צרות של עשירים

Yudokolis

New member
צרות של עשירים

היום קיבלתי שתי בשורות נפלאות ואחת נוראית. שתי הבשורות הטובות: * קינג קרימזון מגיעים להופעה בפראג * יס מגיעים להופעה בפראג הבשורה הנוראית: שתיהן מופיעות באותו יום בשני מקומות שונים בעיר. אין לי מושג מי האידיוט שלא שם לב ששתי הופעות של שתי מגה-להקות שפונות לאותו קהל יעד פחות או יותר נופלות על אותו יום. ועוד עד שהן כבר טורחות להגיע לחלק הזה של אירופה, זה ממש מבאס. כשאני אתפוס את האחראי למחדל אני אאלץ אותו לטפס את כל 716 המדרגות של כנסיית ויטוס הקדוש לצלילי רימיקסים לנאומים של לימור ליבנת. בכל אופן, למי שבא לבנות סביב אחת ההופעות טיול למזרח אירופה - ההופעות יתקיימו ב-17 ליוני, ומכירת הכרטיסים בעיצומה. אם מישהו מתכנן לבוא, שייצור קשר. ובינתיים - איך מכריעים בין ההופעות? כרגע נטיית הלב שלי היא קרימזו, לאור חיבתי הפחותה יחסית ליס. אבל מישהו כאן יכול לספר קצת רשמים על הופעות של הנ"ל?

CaerBannog

New member
לא רשמים...

כי לא הייתי בהופעות, אבל לפי מה שהבנתי יס כבר מזמן החליפו הרכב ולא עושים רוק מתקדם, וקרימזו של היום, זה עדיין אחלה דבר

orbiti

New member
לפי מה שאני יודע

יס מופיעים כיום בהרכב מאד דומה למקורי, ומבצעים הרבה מקלאסיקות העבר, כך שזה מופע הרבה יותר נוסטלגי מהמופע של קרימזון, שכולל בעיקר חומר חדש ומאתגר.

HelterSkelter1

New member
איפה ראית בקשר לקרימזו?

בדקתי באתר הרשמי שלהם, ולא כתוב שם את התאריכים האירופיים. אולי הם פרסמו בפראג לפני האתר? בכל מקרה, אני רוצה מאוד להיות שם
לדעתי תעשה בחוכמה אם תלך לקרימזו. תהנה

Yudokolis

New member
איך הצ'כית שלך?

גם אני התפלאתי שזה לא היה רשום באתר הרשמי, למרות שפולין השכנה כן הייתה רשומה. בכל אופן, צחצח את כישורי הצ'כית שלך ותסתכל בלינק. (חוץ מלרצות להיות כאן יש מצב שגם באמת תהיה כאן?) אגב, כבר ציינתי שחודש לפני זה, ב-17 למאי, במסגרת פסטיבל המוסיקה הקלאסית המסורתי, יתקיים קונצרט מחווה לזאפה...? נחמד פה באירופה. תקפצו, יהיה שמח.

HelterSkelter1

New member
I wish I was there...

אבל, אתה אומר פולין? למרות שאין הרבה סיכוי שאני אלך להופעה (אתה יודע, משלחת...) אני נוסע לפולין כנראה עוד כשבועיים. לפראג אין כמעט סיכוי שאני אבוא. דרך אגב, אם אתה רוצה לראות גם את יס, אתה יכול לקפוץ לטורקיה (לא רחוק כ"כ ממך) ולראות אותם בהופעה, שם. ב-12 ביולי הם מופיעים באיסטנבול. אגב, מתי ההופעה בפולין?

HelterSkelter1

New member
וואו, פראג מפוצצת בהופעות...

איירון מיידן, קרימזו, יס, רולינג סטונס, בריאן אדאמס ועוד ועוד... למרות שרובן לא אהובות עלי, זה בכל זאת מרשים...

Yudokolis

New member
למה לקפוץ לטורקיה

כשאפשר לקפוץ למדינה שלא משתתפת במלחמה שבגללה אסור לי לכתוב כאן פרטים על דיוני הקבינט? ובדיוק כשממש רציתי! בכל אופן, מעיון בתאריכי ההופעות של Yes, למדתי שיש המון הופעות בכל רחבי גרמניה, וגם בפולין. הכי קרוב אלי זה דרזדן, אבל זה נופל על היום הראשון של פסטיבל וורצבורג, שאני כרגע שואף להגיע אליו. אז כנראה שאני אלך להופעה בברלין ב-11.6, ואמשיך משם לוורצבורג לראות את מאגמה ואנגלגארד ב-14.6, ואז אחזור לפראג לראות את קרימזון ב-17.6. שבוע פרוגי משובח, לא? ואף אחד לא מצטרף? NP: Happy Family - Tassco אגב קרימזון - הרכב יפני מצויין שלוקח את מה שקרימזון עשו בתקופת Red כמה צעדים קדימה, ומתבל בקצת טירוף שרק יפנים יכולים להמציא.

begone

New member
צרות של זקנים

קרימזו' של היום היא הרכב חלש יחסית, לדעתי - אין ברופורד, אין לוין, ואדריאן בלו כבר מתחיל לחזור על עצמו. מסטולטו חלש, גאן לא דומיננטי. ועדיין זה יותר מעניין מהמפגן הגריאטרי סטייל שרה'לה שרון שקוראים לו היום 'יסימפוניק'. לך על הארגמנים.

למעלה