צריבת קובץ MID

MEI1111

New member
צריבת קובץ MID

האם צריך תוכנה כלשהי כדי לצרוב קובץ של MID לא הולך לי לצרוב את זה רגיל... אפילו לא בפורמט של MP3.... איך אני צורבת את זה כדי לשמוע במערכת...(עדיף שזה יהיה לא בMP3 אבל זה גם יהיה מועיל.. תודה מראש לכל העונים

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

כדי לדעת האם לברך בלשון זכר או נקבה,נכנסתי לכרטיסאישי שלך.מהודעות בפורומים אחרים,מתברר ששאלת על סיומת הקובץ שהיא STY.הקובץ שקיבלת הוא לא קובץ שיר אלא קובץ מקצב שמתאים לאורגנים של ימהה.לרוב גם המדיה פלייאר לא יזהה אותו כי אם התוכנה הזאת. קובץ midi רגיל שהסיומת שלו היא MID עד כמה שידוע לי, מערכת ביתית רגילה לא תקרא כי מדובר בקובץ פקודות שמצריך את הבנק של הMIDI הסטנדרטי. שתי אפשרויות עומדות בפנינו.האחת:פשוט להקליט מהאורגן כקובץ אודיו החוצה למחשב לתוכנת ההקלטה של החלונות שיש לך.השניה: יש תוכנות שממירות קובץMIDלMP3 עד כמה שהבנתי כולן לא משו. אם תכתבי מהו דגם האורגן שאת מנגנת בו נוכל לשפוך יותר אור על העניין.באורגנים המתקדמים של ימהה יש תוכנת תקשורת למחשב שעושה את החיים לקלים יותר.

aa100000

New member
אז ככה....

בשביל לשמוע קובץ רגיל במערכת הייתי ממליץ על הפעולה הפשוטה- 1.להכניס דיסק לצורב ולפתוח את ווינדואוס מדיה פלייר 2.לארגן את רשימת השירים שאת רוצה לצרוב 3.לעבור ללשונית "צריבה" 4.ללחוץ על "התחל צריבה". קבצי מידי לא תוכלי בשום אפשרות לשמוע במערכת, השתמשי בתוכנות שהופכות קבצי מידי ל-mp3 ואז תצרבי דרך המדיה פלאייר.

למעלה