"צרות של עשירים"

"צרות של עשירים"

אוהבת סקס, נהנית בסקס, יש לי פרטנר מדהים שמעניק לי אורגזמות דגדגניות מדהימות עם הלשון שלו, אבל...."מתה" לחוות אורגזמה נרתיקית, כזו שבאה מבפנים. אוהבת חדירה, אבל לא מגיעה ממנה לריגוש שיא שיכול להביא אותי לאורגזמה. יש טכניקה לזה, או שהכל בראש או שזה משהו גופני, או שאני פחות רגישה מינית בתוך הנרתיק? מישהו? תודה!

Zoharrr

New member
מזדהה איתך...

הצלחתי מעט מאוד פעמים לגמור מחדירה ובאמת מעטות הנשים שגומרות מחדירה...

שלום לך חתולה וברוכה הבאה !

המון תודה על הצגת האפשרות הנפלאה הזאת של כזאת אהבה והנאה בסקס. נפלא לשמוע
איזה כיף
לגבי אורגזמות נרתיקיות, כמו שכבר נאמר כאן, רוב הנשים אינן חוות כאלה. אבל זה לא אומר שלא שווה לנסות כמיטב יכולתך ופשוט לראות על עצמך באופן אישי. את מוזמנת פשוט לנסות ולשחק ולגלות כל דבר שאת יכולה להעלות על דעתך לנסות ושמרגיש לך הרמוני עדיין, כדי לגלות האם זה באמת לא אפשרי, או שרק צריך למצוא איך. אחרי שתנסי כל מיני צורות, קצבים, תנוחות, עזרים, גישות, מקומות, סדר של עשיות, טכניקות של הפרטנר, אני בטוחה שיהיה לך יותר מידע לגבי האפשרויות שלך. ובינתיים, תיהני כלכך ממה שיש!!!
ואולי באמת תגלי ש

נסו תנוחות כשאת למעלה

ונסו שעם האצבעות שלו שהוא ימצא את נקודת הג'י שלך בפנים ויגע בה, זאת הרגשה לא נורמלית. אולי אחרי שהוא ימצא אותה עם האצבעות שלו יהיה לך קל יותר להיות מודעת אליה כשאתם שוכבים.

שגיתא

New member
היי חתולה ../images/Emo54.gif

קודם כל נפלא לשמוע עוד מישהי שלא מתביישת להודות שהיא נהנית מסקס, שהבן זוג שלה עוזר לעניין, ויותר נפלא כשמדובר באותו בן זוג
, עצה נפלאה לנסות תנוחות שונות כשאת מעליו את יכולה להגביר את הלחץ של אפקט החדירה עוד אפשרות זה תוך כדי החדירה לענג את עצמך או שהוא יענג אותך בדגדגן, היה לי מאהב שפשוט אהב לראות אותי משחקת עם עצמי תוך כדי שהוא חודר אלי זה גירה אותו מאד מה שעזר לי " להיות יותר עמיד"
מה שבוודאי עזר לתחושה שלי
עוד תנוחה שאני לפחות אוהבת זה כשהגבר מעלי והרגליים שלי על הכתפיים שלו זה גם מגביר את התחושת עומק החדירה אבל לשמחתי אני רגישה מאד בנרתיק, השאלה מה את לא מרגישה את האקט החדירה או את הקוטר האיבר של חברך, היה בחור אחד שממש לא הרגשתי אותו כשהוא גמר כמעט נפלט לי "מה זהו", אז אם את לא מרגישה אותו בקוטר יש שיטה של כיווץ שרירי הנרתיק שפשוט עוזרת לי למקרים שאני רפוייה עקב מס' גמירות רצופות, או שיחדיר גם אצבע כשהוא חודר אליך בכל מקרה תהני מקווה שתצליחי לפתור את הבעייה
שגיתא

למעלה