צרידות

צרידות

זה תקופה ארוכה מאד שיש לי צרידות בגרון שגורמת לי להישתעל כדי להיפטר מהצרידות, הדבר גורם לי אי נעימות רבה ומפריע לי מאד. הייתי אצל רופאים למינהם, ניסיתי כל סוגי בדיקות ותרופות ואפילו סוגי משאאפים שרק החמירו, באחד המשאפים היה כתוב שתופעות לווי הן צרידות ושיעול, כשהלכתי למומחה ריאות ואמרתי לו אמר לי כך: חבל שקראת את הפתק המצורף, לא חזרתי אליו ולא לאף אחד אחר, אבל זה מפריע לי ןמטריד אותי מאד, אם למישהו יש עיצה אודה לו מאד. חדשה בפורום.

מתוך אתר רפואה עממית: צרידות

הצמח - טבורית נטוייה קודם כל ברוכה הבאה. באשר לצרידות - חיפשתי ומצאתי באתר רפואה עממית את הפתרון להלן: טבורית נטויה - מוח'לד --------------------------- תיאור הצמח: עשב בעל פקעת רב-שנתית ממשפחת הטבוריים. הטבורית הנטויה גדלה ברוב אזורי הארץ - בסדקי סלעים, בגדרות אבן ובסדקי כתלים. העלים עגולים קעורים, דמויי טבור, ופטוטרת העלה יוצאת ממרכז טבורם הפריחה בחודשים מרס-מאי. הפרחים יושבים על תפרחת דמוית אשכול או שיבולת, צבעם חום-אדמדם. הפרי מקובץ, בנוי מ5- מפוחיות. מועד האיסוף ינואר-אוגוסט. הוא משמש כתרופה למחלות גרון, בעיקר לצרידות, וכן לפצעים ולאבעבועות קור אופן השימוש: מבשלים חופן עלי טבורית בליטר מים במשך רבע שעה, מסננים וממתיקים את המרתח בכפית גדושת דבש. יש לשתות 4-5 כפות מהמרתח ביום. יעיל מאוד לטיפול במחלות גרון ובצרידות. ותוספת שלי: צרידות הינה סימפטום לבעיה במיתרי הקול, לכן פתרון הסימפטום לא תמיד יביא לפתרון הבעיה בעיקר כאשר זו בעייה ממושכת. התעקשי על זכותך לדעת מהו מקור הצרידות, ובקשי חוות דעת נוספות. במקביל כמובן לטיפול שהוצע לך כאן. בריאות לך ויום קסום.

למעלה