צרות של עשירים

צרות של עשירים

קראתי את ההודעה על אנשים שכורעים תחת עומס בעבודתם. אני 'סובל' מבעיה הפוכה: אני עובד בתחזוקת מחשבים במקום גדול עם עשרות מחשבים ותפקידי בעצם הוא לדאוג לפתרון בעיות תוכנה/חומרה שמתעוררות במקום. בהתחשב בשנים הרבות שרכשתי נסיון בענין אני נמצא ב'בעיה': אני יושב משועמם במשך כשש שעות ביום ללא שיש לי מה לעשות. תנאי עבודתי טובים ואין לי צורך ממשי ללמוד מקצוע נוסף, אני לא מחפש פתרונות להעברת זמן אלא משהו מסוג של התקדמות עם מטרה כלשהיא. למישהו יש רעיון?

infected8

New member
יש לי רעיון

בו נתחלף בעבודות, העבודה שלך היא בדיוק מה שאני מחפש !

?

אם אתה רציני אז אתה מוזמן להסביר מה אתה מציע אם אתה ציני או מסתלבט אז . . .

זה נדמה לך

זה נחמד ביום/שבוע הראשון. אחרי שבוע אתה מתחיל לטפס על הקירות. אני מבלה את רוב יומי באינטרנט אבל זה בלי תכלית. אני מחפש משהו שיקדם אותי במשהו. תודה גמדי

הגזמת

"התקדמות עם מטרה כלשהיא" זה נשמע כמו בקשה למסלול טיול אבל שבסופו נגיע ל . . . ? אתה שם לב שאתה נדרש למיקוד ? לא ללמוד מקצוע, בסדר. ללמוד איטלקית ? לקרוא שירת ימי הביניים ? להתעמק ב . . . ? קח לך את הזמן, נסה לראות מה מעניין אותך, ממה אתה ממש מתלהב ונדבר אחר כך. דרך אגב - איך זה להשתעמם ?

תודה על תגובתך

זה בדיוק הענין. בשביל מה אני ילמד איטלקית? האמת היא שיש לי חלום ישן לכתוב ספרי קריאה, זה גם מעניין אותי מאוד, וגם יכול להכניס כסף מהצד (אף פעם זה לא מזיק). האם אפשר להתחיל פשוט מהבטן או שיש משהו ללמוד בעניין? אשמח לשמוע ממכם גמדי

קח נייר

זה נשמע שאתה צריך אישור של מישהו בעולם לקחת מחברת או לפתוח מסמך במחשב ולהתחיל לזרום. אני משוכנע ש - או שאתה מתחיל או שאתה מתחיל . . ! אם כל מה שמכוון אותך זה מה יצא לך מהעניין, זה לא מה שיקח אותך רחוק וגבוה. ( והרי אתה גמד מעופף . . . ) אם אתה מוצא נושא שמדליק אותך, אז רק נשאר להתייחס לעניין כאל טריפ, לימוד, חוויה, אתגר, חיפוש . . . תבחר ותוסיף. אל תעסיק את עצמך עכשיו מה יצא מזה או מה יצא ממך חפש את הרגעים של הכיף, את המקום שאתה מרגיש התלהבות, את הנושאים שבהם אתה מביא את עצמך, את המחשבות, הדימיון, ההתלבטויות שלך. בעוד כמה שבועות מתוכנן להתקיים כאן אירוח שיעסוק בכתיבה כדרך של ביטוי עצמי וצמיחה, נארח סופרת, מתרגמת ועיתונאית - דנה פלג. אולי זה יהיה לך מפגש מעניין. תמשיך לחשוב בקול רם ולשתף בי - אמיר

kung fu

New member
היכן היא (דנה) כותבת?

מחכה לאירוח הזה, בעיקר בגלל הכתיבה שלי וכו'.

seeyou

New member
התקדמות עם מטרה כלשהיא.?

תחשוב!"עובד בתחזוקת מחשבים במקום גדול עם עשרות מחשבים ותפקידי בעצם הוא לדאוג לפתרון בעיות תוכנה/חומרה שמתעוררות במקום" בעוד מספר שנים התפקיד שלך מתבטל!! תכין את עצמך בזמן... גם אני הייתי בסרט הזה!

seeyou

New member
באיזה סרט אני היית י? בסרט החיים

אתה דומה לרופא מהסיפור... זוג הולך לרופא בגלל שלא יכולים להכנס להריון אחרי בדיקות הרופא פוסק: אין לכם בעיה גופנית ייתכן שאתם לא יודעים מה לעשות ואיך לעשות אם אתם רוצים אני יכול להדריך אותכם בצורה "מעשית" הזוג מחליט שמוכנים להדרכה של המומחה.. הרופא מתחיל לזיין את הגברת תוך הסבר מפורט לבעל... -עכשיו 3 ס"מ פנימה סיבוב קטן של 30 מעלות ועוד חדירה של 5 ס"מ.. ושוב וכך הרופא היה דופק אותה וגם מקבל כסף! אחרי כמה מפגשים הבעל פותח את הפה: דוקטור אם לא הייתה רופא הייתי חושב שאתה סתם דופק אותה!

נכנסנו לוויכוח

שבו זה נראה כאילו אני מציע קסמים ומהתל באנשים. אם זה הרושם שלך, וכך זה נראה מהדוגמה אז אני מצטער כי לא מצאת אותי אף פעם נותן עצה שמעודדת אדם ללכת בעיניים עצומות אחרי כלום, לא אחרי החלום של עצמו, ולא אחרי שטות שלי. אם יש אמת שאני מבקש לעזור ולהאיר זו תמיד האמת שאדם מגלה מתוך עצמו. ביקשתי אם תוכל אתה לספר על הניסיון שלך ואני מבין שזה לא מתאים, לא קרה כלום, ניסיתי.

החכם עיניו בראשו

תמיד תדאג שיצטרכו אותך או שיחשבו שצריכים אותך. זה לא בעיה גדולה עם כל האנאלפבתים (במחשבים) שסובבים אותי.

קח קורסים באוניברסיטה הפתוחה

כך גם תעביר טוב את הזמן החופשי, ואולי גם תמצא לך כיוון התפתחות חדש.

virlomi

New member
עוד כמה הצעות.

מצבך טוב. קודם כל אני חושבת שגם בתחום שלך יש לאן להתקדם. תפקיד זה שמתחזק את המערכת הוא יותר מלפתור בעיות. הוא יכול לצפות בעיות עתידיות ולמנוע אותם. הוא יכול לבקש מאנשים לדווח לו גם על בעיות קטנות. אתה יכול לבקש שילחו אותך להשתלמיות מקצעיות. אתה כל גם לבקש הבוס לעשות משהו אחר. לעזור למישהו בעודה משרדית, אולי להעביר הדרכות לעובדים - בכל הנוגע לתחזוקת מחשבים. או שאתה יכול לנצל את הזמן כדי ללמוד או לעשות משהו שתמיד רצית - אבל אף פעם לא מצאת את הזמן. אם אין לך צורך כספי ללמוד עוד מקצוע, זו לא סיבה לא ללמוד משהו. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

למעלה