צריך את דעתכם...

צריך את דעתכם...

הורדתי גירסת ניסיון לתוכנה לא כל כך הבנתי אותה אבל מצאתי שימוש בהצעות מחיר שלה. ראיתישיש שם כל מיני קטגוריות ודברים מענינים. יש לי עסק קטן וכיום אני מוציא חשבוניות מס והצעות מחיר ידניות. חשבתי לשדרג קצת שיראה יותר רציני ונוח. מה אתם מציעים לי? האם office מתאימה למה שאמרתי חשבוניות ספקים וכו או שיש תוכנות רק לזה? ואם כן מישהו מכיר ויכול להמליץ? למה מיועדת התוכנה office ? אשמח לשמוע הצעותיכם או הפניתכם לפורום מתאים.או תוכנות שיכולות להתאים. תודה רבה

BravoMan

Active member
אין דבר כזה תוכנת "office"

יש נן 2 חבילות תוכנה מפורסמות: Microsoft Office OpenOffice החבילות האלה כוללות מעבד תמלילים (תוכנה לעריכה ועיצוב של מסמכי טקסט), תוכנת גיליונות אלקטרוניים (חישובים, טבלאות, חשבונאות), תוכנת מצגות ותוכנה לניהול בסיס נתונים. בנוסף לשתי החבילות האלה קיימים מלא מוצרים מתחרים לכל אחת מהתוכנות. אני לא בטוח למה אתה מתכוון בחשבונית מס "ידנית" אבל מבחינת לקוח סופי אין יותר מדי הבדל בין דף שהודפס ממעבד תמלילים ומכין תבנית של חשבונית, לבין חשבונית שהודפסה ע"י תוכנה ייעודית (זאת כמובן דעתי הבלתי מוסמכת לחלוטין!). חבילת הOpenOffice ניתנת להורדה חינם ככה שתוכל להתנסות בעצמך ולהחליט אם זה מתאים לך. לגבי חבילת הMicrosoft Office כדאי שתשאל בפורום הייעודי שלה, אבל עקרונית היא מספק כלים די דומים לOO ככה שאם החלטתה ששיטת העבודה הזו לא לטעמך כדאי מראש לחפש משהו אחר.

למעלה