צרות של עשירים

צרות של עשירים

היי שלום לכולם,
כלפי חוץ אין בי שום דבר יוצא דופן, אולי אני מבחינה חיצונית קצת יותר נאה מאחרות, אבל לא בצורה של כוסית קיצונית או פצצה. - אני לא. אך כל זאת לא מפריע לבני המין הנגדי לבחון אותי במבטים רעבים. זה ממש מביך שבכל פעם שאני מכירה בחורים, הם קולטים עלי רושם מוטעה של חתולת מין נימפומנית - ואני הכי לא כזו! אני נראית סבבה, לא מפריזה בבגדים סקסיים ולא מראה שום סימנים של הסכמה שיתחילו איתו, אבל כולם קולטים אותי לגמרי הפוך. עד היום לא היה בחור אחד שהיה שמסרב לי לסטוץ. צרות של עשירים נכון?
וכאן בדיוק מתחילה הבעיה - אני כן בנאדם שזקוק להמון חום ואהבה בקטע של יחסים רציניים ומעורבות רגשית
. נמאס לי כבר מהחרמנות של בנים שמנסים להיראות כאילו הם מעוניינים בי מעבר לזיון חד פעמי, כי אני יודעת איך זה יגמר, למחרת זה ישכח את שמי. התוצאה המרה: התנזרתי מסקס לגמרי, בחורים מגעילים אותי, אני לא נותנת כבר לאף אחד להתקרב אלי מחשש לפגיעה רגשית. אפילו אם אין לו כווונות מיניות כלפי - אני בטוחה לגמרי שאיפשהו מסתתר הרצון לזיון נחשק. אז בתגובה אני ישר שוללת על ההתחלה בלי לנסות לבדוק אפילו את האדם. זו ממש טראומה. כבר 3 שנים אני לבד, אין לי אף אחד, בכיתה כבר קיבלתי הצעה מ-4 בחורים (ביקשו יפה ).... מה אני יכולה לעשות אם אני משאירה רושם של חתולת מין??? המציאות מרה הרבה יותר - אני פוסלת על ההתחלה, יש לי בעיה להכנס לקשרים אמיתיים בגלל זה ואולי לא רק בגלל זה, בכלל זה נורא מכעיס שחוץ מזיון - אין להם שום דבר אחר בראש!!
שונאת סקס! זה דוחה אותי ! למרות שאני אוהבת לצפות בסרטים כחולים כשמתחשק לי אני לא נמנעת מזה. אבל בפועל יש לי בעיה קשה להכנס למערכת יחסים מפני שאני לא מוכנה למימוש בתור מזרון! מישהי פה יודעת מניסיונה על מה אני מדברת?!

שגיתא

New member
מבינה אותך לא כל כך יודעת ../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif

איך לעזור לך, גם לי יש תופעה דומה אמנם אני כבר לא צעירה וגם לא כוסית על אבל "מתחילים איתי מגילאי 19 - 20 ועד 60" ולא מתביישים להציע הצעות מגונות, יש ימים שאני לא יכולה לעבור קטע רחוב בלי שיטרידו ולצערי לא תמיד רק גבר אחד לצערי הרב זה התחיל מגיל צעיר מאד אפילו 11 - 12 זו תופעה שאין הסבר עליה, איך הגברים בארץ (ואולי לא רק בארץ) להרבה מהם אין שום איפוק, שום הדחקת יצרים שלא כל דבר מותר להם להגיד לילדה נערה ואפילו לאישה כל העולה על רוחם, שלא לדבר על להתנהג רק תחשבו שאותו דבר קורה לבת שלכם, לאחות שלכם, אין לי בעייה שאתם ממה שאתם רואים, גם אני נהנית לשזוף את עיני בגברים שמרשימים אותי הרחוב, אבל מפה ועד לזרוק להם איזה הערה זולה ממש לא, גם אם אישה היא סקסית עדיין זה לא נותן לכם לגיטימציה להטריד ולהעיק, הקטע שחלק מהאשמה תלויה בנו (כהורים וכנשים), אני לא בטוחה כמה יש בארץ חינוך לאיפוק בעיקר מיני, והיום מגיל מאד צעיר יש מצב שבנות שוכבות עם בנים בעיקר מתוך תחושה של כולם עושים את זה, אבל זה אותו דבר לגבי עישון ושתייה אלכוהול שלא לדבר על סמים, כל הזמן יוצרים ומחפשים ריגושים והלחץ החברתי הוא גבוה בתקופה שלי חינכו שזה בסדר להיות שונה ולא לעשות כמו כולם, היום אני לא יודעת כמה זה קורה וכשאין צנזורה על שירים כמו אני רוצה בנות, או השיר היותר מרגיז כעת שיש תני לי כבר להיות הראשון שגיתא

the evil 1

New member
לצערי מכירה את המצב מכרוב

זה מעוד מתשכל, אי אפשר לפתח קשר ידידות עם אף אחד כי בסופו של דבר הוא ינסה משהו, הייה לי מורה פרטי שהודיע לי שהוא מאוהב בי אחרי שלושה שיעורים (הוא הייה דוחה נורה) הוא אפילו הייה אצלי בבית כשהחבר שלי הייה !! אני והחבר שלי היינו ידידים מעוד קרובים אפילו רוב הזמן היתה לו חברה, והקשר שלנו היתפתח ליותר מידיות לאט לאט (הוא גם לא חשב שיש לו סיכוי) אני לא הייתי יודעת מה לעשות אם הייתי לבד עכשיו אני מניחה שהייתי במצבך, וליפאמים אני מפחדת שאולי גם החבר שלי לא באמת אוהב אותי (אנחנו כבר 4 שנים ביחד אז אני מניחה שכן) כי זה מה שקרא לי עם החבר הריאשון הייתי זיון אומנם למשך 3 שנים אבל ככה הוא היתייחס אלי בסופו של דבר. אני מקווה שתימצאי את מי שמתאים לך, אבל לצערי צריך לנשק הרבה צפרדעים לפני שמוצאים נסיך.

AnOnYmOuS999

New member
פצצונת יקרה שלום, ../images/Emo8.gif

אמנם צרות של עשירים... אבל גם לעשירים יש לפעמים חיים קשים. עצתי אליך, ואנא אל תפסלי אותה על הסף: פני לאתרי היכרויות באינטרנט. תכתבי לעצמך כרטיס-אישי ותכניסי בו את האמת שלך, תשקיעי בזה מחשבה - שהכרטיס שלך ימשוך אליך את סוג האנשים שאת מעוניינת בהם!! ותכתבי בלי לספר שם את הבעיה הזאת (תתעלמי לחלוטין!!). יש שם בד"כ שדה למילוי של "איך את נראית", אז תמעיטי טיפה. כלומר- במקום "מעולה" תכתבי "טוב", לא צריך להגזים גם לצד השני. תעברי קצת על כרטיסים של בחורים, תפני לאנשים שנראים לך או שתחכי עם קצת סבלנות שיפנו אליך. תשתדלי להתכתב/ לדבר קצת עם בחורים שפונים אליך לפני שתשלחי תמונה או לפני שתיפגשו. ככה תוכלי לסנן. ואם משהו יהיה מתאים- הבחור רק יופתע לטובה במפגש, ומה רע בזה??? אל תיבהלי מזה, יש אנשים טובים שם בין כל המוץ. ואם יש לך באמת מה להציע אישיותית... אין לך מה להפסיד. תיהי רק עם האצבע על הדופק לגבי עצמך- שהטראומה הזאת שיש לך מגברים שזה כל מה שהם רוצים לא תהפוך אצלך לאיזה בעיה רצינית, כי ברגע שבחור מעונין בך מהסיבות הנכונות אין שום רע בזה שהוא גם נמשך אליך...
מעבר לחום, אהבה, פרגון ותמיכה, הערכה הדדית וכולי וכולי, יש בקשר גם דברים פיזיים, והם לא באים ממקום רע. שיהיה בהצלחה בכל אופן, תמשיכי להיות סקסית ואל תנסי לחשוב במה את אשמה שככה מתייחסים אליך...

היי למחפשת ../images/Emo140.gif

ניסיון העבר שלך צובע כרגע את העתיד שלך. וחבל. אין כל קשר בין מה שהיה. זה היה. עכשיו את מוזמנת ליצור בחיים שלך יחסים שאת ראויה להם. הרגישי שזה אפשרי. דמייני את זה קורה. הסכימי לראות שיש גברים מקסימים בעולם שירצו אותך שלמה, ושאת ראויה להכיר כאלה. הניחי את העבר מאחור. הוא מכביד עלייך את השינוי בגישה. היי פתוחה לאפשרות שמה שהיה הוא לא מה שיהיה
בהצלחה רבה!!!

קל לך להגיד

ברור שיש פה בעיה בגישה, כי זה מה שקיבלתי עד עכשיו וזה הדבר היחידי שאני מכירה. אף פעם לא הכרתי מישהו שתהיה התעניינות הדדית לקשר רציני, הכל כזה שטחי ולמטרות מגע מיני.. למרות שבאופן תאורטי אני יודעת שישנם גם בחורים שכן מעוניינים בקשר לטווח הארוך ומערכת יחסים משמעותית, פשוט איכשהו תמיד נפלתי על האילו שמחפשים רק סיפוק צרכיהם בלי להתחשב ברגשות האישה. זה כל כך הגעיל אותי עד כי החלטתי שלא אשפיל יותר את עצמי, אז סגרתי את עצמי בפני כולם (מוקצן ולא פרופורציונאלי - אני יודעת ). אני באמת רוצה לגלות מה יש עוד לעולם להציע חוץ מזיונים ומשיכה מינית - כי כבר התייאשתי להכיר כל פעם את אותם סוגי האנשים עם רק דבר אחד בראש...

לנושנוש

New member
כל עוד תההייה סגורה ותחזיקי

בדעה שכולם חארות שמחפשים זיון לא תוכלי לגלות שום דבר אחר. יש לך דלת אחת לבחורים שעליה כתוב" חארות מחפשי זיונים" אז אין דלת נוספת שמישהו יכול להכנס. האם את מבינה את כוונתי? רק על תגידי שקל לי להגיד כי באמת היו לי תקופות שונות ומגוונות.

../images/Emo24.gif

האפשרות שלך להשתנות קיימת. של כולנו. בחרי בדרך חדשה שכוללת יותר מודעות, התכוונות לטוב, עשיית טוב לעצמך ודברים בכיוון הזה... זה כיף לרפא את העבר

אני לא מכיר אותך אבל את אומרת שאת שונאת סקס

ובכל זאת בכרטיס שלך שמת תמונות רקע של בחורה שדוחפת ידיים לתוך המכנסיים של גבר. זה לא בדיוק מסתדר עם מה שאת כותבת יכול להיות שאת לא סגורה על עצמך ? או שמא את משדרת סקס ורצון לסקס בלי שאת מודעת לכך ?

נכון, הכוונה היא

שונאת סקס כי איבדתי את האמון בגברים. התמונה בשבילי מסמלת פנטזיה על ארוטיקה ואהבה, בן זוג ומשיכה.. זהו באמת משהו שחסר לי. אבל סקס מעצם העובדה שזה סקס ועוד כשרואים אותך בתור אובייקט - זה באמת מגעיל ומרתיע.

טושית18

New member
יש בזה הגיון...אבל חבל

אני מזדהה לגמרי.אני דווקא בחורה מלאה, יפה אבל לא כוסית. ואיכשהו משהו בי משדר לגברים שאני רוצה רק סקס...וזה ממש לא מה שאני מחפשת.אז כבר קרוב לשנה שהתנזרתי(היו מעידות..בעיקר אחת שחשבתי שתתפתח לקשר והבחור התגלה כחלאה אנושית) אבל אז לאחרונה הבנתי שמה שאני עושה הוא להמנע מהחיים שלי.אז אני פשוט מנסה ללמוד דרך אחרת...כשתגלי מה היא תשתפתי אותי:)

למעלה