צריך את עזרתכםםםם :)

s a h a r1

New member
צריך את עזרתכםםםם :)

שלום אנשים בקרוב לחברה שליי יש יומולדתתת.. ואני רוצה עצות למתנות כי פשוט התאיישתי אני לא דע מה לקנות לההה תעזרו לייי

אח שלי תעשה טובה

קח אותה לאילת אני יסדר לך קורס צלילה או צלילת הכירות זה המתנה הכי יפה שיש אם אתה באמת מעונין צור איתי קשר במסר אני יסדר לך משהו ותעשה לי טובה חלאס לשרשר לי באמצע חחחחחחחחחחחח

סההההההההררררררר

אמממ אמממממ כמה זמן אתם ביחד?...
אתה יכול לקנות לה איזה טבעת זהבאו שרשרת או עגילים זה בסביבות ה600 שקל ומעלה תלוי כמה אתה רוצה להשקיע אתה יכול לקנות לה איזה דובי גדול כמו נגיד מיקי מאוס או פו הדב
שזה בסגנון של ה400 שקל ככה אתה יכול לקנות לה סט של סדינים ממש יפים שרוקמים עליהם מזל טוב והקדשה מיוחדת שאהת רושם זה עולה בסביבות ה200 ויש הרבה הרבה קיצר חחחחח תתחבר לי לאי סי יש לי הרבה דברים
שלח לי מסר

הופה סהרררר כנס כנססס

אז ככה אתה יכול לקנות לה מלא דבריםםם חזיות ותחתונים...בגדים...תכשיטים...בשמים וכאלה תאמין לי לא חסר ואל תשכח את החלק הרומנטיייייי אני עשיתי לחבר שלי ביומולדת ארוחה רומנטית כזאת עם נרות כמו בסרטיםם..והיה מושלםםם אז שיהיה לה יומולדת שמח יא חתיך אחדדד בהצלחההה

זה ממכר

New member
פורום מומלץ

ימי הולדת ומתנות מומלץ הייתי שם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=588 הם חבר'ה נהדרים עוזרים עד הסוף, הייתי גם שם אבל פשוט יצאתי מחוסר זמן לרוב הם ממליצים על ערכות תוכל למצוא את זה בשאלות נפוצות שם תגדיר להם את הכיוון הכסף שאתה מוכן להשקיע לפני זה מומלץ השאלות נפוצות בהצלחה

המלכהה

New member
חעעעעעע

תקנה תיבת עץ ענקיתתתתת ותשים מלא מלא שוקולדים עם לבבות ומלא מלא מטבעות שוקולד..ותשים בקבוק זכוכית ובפנים תרשום ברכה ושיהיה רשום בסוף " אם תסתכלי למעלה תראי את הדבר הכי חשוב לי" ובתוך התיבה למעלה לתולת מין מראה כזאת ואז שהיא מסתכלת היא רואה את עצמה =]] זה רעיון פצצצצצצצצצצצצצצצצה

bllog master

New member
הלוואי ותקום הבחורה שתתן לי..

מתנה כזו , חופשה באילת עם צלילה ....אני אמשיך לחלום על זה כנראה. יש לי עוד 17 יום ליום הולדת שלי

מושמושה

New member
אפצ'יייייייייייי...אמיר תענה במסרים

חחחחחחחחחחחחחח שלומי מתה עליך

למעלה