צריך את עזרתכם

צריך את עזרתכם

אחרי שגרמתי למשיה פה מהפרוום לשנוא אותי ולכעוס עלי למעןם שלא יקרהל י עם אחרים ולאור מה שקרה לי בעבר אני רוצה להתייעץ אתכם איך לפי עול כשאני בלחת כי ז ה יוצר מצב שאני שולח מלא הודעות ומציף אנשים אז איך לדעת לפחעול כשנאי בלחץ ונורא רוצה לדבר כי כבר האמסתי את עצמי על משייה פה מהפורום לא רוצה שיקרהל י עם אחרים

אני יוצא קצת למסע חדש

ו אני פה בפורום אבל אצא למסע של התבודדות קרצת וחידוש אנרגיות (סבטוח שמי שהמאסתי את עצמי עליה תקרא את זה ות לא תגיב אני לא צריך שהיאת גיב )

schlomitsmile

Member
מנהל
חידוש אנרגיות זה תמיד טוב
בשבילך, לא כדי לא לעצבן מישהו אחר.
איך אתה מתכוון לחדש אנרגיות?

schlomitsmile

Member
מנהל
אולי כשאתה בלחץ ויש לך צורך לחזור על אותם דברים שוב ושוב,
תכתוב אותם פעם אחת, ואח"כ תשוב ותקרא אותם, אולי אפילו בקול רם?

טסרקט

New member
אולי אין לה מספיק זמן

זו יכולה להיות הסיבה למה מישהו לא יכול לענות להרבה הודעות, סביר להניח שרוב הכותבים כאן הורים שעסוקים מאוד רוב היום עם הילדים וגם בענייני פרנסה ועבודות בית. כשאתה שואל שאלות תנסה לבוא עם ציפיות נמוכות, כי אם אנשים לא עונים זה בטח בגלל בעיות של זמן או הבנה ולא כי כועסים או שונאים. אין מה לעשות אלא להמתין בסבלנות עד שמי ששלחת לו את ההודעה יתפנה כדי לענות וזה יכול לקחת אפילו יותר מיממה, לפעמים פשוט אין לאנשים זמן אפילו בשביל לגלוש באינטרנט ולקרוא הודעות.. בינתיים אם אתה מרגיש נורא בלחץ אתה יכול לכתוב לעצמך מה אתה מרגיש, מה קשה לך, מה היית רוצה או למצוא פעולות נוספות שירגיעו אותך אולי לקרוא, לצייר, לצאת להליכה או ריצה לפרוק אנרגיות עד שאנשים יוכלו למצוא זמן להתייחס ולהגיב.

למעלה