צרות framework

TheReverend

New member
צרות framework

יש דרך כלשהי שיוזר יוכל להתקין ולהשתמש בתוכנית שכתבתי בDOTNET(חלונות C# אם זה משנה) בלי שיהיה לו framework מותקן על המחשב?

Zeliran

New member
../images/Emo3.gif לא.. אתה לא יכול לעשות את זה

המחשב חייב שה Framework תהיה מותקנת..

TheReverend

New member
יש אולי דרך להמיר את התוכנית לפורמט

אחר ככה שגם מחשבים בלי הFRAMEWORK יקבלו אותה?

suhov

New member
אפשרי

התקנת פריימורק היא בעצם התקנת הרבה קבצים שיתמכו בספריות שאתה משתמש בהם. אם תוכל לזהות איזה קבצי DLL אתה צריך מהפריימורק ולהכניס אותם להתקנה שלך, תוכל להשתמש בתוכנה שכתובה בדוט נט בלי שמותקן כל הפריימורק. אם זו עבודה קשה מדי, אז יש כלי שעושה את זה (הוא עולה כסף, 489$ ליתר דיוק, http://www.remotesoft.com/linker) רוני

gilad g

New member
הממ

אתה יכול לבדוק אם קיימת הספריה c:\windows\microsoft.net. אם כן, הפריימוורק מותקן.

../images/Emo31.gif../images/Emo36.gif לא מספיק טוב...../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

יכול להיות שהתיקייה קיימת, אבל חסרים בה קבצים (למשל). יש בדיקה שיכולה לוודא שהפריימוורק אכן קיים, מושלם ותקין ?

gilad g

New member
כן

פשוט תנסה להריץ תוכנה שנבנתה בדוט נט

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אתה לא רציני.....

ככה לא בודקים, ובטח לא מוודאים שהפריימוורק תקין. (בהחלט יכול להיות שרק חלק ממנו לא תקין, והתוכנה שהרצת בכלל לא משתמשת בחלק הזה). בקיצור, תשובה אמיתית
, יש ?

TheReverend

New member
טוב אז ככה, מישהו אמר לי שאני יכול

לבדוק במה בדיוק אני משתמש ולהתקין רק חלק מהDLLים של הFRAMEWORK עם התוכנה שלי. מישהו יודע איך אני בודק depend.?

Zeliran

New member
באמת כדאי כל כך להסתבך?

לא יותר פשוט להתקין את כולה? ואז תוכל להריץ מהמחשב כל תוכנית דוט נט?

TheReverend

New member
תסכים איתי שאף משתמש לא יוריד

25MB בשביל תוכנה קטנה בגודל 2MB

gilad g

New member
מה שאתה אומר זה נכון,

אם ההורדה של ה-23 מ"ב היתה רק בשביל התוכנה שלך, אבל היא לא... אם היוזר ירצה תוכנות דוט נט אחרות, הוא לא יצטרך להוריד את זה שוב, נכון
כמו כן, אם הוא מוריד את כל העדכונים ממיקרוסופט ל-windows xp, הפריימוורק אמור להיות מותקן (אני חושב שהוא בא עם SP1 אבל אל תתפוס אותי במילה, אני לא ממש זוכר
)

yaakov77

New member
הוא לא

בא עם SP1. אגב, הפריימוורק יכול להיות מותקן על כל מערכת הפעלה מ-windows 98 ואילך.

למעלה