צריבת כרטיסים

armonb

New member
צריבת כרטיסים

מישהו יכול להסביר איך צורבים כרטיס פאן או גולד ? מהם השלבים ? איפה אפשר להשיג מידע ? קבצים ? האם יש הבדל לצריבת 6 in one? תודה

armonb

New member
מידע על צריבה ?

האם מישהו יכול לעזור לגבי מידע בנושא צריבת כרטיסים. צורב mastera כרטיסי פאן לצריבת 6 In one. תודה

BlackAdder1976

New member
צריבת כרטיס

שלום אני כבר הסברתי איך צורבים על כל סוגי הכרטיסים. אז או שתשתמש במנוע החיפוש או שפשוט תלך לאתר הזה שהוא באנגלית וללמוד את כל מה שצריך על כרטיסים וצריבות. בהצלחה

bluemoth

New member
הוראות צריבה

אתה צריך 1 צורב: אם אין לך אני מוכן לצרוב בשבילך 2 כרטיס FUNCARD ויש כמה סוגים 3 קבצים עם קודים מעודכנים. - אשוכל לשלוח לך. אתה צריך 3 קבצים FLASH, EXTERNAL-EEPROM, INTERNAL-EEPROM הקבצים FLASH ו INT-ROM לא משתנים כמעט הקובץ ל EXT-EPROM משתנה בערך כל חודש או לפי העדכונים שמפורסמים 4 אתה צריך מודול CAM אותו ניתן להכניס למכשיר שיכול לטפל ב5 או 6 שיטות קידוד זה מודול סטנדרטי שהכניסו למחשב נייד וצרבו עליו תוכנה שהורדה מהאינטרנט לעזרה נוספת התקשר 055-669550

jacov

New member
הוראות צריבה

איזה צורב כדאי לקנות? כרטיס funcard - האם אתה יכול להסביר לי מה לקנות? האם אתה יכול להגיד לי היכן ניתן למצוא קבצים מעודכנים? איזה מודול cam אני צריך לקנות? תודה.

למעלה