צ'רטר בטורקיה

benin

New member
צ'רטר בטורקיה

שמחתי לגלות (באיחור רב) את הפורום לשייט וימאות. 1. אני מחפש מידע בנושא שכירת מפרשית בגוצק טורקיה (Bareboat) האם ידוע לחברי הפורום על מקורות מידע הכוללים גם השוואת מחירים. 2. אני מתכוון לצאת באוקטובר עם סקיפר נוסף + חברים שזו להם "טבילת הים" הראשונה. האם תוכלו להמליץ לי על מסלול בן 6 ימים של שיט רגוע.

yogevy

New member
../images/Emo93.gifצרטר בטורקיה.

קימות מס חברות צ'רטר עם בסיסים בגוצ'ק ומרמריס SUNSAIL. ECKERYACHT. ן-PUPA YACHT. מחירים באוקטובר נעים בסביבות 1700 יורו לספינה עד 40 ר' ו 2100 עד 2600 יורו לספינה 42 עד 45 ר' על מחיר זה יש להוסיף כסוי ביטחי מלא כ- 180 יורו. ונקוי בתום ההשכרה כ- 10 יורו לנוסע 80 יורו לספינה.וכמובן דלק ועגינות.המחיר משתנה גם בהתאם לדגם הספינ ושנת היצור שינוי קל,אפשר להגיע לאתרי החברות דרך הקלדת השם במנוע חיפוש גוגל באנגלית ,באתרי החברות קיים מחירון לפי דגם ותקופהת וכן אפשרות לבדיקת זמינות ספינות. ההשכררה משבת אחה"צ ועד שבת לאחר מכן בשעה 0900 . בהצלחה . מסלול מומלץ גוצ'ק - פטיה- מרמריס עם החזרת הספינה במרמריס או הפוך.

benin

New member
צ'רטר בטורקיה

תודה עבור המידע ותודה מיוחדת עבור התגובה המהירה.

benin

New member
טורקיה קיץ 2002

תודה על ההפניה תודה ל olahav , קראתי ועדכנתי את מסלול השייט על פי המלצותיו. בני

olahav

New member
תודה למודה

אני שמח שזה היה לך לעזר. אשמח ענות לעוד שאלות במסרים

benin

New member
צ'רטר בגוצק

האם תוכל להמליץ על חברת צרטרים אמינה המציעה מחירים אטרקטיבים לחודש ספטמבר?

olahav

New member
יש כתובת של החברה

שאני משתמש בה כבר ארבע שנים בתוך המאמר. הם אולי לא הזולים ביותר אבל אמינים מאוד.

גם האיים הארגו סארונים

אפשר לקחת גם יאכטה מאתונה לאיים הקרובים.אגינה,פורוס,פורטו הידרה,וספאטס.זה מסלול מאד נחמד לסקיפרים מתחילים. רובו בתוך המפרץ הסארוני. במרינה קאלמאקי יש הרבה חברות להשכרת יאכטות עם היצע מאד גדול של יאכטות ואוקטובר מתחיל להיות סוף העונה.לאתונה יש טיסות סדירות כל יום. לטורקיה רוב הטיסות הם צארטר לשלושה ארבעה ימים שהם דיל של טיסה עם מלון.

למעלה