צריך את עזרתכם...

global

New member
צריך את עזרתכם...

פעם ראשונה שאני מבקר בפורום הנפלא הזה! ישר כוח! השאלה היא כזאת : אני כבן 18 ויוצא ממש עכשיו לסיום הלימודים שאחרי יב'! הבעיה שלי שאני ממש ממש ממש שונא להשתעמם! אני לא היפר אקטיבי או משהו אני ממש רגוע, אך מתסכל אותי להיות בבית ולא לעשות כלום! הרי אף אחד לא אוהב להשתעמם - אבל אני ממש חייב למצוא לעצמי מה לעשות באופן אובססבי - והחיפוש ממש מלחיץ אותי! ממש מתסכל אותי כל יום לחפש את מה לראות - יש ליבת זוג ניפלאה שמאד מאד עסוקה בימים אלו כך שאני בבעיה.. אין לי את המחשבה לעשות דברים לבד - לקרוא ספר וכ"ו...כי אני אומר לעצמי טוב זה יעביר לי רק חצי שעה... אתם יכולים לטעון - עוד חצי שעה ועוד אחת ועוד אחת כבר מילאת את היום! אבל זוהי בדיוק הרגשת בזבוז הזמן שמלחיצה אותי!

מה שאתה עושה...

עבור עצמך בכול זמן נתון זהו הדבר הטוב ביותר עבורך. לא טוב לך אז תעשה את מה שהפנימיות שלך אומרת לך לעשות(אתה יודע מה מעניין אותך)ותזכור כי אין לבזבז זמן יש להבין מה קורה באותו זמן כי הדברים הקורים לא קורים סתם אלא כדי להבין ולהפנים. אז זהו מקווה שהארתי לך קצת ואולי מה שרצית לשמוע זה הצעות להפגת השעמום אז במקרה כזה תעשה דברים הטובים לנפש(כושר,חידוד היצירתיות,קריאה וכו')או שסתם תעשה חיים גם טוב!!!

global

New member
תשובתך היתה מעורפלת כמהה...

השיקול של - האם פעילות לבד טובה לי או לא ! הוא לא השיקול! אני מעוניין בעזרתכם להשתחרר מהלחץ הזה של " חייב לעשות משהו"... זה פשוט מעיק לי על הנשמה להתחנן לאנשים שיעשו איתי משהו! אני קם על הבוקר ועושה טלפונים... המשפט תזרום לא יעזור לי - כי ההצעות לא יפלו אליי אני אזרום ואתקע בבית!

אההה...../images/Emo29.gif

אז עכשיו שאלת את השאלה בהודעה הראשונה שלך לא כתבת שום שאלה פשוט תיארת את המצב

למה???

New member
למה להשתחרר מהלחץ הזה?

מה זה ייתן לך? מה תשיג בלשבת בבית כל היום? מה תשיג באי עשיה (כמעט) מוחלטת? יש הבדל בין "אני רוצה לעשות משהו" לבין "להתחנן לאנשים שיעשו איתי משהו". אתה לא צריך אנשים. אתה לא חייב אנשים אחרים. להתחנן?!?! למה להתחנן? אתה לא צריך אנשים... אתה רוצה לעשות משהו אז תעשה משהו. לא פשוט? בד"כ זה נראה לא פשוט "מה לעשות משהו?! אבל אין מה!"- אז כמה דברים: * נכון שלשבת בבית זה מעצבן?! אבל כנראה שלא מספיק... אנשים מוצאים את זה מאד נוח. כשמתחילים לא לעשות הרבה- מתרגלים לזה (בראש עדיין רוצים לעשות משהו, אבל לא מספיק). אין ברירה- רק לקום ולעשות משהו... למרות שיש מלאא התנגדיות מבפנים. ככה פשוט. * יש מלאאאא מה לעשות, הרים של דברים לעשות... אתה יכול לנסוע לאנשהו, אתה יכול ללמוד לרקוד, מדיטציה, אמנות לחימה, עבודה, מיסטיקה, ללמוד משהו וכו' וכו' יש אינסוף דברים שאפילו לא חשבת עליהם... אם אתה רוצה למצוא, תתחיל לשאול את עצמך מה אתה רוצה ותתחיל לשאול אנשים מה הם אוהבים לעשות- אולי תמצא משהון שיעניין אותך גם. ויש גם פה פורומים של כל מיני אנשים שמתעסקים בכל מיני דברים.
אלכס.

למה???

New member
"משעמם לי"

"משעמם לי" זאת מין קריאה של המערכת (שמרכיבה אותך) ללעשות משהו- לממש את עצמה, לבטא את עצמה, ליצור, לאהוב, להרגיש וכו'. אתה כבר הבנת את זה
מה שאני רוצה להגיד, שלדעתי זה נפלא שאתה יכול להרגיש את זה- לקבל פידבק מעצמך כאשר אתה לא מממש את הפוטנציאל שבך. אתה יכול לעשות מליון דברים. אתה יכול להנות מעשיה, כל עשיה שהיא משטיפת כלים ועד ללמוד לרקוד סלסה בצורה מקצועית. פשוט תשאל את עצמך "אם הייתי יכול ללמוד ה-כ-ל, מה הייתי בוחר?" ותענה, בלי התחשבות במציאות. אח"כ תשאל "מה המטרות שלי בחיים?" ותענה, בלי התחשבות במציאות. ואז תסכים, תסכים להעניק לעצמך- למערכת הזאת- את הכלי למימוש הפוטנציאל שבה... תסכים לצאת מהמצב הנוח של ישיבה בבית ודיכאון על זה שאין מה לעשות אל העולם- אל העשיה. תקרא את הרשימות שלך ותתחיל לפעול... בהצלחה

sovlanit

New member
GLOBAL ברוך הבא ,

תודה על המחמאות ובהצלחה בלימודים בפרט ובחיים בכלל...

global

New member
תודה רבה לכולם! ו"למה???" תקרא\י

וואיי תודה לכולם!! ברור שאני אמשיך את הדיון הזה שיש לי מה לתרום בו.. אך העזרה המדהימה הזאת שלכם ממש הדהימה אותי! יש כאן כל כך הרבה פורומים עם אנשים עטורי ידע שבמקום לעזור רק מחפשים להרשים את האחר על ידי רמיסתו! מישהו שבאמת הבין אותי היה "למה???" שציין שזה בא מצורך לעשות וליצור! לא יאמן כמה אתה\את צודק אני כל כך רוצה ליצור אהבה - חברה שלי בעיסוקייה ונתראה ביחד בעוד כיותר משבוע... אני מרגיש שיש בי פרץ יצירתיות אדיר- ואני מת לפרוק אותו וליצור... זהו הפורום הראשון שאני ממש רוצה להיות חבר בו! שמח על הקבלה המהירה! עוד תשמעו ממני GLOBAL

בוקר טוב חברים מזל טוב לעוברי הדירה

GLOBAL חשבת אולי להתנדב בכל מיני מוסדות למינהם?, ויש בלי עין הרע בארצינו הרבה,סתם רעיון שעלה לי לראש. סובלניתתתתתתתת ולכל אחד ואחת כייף לקרא אתכם תודה שאתם קימים. מאחלת המשך יום נעים לכולם הגשמת משאלות ליבכם אמן ואמן. ממני חברה אמיתיתתת.

golbal נשומה שלי תקשיב חמוד ../images/Emo25.gif

א. אני שמחה לשמוע שאתה מתיאש מהמצב הזה של חוסר מעש. להגיד אין לי כח לעשות זה תרוץ להתעלות מעל זאת חוכמה ב.ברגע שאנחנו נמשכים לריק הריק מגיע ברצון. ג.ברגע שאנחנו נמשכים ליש היש פועל .. ואנחנו צריכים להפעיל אותו. אני מנסה לשים את עצמי במקומך ומצליחה כי גם לי אין עבודה ואין לי מסגרת אבל אני עושה לעצמי מסגרות. קמה מוקדם. לא לוקחת תטלפון כמו תמיד ומתקשרת לכל העולם כי מי שירצה אותי יגיע אלי. הולכת בבוקר שעה. מתקשרת לעבודות נכנסת לאינטרנט רואה טלוויזיה מנקה אתה יודע כמה דברים יש לי לעשות ? שלא עשיתי עד עכשיו ? מלא הכל במחשבה חמוד .אם המחשבה היא בריק טוטלי הכל יהיה ריק טוטלי אם המחשבה היא ביש הכל יהיה פתאום נורא מענין. נכון קל להגיד קשה לעשות .אבל לא לא קשה לעשות אנרגיה הולכת בעקבות המחשבה ומתאימה את עצמה אליה קח אליך תמשפט קרא ספר מענין בנושא "רק אהבה היא ממשית" מבטיחה לך שתתאהב בספר הזה בדף הראשון שתקרא. סתם לא הגעת אלינו לפורום הניפלא הזה . הנשמה שלך זועקת ל"אוכל". אז תפנק אותה באיזה "אוכל" טעים. שיהיה לך בהצלהח ספר לנו מה ההמשך איתך בהצלחה

global

New member
וואיי תודה...

שמחתי לקרוא ששמת את עצמך בנעלי שלי-ואכן לא סתם הגעתי לפורום הבאמת נפלא הזה! יום נייייייפלללא לכולם!

למעלה