צריבות...

צריבות...

מה דעתכם על דיסקים צרובים? אני באופן אישי חושב שזה הכרח בגלל מחירי הדיסקים הגבוהים אנילא הולך להוציא 90 שקל כל שבועיים אבלשזה באמת חשוב לי אני קונה מקורי ויש לי בערך מספר שווה של מזויפים ומקוריים ואתם?

חולוני

New member
יש לי 85 אחוז מקורי

10 אחוז דיסקים גנובים ( נו כאלה..אתם יודעים..כאלה שעולים 20 ש``ח..) ו 5 אחוז צרובים ( מה שאומר, רק שני צרובים..). אבל הרוב מקורי, ולפי דעתי ככה צריך להיות. אבל גם אפשר לצרוב לא רק דיסקים מקוריים, אלא גם MP3 ולעשות לעצמך את דיסק החלומות עם כל השירים שאתה הכי אוהב. חבר שלי, שיש לו צורב, צרב לי 3 כאלה..אחלה דבר. אבל בכל זאת, הרוב אצלי מקורי.

GnR_GiRl

New member
גם אצלי הכל מקורי

אין לי שום דיסק צרוב, גנוב, או שחברים הכינו לי..... נכון שיש את העניין שהדיסקים המקוריים יקרים נורא, אבל בכל זאת אי אפשר להשוות את ההרגשה של להחזיק דיסק מקורי לבין החזקת דיסק צרוב..... וגם כשאני באמת אוהבת אמן מסוים אני לא יכולה לצרוב דיסק שלו! זה ממש מזלזל באותו אמן!

GnR_GiRl

New member
גם אצלי הכל מקורי

אין לי שום דיסק צרוב, גנוב, או שחברים הכינו לי..... נכון שיש את העניין שהדיסקים המקוריים יקרים נורא, אבל בכל זאת אי אפשר להשוות את ההרגשה של להחזיק דיסק מקורי לבין החזקת דיסק צרוב..... וגם כשאני באמת אוהבת אמן מסוים אני לא יכולה לצרוב דיסק שלו! זה ממש מזלזל באותו אמן!

דיסקים יש לי רק מקוריים

חוץ משניים (Ravendusk In My Heart של דיאבוליקל מאסקרייד שאני ארכוש בקרוב וBlack Metal של וונום), אבל מה, יש לי 17 ג`יגה של אמפישלוש..... אבל אם אני באמת אוהב אומן אני לאט לאט משלים את הדיסקוגרפיה שלו..מקורית לגמרי. למרות שיש לי בעיה להביא את עצמי לרכוש איפים.

אני שונא mp3....

אני שונא שירים שמושמעים במחשב אני מעדיף רק שהמערכת תפעל ושהמחשב ישתוק ודרך אגב מה שיש לי צרוב זה בעיקר דברים ישנים מהתקופה הרחוקה רחוקה שבה עוד לא הערכתי מוזיקה למשל יש לי את כל הדיסקים המקוריים של גם דרים טיאטר גם מטליקה וגם פיר פקטורי וגם פייט נו מור ועוד מטליקה כולל ה``לייב שיט`` למשהו יש ומישהו רוצה להתחיל עצומה להורדת מחירי הדיסקים?

תתחיל חופשי

אבל זה לא יעבוד, מחירי הדיסקים בכל העולם גבוהים, כי ככה זה, עצומה שלך לא תשנה כלום, עצומה של אף אחד לא תשנה כלום.

הבעיה שלי עם אמפישלוש זה האיכות

גיליתי שלאט לאט אני הופך לאודיופיל... חבר שלי צחק על המערכת שלי (שני רמקולים 25 וואט) והתפאר בארבעת הרמקולים 500 וואט כל אחד שלו. אבל מה, אין לו אף לא דיסק מקורי אחד, הכל אמפישלוש, הוא שם את To Bid You Farewell של אופת`, והשיר נשמע כל כך נוראי, הכל היה לא בסדר, הכל, ולמה? כי זה היה אמפישלוש ב 128 קיי ביט לשניה, וזה פשוט לא מספיק. יש כמובן אלה שהולכים רחוק יותר ולא מוכנים לשמוע משהו אם הוא לא על תקליט...

MuffinMan

New member
כולם שלי מקורי

ויש לי הרבה מאוד דיסקים! הרבה מאוד! אבל לי יש יתרון כי אבא שלי עובד בארה``ב אז הוא קונה לי משם את כל הדיסרים - אז זה יוצא יותר זול. בקשר לאמ פי 3 אני יכול להגיד לכם שיש ליבערך 150 MB שלהם, וזה רק עודד לקנות דיסקים של האמנים שיש לי שלהם אמ פי 3. לדוגמא את THICK AS A BRICK של JETHRO TULL, קניתי רק אחרי שהורדתי את האמ פי 3 ושמעתי אותו. אליאב

karl @epitaph

New member
וידוי

יש לי צרובים...אני מכין דיסקים צרובים ואני מכין גם לחברים שלי דיסקים צרובים (למעשה אני נחשב לפראייר של החבר`ה...) אבל היחס של הדיסקים אצלי אפילו לא מתקרב ל50-50 (יותר כמו 10-90 לטובת המקוריים). ומישהו אמר כאן בקשר לאיכות של המפ3 אז בקשר לזה יש תוכנה שמעלה את האיכות של הקובץ פשוט אסור לי להגיד אותה בלה בלה בלה... -עדי- מאוד עייף

MetalBoy

New member
איזה עשירים..

אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות דיסקים... כל דיסק עולה 90-80 שקל בעוד שדיסק פופ עולה חצי מהמחיר הזה!! אז אני מוריד וצורב וחברים צורבים לי.. וד``א אני חדש פה ואני אוהב מטאל מטאל

Teen spirit

New member
איכס...

אני שונאת דיסקים צרובים... אבל יש לי וידוי קטן...הנוורמיינד שלי צרוב! אבל...בגלל שסחבו לי את הדיסק המקורי נאלצתי לצרוב מחברה כי יש דיסקים אחרים שאני מעדיפה לקנות כרגע! וחוץ מזה, כמה אני כבר שומעת את הדיסק הזה, אחת למיליון שנה, די הוא נמאס עלי!

ed547

New member
לא מעלה את האיכות..

פשוט הופכת אותם לקבצי wav ככה הורדתי את rust in peace וצרבתי אותו לדיסק והוא כמו מקורי אין הבדל

למעלה