צריך את עזרתכם.....................

Emotional Boy

New member
צריך את עזרתכם.....................

אז ככה: שמי ליאור ואני מאיזור המרכז (ראשון לציון) בזמן האחרון (בתחילת השנה) אני נלחץ מהכול...מחיי החברה,לימודים,משפחה .....בקיצור לחוץ מהכול. חשבתי לעסוק ביוגה כי זה גם נשמע מעניין ומאוד משחרר אז רציתי לדעת אם יש באיזור ראשון לציון או חולון חוג של יוגה לגילאי 16 ומעלה.... אשמח אם תענו בהקדם אפשרי תודה לכם.

Emotional Boy

New member
ועוד משהו................

מישהו יכול להגיד לי מה עוסיק בחוג/סדנא יוגה?

אשת קש

New member
היי ליאור

יש בראשון מקום שקוראים לו "מהויות" ובו מועברים חוגים רבים, וגם יוגה. המקום נמצא ברחוב יהודה הלוי 45. הנה טלפון: 9586407. אם יש לך שאלות אני אשתדל לענות לך, למרות שרק עכשיו התחלתי שם. ביי...

Emotional Boy

New member
קודם כל תודה! דבר שני...יש לי שאלות

1. מה אתם עושים שם? (התמטחויות) 2. האם את נהנית שם עד עכשיו? ואיזה קבוצת גילאים יש שם ואיך האנשים האם הם נחמדים? תודה מראש ליאור

אשת קש

New member
אז ככה...

תשובות, אבל קח בחשבון שהייתי שם רק פעם אחת בינתיים: עושים מתיחות, עושים תרגילים לחיזוק שרירים, והמדריך משלב מדיטציה(שמיועדת להרגיע). הגילאים שם הם 20 ומעלה לדעתי, למרות שכל גיל יכול לבוא.לא יודעת אם הם נחמדים. אני מציעה שפשוט תנסה. שיעור נסיון עולה 30 שקל. בהצלחה!

תשובה מרגיעה

קצת על יוגה וביכלל: פרוש המלה יוגה הוא "איחוד" וזו גם המטרה. ביוגה אתה מנסה להגיע לאיחוד ולהרמונייה בין כל המערכות שמקיימות אותך, הפיזיות והרוחניות כאחד. אחוד בין הנשמה לנפש למוח(מחשבה) ולגוף.בעצם ניתן לומר שכל אלה מאוחדים כבר עכשיו אך אתה כמו כולם לא ממש מודע לכך. ברגע שקיים איחוד בין הנשמה למחשבה, מצב של לחץ אינו יכול להתקיים. זאת כיוון שהנשמה היא מקור של כוח, אהבה, שלווה,ועוד סגולות אשר אתה רק יכול להעלות על הדעת. מצב בו קיים איחוד בין הנשמה למחשבה הוא מצב בו אתה מודע להיותך נשמה וזאת בעזרת המחשבה. מצב זה משפיע גם על מצבה של הנפש(מושבן של הרגשות) וגם על מצבו של הגוף, ומשפר אותן. כך אתה הופך לאדם יותר מאושר, שכן בגוף בריא, בנפש בריאה ובמחשבה המודעת לנשמה הבריאה אתה נמצא במצב של איחוד כל המערכות, במצב שלם "יוגה" ובעצם מממש את מהותך ואת יעודך בעולם ובחיים האלה: להיות אדם שלם ומאושר. (הנשמה בריאה ומלאת סגולות אצל כל אדם באשר הוא, אך לא כולם מודעים בחייהם לקיומה) .בשעורי היוגה אתה עובד על כל המערכות הנ"ל כאשר ההשפעה היא הדדית בינהן. אתה מבצע תרגילים ותנוחות מיוחדות המאפשרות לגוף לתפקד במייטבו, עובד על ריכוז, מודעות עצמית ומדיטצייה דרכה אתה מתוודע לנשמה. עליי לציין שקיים שוני בין כל מורה והדרך בה הוא מעביר את הדרכת היוגה. עליך למצא את המורה שמתאים לך ביותר ושאיתו יהייה לך את ה"קליק" הטוב ביותר. בכל מועדון. מרכז, או מכון ספורט ובכול מתנס שמכבדים עצמם אתה יכול למצא חוג יוגה. שיהיה בהצלחה.

למעלה