צריך את עזרתכם

עמוסכ

New member
צריך את עזרתכם

שלום לכולם אני חדש בפורום הזה, ואני רוצה לקבל ממכם עזרה. לאחרונה הגעתי למסקנה שאני רוצה ללכת לפסיכולוג, והבעיה שלי היא, שאני לא יודע איך מתחילים עם נושא כזה, איפה מוצאים פסיכולוג? סתם לפתוח דפי זהב?כמו אינסטלטור?אני אפילו לא יודע איזה סוג פסיכולוג אני מחפש, אני רק יודע שאני רוצה פסיכולוג שאוכל לדבר איתו לשפוך את מה שיושב לי על הלב , ואולי גם תוך כדי זה להיתפתח רגשית תודה על תשומת הלב , ומקוה לקבל ממכם את העזרה הזו עמוס

nutmeg

New member
יש כמה שלבים

שצריך לעבור בחיפוש אחר פסיכולוג קודם - לתחום את המרחק מהבית. אחר כך להחליט אם יש לך העדפה לגבי מטפל או מטפלת, אחר כך טווחי מחירים... ניתן גם לשאול את הפסיכולוגים ש"נכנסים" למערך שיקולך אם יש להם התמחות ספציפית כלשהי... גם אחרי שמצאת מישהו קרוב במחיר שמתאים לך וכו' רצוי לקבוע פגישה אחת או שתיים על מנת להתרשם פנים אל פנים ורק אז להחליט אם אתה נשאר לטיפול או מתחיל לחפש שוב. אפשר כמובן גם לשמוע המלצות מחברים, או מכרים ולנסות. חשוב מאוד לא להתחייב מייד ולבדוק קצת אם יש כימיה.

עמוסכ

New member
יש לי שני שאלות נוספות

קודם כל תודה על התשובה ועוד יותר תודה על המהירות. יש לי שני שאלות, קודם כל איפה אני מתחיל לחפש פסיכולוג?ודבר שני מה המחיר המקובל?ושוב תודה.

פומפיה

New member
מאיפה להתחיל?

לדעתי, הכי חשוב לשמוע המלצות ממכרים או לחלופין לבקש מחברי הקהילה שייפנו אליך במסרים עם המלצות על פסיכותרפיסטים. שעת טיפול נמשכת 50 דקות. שמעתי על מישהי יוצאת דופן ששעת טיפול אצלה נמשכת 30 דקות, והמחיר - כמו שעת טיפול מלאה. מטופלת שלה סיפרה שלקח לה זמן להתרגל לפגישה הקצרה, אבל היום היא מאוד מרוצה ממנה. לגבי מחירים - במדגם הלא מייצג של אנשים שאני מכירה טווח המחירים הוא 250-350 ש"ח לשעת טיפול. בהצלחה

גרא.

New member
עמוס כ,חכה מעט עם הטיפול..אולי

תנסה תחילה להתמקד ולספר כאן מעט על מה שמטריד אותך..יתכן ומה שאתה זקוק לו אינו דווקא טיפול פסיכולוגי פרטני..אולי טיפול קבוצתי מתאים יותר?? אין לי ספק שדברים "יושבים לך על הלב"..אבל האם זו מטרת הטיפול? האם אתה מצפה רק לאוזן קשבת? או אולי קצת יותר מזה??

למעלה