צריבת דיסק

mabsut1

New member
צריבת דיסק

לרופא שלום רב לאחר בדיקת MRI קבע מומחה על לניתוחי גב שיש לי דיסקופתיה בL4-5 שם יש ניוון ולחץ על השק. יש גם פריצה זעירה בדיסק מעל, אך היא לו זו שגורמת לכאב. בשל גילי- 36 ורמת הפעילות שלי (עובד בעיקר בישיבה ושוחה כ- 3 פעמים בשבוע) סבור המומחה ש- IDET עשוי לעזור. אציין שבעיות הגב החלו אצלי ב-98 בפריצת דיסק במקום זה, ומשנת 2002 אני חוטף מדי שנה התקפי גב קשים המלווים במשיכה לצד שמאל LIST. ההתקפים פוגמים קשות באיכות חיי, משביתים אותי לשבוע- 10 ימים מעבודה וכן גורמים לי לחיות בחשש ובחרדה מהתקף הבא. ניסיתי עד כה הרבה טיפולים שמרניים- כולל פיזיותתרפיה, ספורט מבוקר ואף כירופרקטיקה, אך ההתקפים מגיעים. כרגע אני בהתאוששות מההתקף הקודם, אך הכאב נמצא ומציק בעיקר בישיבה ממושכת. מה הסיכויים והסיכונים של צריבת הדיסק? האם הם מתאימים לאדם עם פריצה או בלט? איך יודעים באיזה מומחה לבחור? מוטרד וחושש תודה מראש אורן

פריצת דיסק

לפני שפונים לניתוח כדאי לנסות טיפול במרפאת כאב, שיכול ללהיות מאוד יעיל. לצריבת דיסק סיכונים פחותים מניתוח רגיל, אך גם סיכויי הצלחה נמוכים יותר. אין כללים לבחירת מומחה, צריך לוודא שאכן הרופא מומחה בעל הסמכה ותעודות ולקבל המלצות ממטופלים.

אבמוש

New member
קלנועיות-מיני רגב חשמלי-קלנועם

קלנועיות למבוגר לנכה ולכל המעונין.אולם תצוגה וולפסון 27 ראש העין פתוח 08.00-20.00 טלפון 03-9099400 052-5935263 http://www.kalnoam.co.il להתראות צוות קלנועם ,מיכל

למעלה