צריך את עזרתכם...

צריך את עזרתכם...

ב"ה אני מחפש בדחיפות את כל מילות השיר "צור מי שלו אכלנו".. אשמח אם מישהו יוכל לסייע בידי. תודה מראש Kיצ

בבקשה, מלים ומנגינה ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

"צור משלו אכלנו." / מלים מהמקורות. [בתמונה] שר בלדינו, יהורם גאון. תהנו איציק וכל חברי הפורום. ריל ו...כו´

פראזניק

New member
בתמונה חסרים בתים...

הנה השיר כולו. צור משלו אכלנו ברכו אמוני שבענו והותרנו כדבר ה´ הזן את עולמו רוענו אבינו אכלנו את לחמו ויינו שתינו על כן נודה שמו ונהללו בפינו אמרנו וענינו אין קדוש כה´ בשיר וקול תודה נברך לאלקינו על ארץ חמדה טובה שהנחיל לאבותינו מזון וצידה השביע לנפשינו חסדו גבר עלינו ואמת ה´ רחם בחסדך על עמך צורינו על ציון משכן כבודך זבול בית תפארתינו בן דוד עבדך יבא ויגאלינו רוח אפינו משיח ה´ יבנה המקדש עיר ציון תמלא ושם נשיר שיר חדש וברננה נעלה הרחמן הנקדש יתברך ויתעלה על כוס יין מלא כברכת ה´ ואם ידידינו הביא ניגון, נזכיר רק שכבר העלה לכאן ידידינו האחר, JACK0, ניגון ברסלבי על "צור משלו", והרי הוא לפנינו.

צדיק פראזניק.

את מילות השיר, סרקתי מספר שירים. עורכי הספר בקיאים, ב´מקורות.´ כשם, שאני בקיא בלדינו !...

ועכשיו...

אני שומע גם את הניגון שהעלה ר´ פראזניק ונזכר בחברינו היקר יעקב:) אני מקווה שבקרוב הוא יתפנה קצת מעיסוקיו ויחזור אלינו
ר´ פראזניק:)

למעלה