"צרות" של עשירים

applebee

New member
"צרות" של עשירים

פירגנו לנו 2 לילות בלי הילדון. חושבים על חופשה באילת. יש מה לעשות שם בכלל עכשיו חוץ מלחרוש על הסופר-פארם נטול המע"מ? המלצה על מלון ספציפי שהמחירים שלו מצדיקים את התמורה?

d a p h n a

New member
אני אישית הייתי הולכת על חופשה שקרובה

למקום מגוריי.
עם בסך הכל יומיים חופשה, ובהנחה שזה לא כל יום שמקבלים חופש מהילדון, לא הייתי רוצה "לבזבז" חלק משמעותי מהחופשה על נסיעות.

d a p h n a

New member
טוב, זה כבר דפקט שלי

אבל ברור לגמרי שאם האופציה היא נסיעה של 4-5 שעות, או טיסה של שעה (על אחת כמה וכמה במטוס קטן), אני אעדיף את הנסיעה. מה גם שטיסה רק עוזרת אם גרים ממילא קרוב למקום שממנו יש טיסות לאילת.

אבל אני גם העדפתי נסיעה של 22 שעות ברכבת מבוסטון לשיקגו (ועוד 22 שעות בחזרה) על לעשות את זה בטיסה של שלוש שעות. (ואגב, חשבתי שזה יהיה בגדר "חוויה של פעם בחיים", אבל לו תהיה לי ההזדמנות אשמח מאוד לעשות את זה שוב. זו היתה נסיעה נהדרת).

אלא אם אתם גרים בדרום

או ממש ממש אוהבים את אילת (ונשמע שזה לא המצב..) אני לא רואה סיבה לנסוע עד אילת בשביל חופשה של 2 לילות. צימר בצפון הרחוק, נגיד ברמת הגולן, זה עדיין חצי מזמן הנסיעה לאילת, ובעיניי הרבה יותר כייפי.אם בא לכם מלון ובטן גב, שווה לנסוע לים המלח. היינו בזמנו כזוג במלון דניאל ונהננו מאוד.

פ א צ ה

New member
אנחנו שנה שניה ברציפות

נוסעים לאילת לחופשת שני לילות ללא הילדים.
אילת בחורף זה כיף. מאוד. המחירים נמוכים, המזג אויר נעים.
מבחינת מה לעשות- אנחנו באילת אוהבים לעשות שופינג ופשוט לנוח. בערב יוצאים לאיזה פאב טוב וזהו. לא צריך יותר מזה בחופשה זוגית מבחינתי.
המלון שאנחנו אוהבים לחופשה הזוגית- הילטון מלכת שבא.

yoyo10

New member
כשפרגנו לנו לילה בלי הילדים

זה היה קרוב מאוד לבית אחלה מלון בתל אביב הרגשנו כמו רווקים יצאנו להצגה ומסעדות הלכנו על החוף ברגל חבל על הזמן שדרוש להגיע גם טיסה זה טרטור להגיע קודם לשדה עד שאוספים את המזוודות וכו הכי כייף זאת חופשה קלב

greys

New member
לדעתי אין מה לעשות באילת

הייתי הולכת לצימר נעים באזור שקרוב לבית או בצפון הקרוב...
ממליצה על http://www.kedemoil.co.il/ היינו בבקתת עץ היה ממש נחמד
יש טיולים באזור , קיסריה , בנימינה וכו

foofoo77

New member
כי הצפון כל כך שופע אטרקציות

סבירות.
בכל הארץ קשה למצוא מה לעשות בייחוד בצימרים (וכמה אפשר לטייל בקיסריה , בנימינה וזכרון?).

applebee

New member
תודה לכולם

עדיין בודקים על איזה דיל בצפון או בדרום. תודה

למעלה