צריך את עזרתכם..

מישו22

New member
צריך את עזרתכם..

גם אני הייתי שמיניסט וגם אני הייתי פעיל בפורום הזה בעברי..אני יודע שבטוח האנשים השתנו אבל אתם בטח תוכלו לעזור לי.. אז ככה,אני הולך בקיץ הקרוב לעבוד במחנה קיץ בארצות הברית,אני הולך לעבוד כתור מדריך טבע,שזה אומר לחשוף את הילדים לטבע בכל צורותיו וגווניו המדהימים.עכשיו המחנה הוא פרק זמן של חודשיים,אני הולך לעבוד עם ילדים בכיתות ד-ו בין 3 ל4 שעות ביום.אני צריך רעיונות לפעילויות בטבע,הפעילויות כולללות כל מיני משחקי גיבוש,פעליויות ביער קומזיצים בערבים וכו וכו..אני ממש אשמח לרעיונות יפים שיוכלו לשדרג לשפץ ולעגל בכל הנושאים,וגם בעיקר פעילויות של השוטף ביום יום,או כל מיני מערכים של פעילות,כאילו נושא אחד שמתפרש על כמה מפגשים..אם יש לכם הברקות רעיונות יפים שראיתם..או כל מיני פעילויות יפות שזכורים לכם מהעבר בתנועות נוער או בשלח אני ממש אשמח לשמוע ולראות..דך אגב התקציב ענק,אז אני מניח שזה גם יכול לעזור ולשדרג את העניין. בתודה שראל

Maldini Girl

New member
כל הכבוד לך

אחותי טסה אתמול למחנה בסגנון הזה. רעיונות למשחקים: יש את המשחק "לוויתן"- מכיר? נותנים לכל ילד פתק ועליו 2 שמות של חיות (אסור להם להראות אחד לשני את הפתקים) על כל פתק כתוב חיה כלשהי+לוויתן (נגיד,סוס ולוויתן, פרה ולוויתן) הם עומדים במעגל, מחזיקים ידיים, ואז אתה כל פעם זורק שם של חיה, מי שנאמרה שם החיה שלו צריך להתיישב מהר. בסוף, אחרי שתגיד מלא שמות של חיות, תגיד את השם "לוויתן" ויהיה את הקטע המצחיק שכולם יפלו ויתחילו לריב "אבל אני לוויתן!" משחק האמת והשקר: כל ילד בתורו אומר 2 משפטים על עצמו, אחד אמיתי- אחד שקרי. הילדים האחרים צריכים לנחש מה המשפט הנכון ומה השקרי. חידוני טריוויה נושאי פרסים. אם המחנה הוא ציוני, אפשר שהשאלות יהיו על ישראל. אם לא, אז על ידע כללי.

מישו22

New member
תודה רבה לך..

אם יש לך רעיונות אולי למשחקי גיבוש קבוצתיים שקשורים לטבע בצורה כלשהיא או לא קשורים ואני אקשר כבר אני ממש אשמח או רעיונות למשחקים סביב המדורה ומשחקי לילה והשרדות אני ממש אשמח שוב תודה רבה רבה

Maldini Girl

New member
אז יש לי רעיונות- לא יודעת אם זה חוקי

1. יש את משחק החבל- מביאים חבל (בינוני בעוביו וחזק, וקשור כלולאה גדולה) במהלך המשחק הילדים עומדים במעגל, אוחזים בחבל וצריכים למתוח אותו (בצורה מעגלית) הכי הרבה שאפשר (הם צריכים קצת להישען אחורה) המטרה היא שילד יצליח ללכת על החבל שהם מחזיקים באוויר, סיבוב שלם- בלי ליפול. זה אפשרי, אם אנחנו עשינו את זה עם חבר'ה ששוקלים 50-60 ק"ג, בטח לא יהיה בעייה לעשות עם בני 9-10 ששוקלים בוודאי הרבה פחות. 2.ואם כבר יש חבל- אז משיכת חבל, בנים נגד בנות.

למעלה