק אופציות להביע נכונות לקרב, אומץ, גאווה, איכות, אחוות לוחמים... נסו משהו אחר, כי האויב לא יירתע מאייל... אפילו שיש לו כנפיים. סער.

למעלה